Videa
Ada je zase tady
5
teď ještě manuální převodovku!
Přejít do diskuze
Hlavne Toyota nikdy s naftou vo veľkých modeloch neprestala a neviem o tom, že by mal predošlí LC, alebo Hilux nejaké problémy s motormi.
Už jsem viděl, že Lego dělá stavebnice podle reálných modelu aut. Ale že to jde i obráceně jsem nevěděl.. 😁 😁
Nemyslel jsi spíš Mazdu?
Jinak poslední blamáž Toyoty s diesely byly ty lowcostové africké Hiluxy pro Armádu ČR, ale to byla klasická česká (ne)veřejná zakázka, podle toho se nedá nic moc soudit... :no: 😁
Jinak poslední blamáž Toyoty s diesely byly ty lowcostové africké Hiluxy pro Armádu ČR, ale to byla klasická česká (ne)veřejná zakázka, podle toho se nedá nic moc soudit... :no: 😁
Nedá se soudit, jak správně uvádíš, tak proč blamáž?
Proč to házíš na Toyotu, když si armáda objednala konfiguraci s DPF a SCR? Takový nesmysl.
Toyota díky svým globálním operacím umí dodat auta ušitá na míru jakékoli lokalitě.
Tedy má Hiluxy s Euro 3, Eur4, Euro5 i Euro 6.
Naše blbá armáda si objednala pro armádu nevhodnou Euro 6, aniž by musela. :no:
Proč to házíš na Toyotu, když si armáda objednala konfiguraci s DPF a SCR? Takový nesmysl.
Toyota díky svým globálním operacím umí dodat auta ušitá na míru jakékoli lokalitě.
Tedy má Hiluxy s Euro 3, Eur4, Euro5 i Euro 6.
Naše blbá armáda si objednala pro armádu nevhodnou Euro 6, aniž by musela. :no:
A na to jsi přišel jak, wotroubku? Ty jsi nějaký odborník a nebo jen plkáš blbosti a pliveš jedovaté sliny?
A uveď mi prosím nějakou značku výrobce automobilů, které se někdy nepodařil motor.
Napadá mne VW, tam těch zmetků ale bylo !!!
Takže brčíš dobře, ale na špatném hrobě, bezmozku.
A uveď mi prosím nějakou značku výrobce automobilů, které se někdy nepodařil motor.
Napadá mne VW, tam těch zmetků ale bylo !!!
Takže brčíš dobře, ale na špatném hrobě, bezmozku.
2:40 - blbost, žiadna novinka, zadné otváracie okno má to aj sučasna 150tka
to skor elektircky + vyklopné - zadné dvere su novinka
to skor elektircky + vyklopné - zadné dvere su novinka