Veterán
Za článok :yes:
Polemizoval by som s autorom o titulku. Vôbec prvé SUV? Čo tak terénna Pobeda z roku 55? Markantne zväčšená svetlosť, pohon všetkých kolies - ale karoséria vystrojená a vybavená rovnako komfortne ako bežná osobná verzia. A že to nebolo auto pre chudobných.
Polemizoval by som s autorom o titulku. Vôbec prvé SUV? Čo tak terénna Pobeda z roku 55? Markantne zväčšená svetlosť, pohon všetkých kolies - ale karoséria vystrojená a vybavená rovnako komfortne ako bežná osobná verzia. A že to nebolo auto pre chudobných.
je pecka auto, jako malej sem ho měl v jednom čísle Auto Motor und Sport, kterej odebíral kdysi táta. V8 jasná volba :yes:
Některá americká auta (a že to tam není samozřejmostí) mají nadčasově elegantní design, tohle je jedno z nich.
Máš pravdu. Ja som písal len o titulku. Ten je bulvárnych plátkoch často viac-menej zavádzajúci..A naopak články pánov Haasa a Dragouna sú o pár úrovní vyššie od zbytku tunajšieho obsahu. 😉 Takže mi tento článok príde ako zlatý poklad v igelitke za korunu...
Jo, tohle byla (je) KÁRA. :yes: