Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeŠkoda Superb se poprvé ukazuje jako liftback. Do délky narostl o 43 milimetrů!
48 komentářů
Emel
4
Strmější sklo přispívá k lepší aerodynamice? Hm hm... no, každopádně 0,24 je slušná hodnota.
Barry Lyndon
2
Asi tak. Strmější čelní sklo by bylo fajn (lepší výhled), ale taky si myslím, že to tisková zpráva jen popletla o 90° 😄 .
Freddka
1
Jo, kapka ma nejlepsi tvar
Emel
0
Kapka nemá nejlepší tvar
twistedTSD
0
Jakto? Wiki říká, že je. https😐/cs.wikipedia.org/…iki/Aerodynamika
Emel
1
Je to složitější... kombinují se klasický odpor vzduchu a tření... u aut to řešil Dr. Kamm. Taky záleží na rychlosti pohybu. Padající voda nemá tvar kapky a z běžných tvarů při běžných rychlostech je nejaerodynamičtější něco jako křídlo (taková hodně protáhlá kapka), ve vysokých rychlostech je to něco š***tého (jako párátko).
Michal220
1
Třeba MB řady G má všechno kolmo a cx krásných 0,54 😉
vondry87
Tak už nám to ukažte, ať víme, jestli to bude stejná tragédie jako Passat nebo ne. Pokud ano, tak ať nemusíme ztrácet čas a můžeme si koupit něco jiného :-! .
Tak Passat určitě není nějaká tragedie, irituje mě na něm v podstatě jen přední svítící kýčolišta. Jinak v kategorii liftback mainstreamové střední třídy toho "moc jiného" nebude... 😄
Nový Passat na mě působí jako prodloužený Golf, já bych za něj 1 mil. prostě nedal..
A uz si to videl aj inak ako na obrazku?
Ne. Ale ještě se mi nikdy nestalo, že auto vypadalo na fotce nudně a ve skutečnosti vypadalo skvěle. Ano, někdy vypadá méně nudně nebo méně hnusně, ale z ošklivého káčátka se hezké auto ještě nikdy nestalo, takže nečekám, že tady to bude jinak..
Ale tak Passat má vypadat nudně, jak jinak by měl vypadat? Je to Passat, ne kýčový Arteon (u Čechů milášek, celosvětově (po právu) propadák).
Jinak než Golf. Prostě aby bylo jasné, že je to Passat. Poslední dobou modely ztrácí svou identitu a člověk fakt na první pohled nepozná, o jaké auto se jedná. A to platí pro mnohé značky, nejen pro VW. A u nového Passata mám prostě bohužel pocit, že až ho někde poprvé uvidím stát, tak si řeknu, že to je na 100 % Golf. Takže mám trochu strach, aby nový Superb nevypadal jako trochu větší Oktávka.
Tak jako Octa asi do nějaké míry vypadat bude, minimálně čumák vypadá na nějaký mix Sup3 a Oct4... a ona zase Oct4 je do nějaké míry líznutá Superbem, hlavně vzadu 😄
A co by to tak mělo být? Je akorát Mazda, 508 a prémie?
z toho Mazda je sedan a Peugeot malej...
... takže ať bude Superb jaký bude, bude prakticky bezkonkurenční 😁
... takže ať bude Superb jaký bude, bude prakticky bezkonkurenční 😁
Přesně, pindat umí každý, ale dát alternativu už skoro nikdo.
No jestli bude novej Superb vypadat jako oktávka a ve firmě dostaneme volnou ruku výběru + rozpočet cca 1,1 mil., tak bych si raději vzal třeba faceliftovanou Teslu Model 3. Nebo BMW 3 v nějaké nižší výbavě.
To je zajímavej odezdikezdizmus 😁 . Ve kterém vesmíru si konkurují Tesla 3, BMW 3 a Superb??? 😁
Cenově se minimálně Superb a Tesla 3 potkávají. A jestli nepotřebuje místo vzadu, tak proč ne.
Tiež nemyslím, že by si u reálneho kupujúceho konkurovali Superb a Tesla 3. Okrem faktu pohonu (spaľovák vs elekttro) je to práve ten priestor, Sup je najpriestrannejšie auto triedy, hlavný argument pre jeho kúpu je miesto vzadu a v kufri. Tm3 je imidžovka pre zelených, inak ale auto s priestorom podpriemerného kompaktu, u ktorého je praktickosť tým posledným dôvodom na kúpu. Keď nepotrebuješ miesto vzadu a máš badžet, kúpiš prémiu a keď badžet nemáš, lepšie než holá stredná je kompakt s výbavou a motorom.
Je to tak, ale kdyby s menším autem nešlo existovat, tak je Superb nejprodávanější auto na světě a nic jiného se neprodává. Ale tak to není, takže jinými slovy naprostá většina rodin se vejde i do menších aut a nemají s tím problém. Taky jsem názoru, že dítě nemusí mít vzadu před koleny 30 cm místa, bohatě stačí, aby se pohodlně vešlo. Ale jinak ano, primárně budu vybírat auto pro sebe, nebude to rodinné auto, maximálně občas odvezu dítě do školky a to je celé, jinak na místě spolujezdce či vzadu nikdo sedět nebude a když se mi do kufru vejde laptop, tak mi to bohatě stačí, ale to neznamená, že když Superb bude povedené auto, že si ho nevezmu, prostornost prostě pro mě není priorita číslo 1.
Veď ja to tiež vnímam tak, že ak mám auto pre seba, priestor Superbu mi je nanič a poobzerám sa inde. Radšej priplatím za motor, teda napr. radšej Octaviu RS ako bežný Superb.
Není to jen o prostoru, je to i o komfortu... a samozřejmě i o detailech typu infotainment. RSko je dneska taky dost drahé, záleží na konkrétních podmínkách... já si pamatuju, že při minulých firemních nákupech nakonec Octavia vycházela na podobné peníze jako Passat třeba. Takže se vyhýbám kategorickým názorům a připouštím, že ve výběru proti sobě může stanout cokoli 😄
Cenově se potkává i obytný přívěs a zahradní traktůrek, přesto si nemyslím, že by si konkurovaly 😁
Nechápu, co nechápeš?. Zaměstnanec dostane rozpočet a kup si za to co chceš - a jestli zůstane u Superbu nebo zkusí sice holejší, ale prémii nebo do toho tne a přejde na elektro je jen na něm.
OK, mě by teda pořízení Superbu nenapadlo, když bych věděl, že ten obří prostor vzadu a v kufru nebudu využívat a bude to spíš pro zlost kvůli parkování...
Ok tak jsem možná fakt divnej, ale já to třeba takhle kategoricky fakt neodlišuju 😄.Možná bych to viděl jinak, kdybych běžně parkoval podélně někde před panelákem, ale když mám doma svoje parkovací místo, tak je mi to celkem jedno a nevidím problém v tom koupit si Superba, i když vím, že v něm budu jezdit sám, pokud se mi bude líbit a celkově mi bude vyhovovat..
Vubec ne. Presne takhle uvazuje si myslim vetsina zakazniku. A specielne tech co si vybiraji sluzebak. Mas budget a vybiras co se ti za ty penize libi.
Trojkový superb je hezké auto, za relativně málo peněz nabídne 200kW motor a jestli střídá auta třeba každé dva roky, tak proč to jednou nezkusit?
To je naprostá realita. Vy žijete ve vesmíru, ve kterém se člověk probudí a řekne si: chci sedan délky 4,8 m s čtyřválcovým benzínovým motorem s manuální převodovkou, nezávislým zavěšením kol a milionem dalších požadavků. Realita naprosté většiny lidí ale je, že si řeknou - mám na auto X Kč, dojdu do autosalonu a podívám se, co tam za ty peníze mají. A sednu si do kombíku, sedanu, do SUV, projedu se s naftou i benzínem a testuju, co mi vyhovuje a sedí. Vaší optikou si skoro žádná auta nekonkurují, pravda je ale opačná, v dané cenové kategorii si logicky konkuruje skoro všechno, např. u nás ve firmě se dlouho vybíralo mezi Superbem a Kodiaqem, což jsou dvě naprosto odlišná auta, ale u nás si prostě většina lidí obě vyzkoušela a zjistila, co jim víc vyhovuje a to si vzali. Asi tedy žiju v jiném vesmíru, protože jestli nám ve firmě tu možnost dají, tak přesně tyto tři auta si dojdu vyzkoušet a jedno z nich vezmu.
Nemyslím ši, že je to také voľné, že riešim len cenu a nič iné. Väčšina ľudí aj v tej firme má nejaké požiadavky (ak má napr. auto pre súkromné účely a má rodinu, rieši skôr kombi, tam Tm3 nie je alternatíva), plus sú tu limity car policy (dízel, nemecká značka a pod.).
Superb a Kodiaq sú alternatíva, lebo preferujú rovnaké kvality, t.j. maximum priestoru na danom pôdoryse, praktickosť, obrovský kufor, takže hoci jedno je liftback a druhé SUV, z praktického hľadiska majú k sebe bližšie, ako Sup s Teslou (obe stredná trieda).
Superb a Kodiaq sú alternatíva, lebo preferujú rovnaké kvality, t.j. maximum priestoru na danom pôdoryse, praktickosť, obrovský kufor, takže hoci jedno je liftback a druhé SUV, z praktického hľadiska majú k sebe bližšie, ako Sup s Teslou (obe stredná trieda).
Taky jsem vždycky zvažoval různé třídy.
BMW 3... no asi záleží, jakou dostaneš nabídku, ceníkově je 1,1M akorát tak na úplný základ 318i.
BMW 3... no asi záleží, jakou dostaneš nabídku, ceníkově je 1,1M akorát tak na úplný základ 318i.
Ale rôzne triedy v štýle Octavia vs. Superb, teda to isté v rôznych veľkostiach, nie Superb vs. Tesla 3, kde nevidím fakt žiaden prienik.
Nebo třeba Leon Cupra ST vs. Insignia.
Já v tom docela průnik vidím... prostě služebák za milion, ty služební cesty se asi dají zvládnout tím i tím, Superb je na to zbytečně veliký, ale zase ne každý kdo Superbem jezdí si ho koupil kvůli tomu, někdo třeba jen chtěl komfort D segmentu.
Kdybych měl kupovat auto dneska, tak mi tam asi taky spadne Insignia vs. Tesla Y.
Já v tom docela průnik vidím... prostě služebák za milion, ty služební cesty se asi dají zvládnout tím i tím, Superb je na to zbytečně veliký, ale zase ne každý kdo Superbem jezdí si ho koupil kvůli tomu, někdo třeba jen chtěl komfort D segmentu.
Kdybych měl kupovat auto dneska, tak mi tam asi taky spadne Insignia vs. Tesla Y.
Ano, v mém vesmíru si napřed nadefinuju, co potřebuju (případně i co se mi líbí) a cena mi z toho vypadne až na konci. Jít na to opačně (mám x peněz a nevím, jestli chci dieselové SUV a nebo elektrický sedan) mě fakt nenapadlo... 😄
To jsem zkusil jednou a zjistil jsem, že 5 mega za auto se mi dávat nechce. Od té doby začínám rozpočtem 😄.
No vidis a presne tak se auta kupuji. Osobne jsem takhle kupoval auto pokazde a skoro myslim ze to tak ma velky procento zakazniku. Anomalie jsi spis ty.
Zařadil bych tam ještě současný Superb, taková sázka na jistotu.
V něm jsem služebně jezdil poslední dva roky a měl jsem nedávno objednávat nového Superba L&K, ale odmítl jsem to právě v naději, že nový Superb bude lepší, takže si na něj počkám, ten současný Superb mi přišel jako nic moc a znovu bych do toho auta nešel.
Ještě třeba zbývá posledních pár skladových Insignií...
https😐/www.opel-ihned.cz/…signia/kxicpa57/
https😐/www.opel-ihned.cz/…signia/kxicpa57/
Ako majitel Insi B si nemyslim, ze by typicky zaujemca o tohot Opla uvazoval vobec o Tesle. Insignia je klasika, takmer stredovek (ziadny tablet, poctive rucicky, tlacidla, ziadny elektromotor + 48V podpora,a v manuali a 4x4 je to surova mechanika 😉
A som rad, ze Superb IV este bude klasicky liftback pre rodinu a/alebo dialnicneho cestovatela.
A som rad, ze Superb IV este bude klasicky liftback pre rodinu a/alebo dialnicneho cestovatela.