Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Chrysler Pacifica slaví 40 let výroby minivanů modernizací

13 komentářů

KANKUNEN
Ošizený firemní leták?
Barrichello
prvním MPV na světě tak jak si ho každý představí byl Dodge Caravan a paficiface je jen dalším pokračovatel této slavné rodiny minivanů.

A pro Evropské zákazníky už poslední tradiční MPV s klasickými a poctivými motory V6.
Proto je tu taky oblíben a postupně už všech co měly Voyagey, Caravany a Town and Country nahrazuje tyhle starší modely.

:yes: :yes: :yes:
Mr.Murphy
.... kdy lidi neřešili image a prostě si na převoz velké rodiny koupili velkou krabici....

Dnes chce každý crossover nebo SUV, aby nevypal jak táta od rodina ale správný adrenaliňák.... že to z pohledu funkčnosti kulhá na obě nohy je každýmu jedno, beztak s tím teréňákem pořádně nevyjede z města.... :'-(
3_diamanty
Problem je ten ze aj ked chces mpv tak ich uz dnes moc na vyber nemas...
Mr.Murphy
.... jasny, slo to do kopru a kombiky budou brzy nasledovat.
Barry Lyndon
Taky je trochu problém, že jak začali autům natahovat rozvory a snižovat světlou výšku, tak najednou potřebuje SUV i táta neadrenaliňák, aby nedrhnul břichem i když jen vyjíždí ze dvora.... Jinak majitelé BMW X6 mě jistě uminusují, ale já stejně vidím SUV jako spíš důchodcovskou než adrenaliňáckou image . A pořád lepší vypadát jako táta v MPV než jako děda v SUV :D .
JIRI KLIMES
Souhlasím a to mám suv i mpv :-)
kesumb
jenze ta x6 utahne 3 tuny bedneni na rozdil od transporteru, kterej s tim ani nehne. SUV ma smysl a pokud ho uzijes, je to auto k nezaplaceni
Mr.Murphy
kazde auto ma sve silne stranky a pokud vyuzijes zrovna ty co ma SUV, tak je jasny ze si ho koupis :-)
Mr.Murphy
.... hele je pravda ze v tom taky vidam spis starsi chlapi. Kdyby se aspon netvarili porad tak jako lehce nas*ane.... ;-)
Barrichello
Já vídám v MPV naopak často ženy. dneska sem viděl Hondu Odyssey

ostatně Town and Country se v usa přezdívá soccer mumm car
wakantanka
Mám už druhé veľké MPV a čo si kto myslí je mi šuma fuk. Zvlášť ak všetci začnú zháňať tu nosič na lyže, tu rakvu na strechu a ja len otvorím kufor a tradá. :)
Mr.Murphy
jasny.... zena mela mini-MPV a byla to bomba.... :yes: proste tahle trida je fajn pokud ty vlastnosti vyuzijes....