Elektromobilita
Předprodejní obava:
... nemají obavu z toho, jestli jim bude stačit dojezd, ale o to, jak bude fungovat nabíjení, jak odlišné bude od tankování benzínu.....
Obava po koupi😒br /> ..... bude stačit energie abych dojel?
... nemají obavu z toho, jestli jim bude stačit dojezd, ale o to, jak bude fungovat nabíjení, jak odlišné bude od tankování benzínu.....
Obava po koupi😒br /> ..... bude stačit energie abych dojel?
Strach z nabíjení souvisí právě ze strachem z dojezdu, nebo se pletu ? 😁 Když nedobiješ, nedojedeš... pokud budeš mít kde dobíjet, dojedeš všude 😁
Není to strach z nabíjení, ale (pochopitelná) neochota čekat dlouho na nabití. DonVito aspol si prosím nechte pro sebe slinty o tom, jak se EV nabíjí doma přes noc, což staromilci nedokážou pochopit. Tyto argumenty si nechte do doby, kdy si přes noc nabiju auto na sídlišti před barákem.
s EV jsem několikrát najel několik set km během dne a nabíjel jen u veřejných nabíječek. Nebyl to problém, zvykl bych si na to. Je to méně pohodlné, ale to zase vyváží ta pohodlnější jízda. Zatím nejlepší kompromis je z tohoto hlediska HEV.
Já neříkám, že to nejde. S Teslou za hodinku na 500km nabito mě nijak neobtěžovalo. Ale já nejsem normální, já mám elektromobily opravdu rád. HEV jsou nejen že praktičtější, co se týká dojezdu a tankování, ale jsou dokonce i ekologičtější ze všech variant. Za malou baterku se získá mnoho ekologické muziky.
Nebo co tím chtěl autor říct? ;-\
Ano a ještě budou následovat 3 pokračování😒br />
- jak se mu skvěle v tichosti jelo, vždyť přece i cesta je cíl... je přece jedno, že mu to trvalo týden
- jak skvěle každé nabíjení hodinku pocekal u kávy s milýmí lidmi
- a na konci, jak se lidi bojí přijmout nové věci, které sice nezvládnou co ty staré a do kterých on nacpal miliardy USD, ale chce je zpět = chyba totiž není ve špatném výrobku ale v mindsetu uživatelů a je potřeba ho změnit 😒]
- jak se mu skvěle v tichosti jelo, vždyť přece i cesta je cíl... je přece jedno, že mu to trvalo týden
- jak skvěle každé nabíjení hodinku pocekal u kávy s milýmí lidmi
- a na konci, jak se lidi bojí přijmout nové věci, které sice nezvládnou co ty staré a do kterých on nacpal miliardy USD, ale chce je zpět = chyba totiž není ve špatném výrobku ale v mindsetu uživatelů a je potřeba ho změnit 😒]
:yes: Je to jak pohádky od Pixaru. Pořád stejný scénář. Ale ten článek, to je teda pořádný pahýl. Vůbec jsem nepobral, jak pán z fordu poznal, že překážkou je nabíjení, ani celkovou pointu téhle story. Snad se to v příštím dílů rozsekne.
"Všech 28 montážních linek ve 14 automobilkách Toyoty v Japonsku bylo v úterý odstaveno kvůli problému v počítačovém systému, který pracuje s příchozími autodíly.
Automobilka se nedomnívá, že problém byl způsoben kybernetickým útokem, ale příčina se stále vyšetřuje, uvedla mluvčí Sawako Takeda.
Zatím není jasné, kdy budou linky opět zprovozněny."
Zdroj: https😐/apnews.com/…75218801a602d8db
Doplnění: "Neplánovaná odstávka v kolínské automobilce Toyota Motor Manufacturing Czech Republic potrvá minimálně do pátku 1. září. Auta se v Kolíně přestala vyrábět v noci z pondělí na úterý. " Zdroj: novinky. cz - 26.8.2023, 6:11 ČTK
Doplnění středa 8:22 : "Společnost uvedla, že se očekává, že se výroba v každém ze 14 závodů v Japonsku vrátí k normálu od středečního začátku druhé směny. Podle výpočtů agentury Reuters tyto závody dohromady představují přibližně třetinu celosvětové produkce automobilky."
Automobilka se nedomnívá, že problém byl způsoben kybernetickým útokem, ale příčina se stále vyšetřuje, uvedla mluvčí Sawako Takeda.
Zatím není jasné, kdy budou linky opět zprovozněny."
Zdroj: https😐/apnews.com/…75218801a602d8db
Doplnění: "Neplánovaná odstávka v kolínské automobilce Toyota Motor Manufacturing Czech Republic potrvá minimálně do pátku 1. září. Auta se v Kolíně přestala vyrábět v noci z pondělí na úterý. " Zdroj: novinky. cz - 26.8.2023, 6:11 ČTK
Doplnění středa 8:22 : "Společnost uvedla, že se očekává, že se výroba v každém ze 14 závodů v Japonsku vrátí k normálu od středečního začátku druhé směny. Podle výpočtů agentury Reuters tyto závody dohromady představují přibližně třetinu celosvětové produkce automobilky."
Základní rozdíl je, že energie u EV se musí doplňovat častěji, déle to trvá a porovnatelná kára má + 300-500kg.
Někomu to ale nevadí. Miluje výbornou kávičku u Humpolce, nechce šlapat u stojanu v loužích nafty, stejně by si dal zodpovědně pauzičku každých 200km a má doma vlastní FVE na noční slunce.
(Nočním sluncem myslím bateriové úložiště z vysloužilých baterií EV, kterým dal "druhý život".)
Někomu to ale nevadí. Miluje výbornou kávičku u Humpolce, nechce šlapat u stojanu v loužích nafty, stejně by si dal zodpovědně pauzičku každých 200km a má doma vlastní FVE na noční slunce.
(Nočním sluncem myslím bateriové úložiště z vysloužilých baterií EV, kterým dal "druhý život".)
Nabíjení a dojezd je dvojí možné řešení jednoho problému.
Pokud budu mít rychlé a dostupné nabíjení (tj. síť srovnatelnou s benzínkama a dobití v řádu 5-10min), které nebude ničit baterii, pak mi klidně stačí dojezd třeba 300.
Pokud budu mít dojezd 1000km a možnost nabíjet doma, tak nabíjení na cestách potřebuju jen výjimečně a výjimečně jsem pak ochoten si i trošku zajet a chvilku počkat.
PS: Pan CEO to myslel jinak, jako boj s informovaností a zvyky lidí...
Pokud budu mít rychlé a dostupné nabíjení (tj. síť srovnatelnou s benzínkama a dobití v řádu 5-10min), které nebude ničit baterii, pak mi klidně stačí dojezd třeba 300.
Pokud budu mít dojezd 1000km a možnost nabíjet doma, tak nabíjení na cestách potřebuju jen výjimečně a výjimečně jsem pak ochoten si i trošku zajet a chvilku počkat.
PS: Pan CEO to myslel jinak, jako boj s informovaností a zvyky lidí...
Ale jiný. CEO se totiž bojí o konkurenceschopnost jejich výrobků. Já se mu nedivím, Tesla bude asi každým dnem představovat novou verzi Modelu 3 a pokud opravdu bude nová verze ještě levnější než ta současná, je vymalováno. Ano Tesla má svoje problémy a neduhy, ale v cenové hladině do 1 mil. se jednoduše bude jednat o jediné použitelné EV. A ty ostatní EV za 1,5 mil+ nebudou o tolik lepší, aby se za ně vyplatilo připlácet 50 % ceny. Tesla se jednoduše dostává do cenové kategorie, kde je poptávka, protože na auto za 1,5 mil. už má málokdo a i pro firmy už je to hodně, většina lidí na normálních pozicích fasuje auto právě do cca toho jednoho milionu. Proto mě překvapila čerstvě oznámená cena ID7 od 57k EUR tzn. cca od 1,4 mil. Kč pro náš trh. Ne VW ID7 tzn. "elektrický Passat" opravdu prodávat nechce, takže současní majitelé Passatu to mají lehké. Chci fosilní Passat? Koupím si příští rok fosilní Passat. Chci elektrický Passat? Koupím si Teslu Model 3.
....parkoviště u Globusu plné EVček a 10 nabíječek...... 😁 😁 😁...raději si nepředstavuji.... 😁 😁 😁
Běžné auto tankuji pár minut na 1000 km. Kolik hodin je třeba nabíjet na 1000 Km? U soukromého auta pokud bude mít každé auto na sídlišti zásuvku je to jedno. Přes noc se to nabije. Dálkových tras nad 300 Km je málo. Co když ale jedu na víkend někam na hory, kde není nabíječka? Jak se to řeší? Někdo se obětuje odveze auto do města, vrátí se busem/ taxíkem a pak běží za ostatními?
A co služební auta? Rozvoz zboží, pošty. Ti přece jezdí hromadu kilometru.
A co služební auta? Rozvoz zboží, pošty. Ti přece jezdí hromadu kilometru.
Při cestě do Chorvatska jsem čekal na dálnici u benzínového stojanu za 5ti auty. I to znamenalo zdržení, zejména, když si lidé kupovali o občerstvení.
U EV to je samozřejmě v principu stejné, akorát ty dojezdy budou více na krev, méně dobíječek a co jsem viděl pár long range testů, tak pokud nemáš zrovna nějaky nejběženější EV, tak může být i problém, že nabíječka nejede, nebo nepasuje, to se ti u klasické benzínky stát nemůže.. ale už jsem se setkal i s nefunkční benzínkou, neakceptací kreditek, hlavně účelové (protože radši dejte Eura v cashi namísto naší měny, kterou stejně nemáte, protože projíždíte, výhodný kurz zárukou 😁 ) v zemích na Balkáně a tak podobně 😁
Já taky jezdím dálky za 6,8-6,9 i s rakví a náloží, teoretický rádius je tedy dle nádrže skoro 1000 km, když jsem míval starší Mondeo, s větší nádrží a slabším motorem s méně emisním uškrcením, co krásně čoudil černě, tak ten dal na jednu nádrž Praha - Makarska 😁
Ale EV není primárně auto, je to životní postoj, náplň života, prezentace vlastního uvědomění nutnosti záchrany planety, ochrany našich dětí a lidstva celkově.
😄
Před chvílí jsem přijel z Makarské riviery. 1049km přesně. Valil jsem to dost přes povolený limity. Spotřeba 5/100 , cestou jsem netankoval a v cíli v nádrži pořád bazén a dojezd přes 300km.
Tak si choď pomaly s tím svým EV. Hlavně, že se s tím umíš rychle rozjet, ty gumo...
Sami píšou v příručce že nádrž je přibližně 66l. Ale dělají to s rezervou. Lze najít i na YT, kde do Pass/Sup. tankujou přes 69 litrů.
Ok, to máme stejné,tedy papírově, myslel jsem, že Passat má deklarováno 70.