Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Mercedes-Benz C 63 AMG také jako kombi

19 komentářů

Beriem. Tu vetu s RS4 Avant som myslel jemne s nadsazkou, aj ked po skusenostiach s E klasse sa tomu moze real priblizovat. Koncepcne tie auta porovnat viem a trufnem si povedat ze RS4 Avant bude tocivejsia nez C63AMG. K tym autosalonom gratulujem, mozno sme sa aj par krat stretli. :yes:
Musím řici , že je tady spousta kecu od chytráku , kteří ani neví co píšou a hlavně neví nic o C 63 amg , ale už ví , že je nejhorší . Mě se tada moc líbí a teprve až vyjede tak bych ho hodnotil každopádně s přední napravou z DTM v zatáčkách bude super a naopak si myslím , že i RS4 bude mít co dělat jestli vubec bude stíhat. :yes:
1. môže len nech názor nevydáva za svätú pravdu a jasnú vec keď reálne nemá skúsenosť 2. veta: RS4 Avant... S tym mozes ist na rozdiel od C 63 AMG aj do zakruty sa mi zdala ako hodnotenie jazdných vlastností... Odjazdené mám skoro všetky prémiové značky a väčšinu modelov. 3. Brno som navštívil ako skoro všetky autosalóny za posledné 2 roky vrátane Paríža, Detroitu, Ženevy a pod. Autami sa živím. Ale napriek tomu si nedovolím tak radikálne posudzovať a odsudzovať niečo čo som neskúsil a nezažil. Howgh :-!
1. Kazdy moze lubovolne predniest svoj nazor, napriklad na technicke parametre, co sa aj zatial deje. Pokial viem tak zijeme v slobodnej zemi.
2. Nikto tu nehovoril o konkretnych jazdnych vlastnostiach, ale za mna ti s kludom mozem povedat, ze mam odjazdenu celu produkciu audi, vratane fajnoviek ako RS4 Cabrio a R8, s 6,2 od AMG som mal tu cest v E-classe a z produkcie BMW som sa modlil v M6, aj ked len ako spolujazdec, majitel bol skrob...
3. Skus navstivit autosalon v Brne, to tie tvoje poznatky vyznamne prehlbi.
Falco
Pro kombíky jsem měl vždy slabost a tenhle je opravdu povedený!
S tim objemem to chapu tak, ze vzdy, kdyz vznikne nova generace motoru, musi mit o neco vyssi objem, vykon a pocet valcu. Si vem skok z e39 M5 k nynejsi M5 a e46 M3 k e90 M3. Mercedes mel C55, tak prisla C63. Popisem 6,3 vzdala hold motoru z let minulych, jelikoz fakticky objem je 6,2
CtvrtSardel
Vis, neco jako kdyz v obdobi krize byly 6litrovy V8 v americe skrceny na 150 koni...Taky naprosta zbytecnost.
CtvrtSardel
To je vcelku rozumny nazor :yes: Pravda ze v CLS a spol je o neco vyse.
Nemyslim si, ze by byl problem ho vyladit mnohem vys, ale trochu me drazdi ten okazaly objem, ktery je vlastne temer k nicemu. Treba ta RS4ka ma podobny vykon (i kdyz tedy o dost mensi kroutak - 430Nm) jako tohle, ale o 2 litry mensi objem. Je mi jasny, ze v tyhle kategorii uz to lita sem tam litr, ale stejne... ;-\
s tim litrovym vykonem mate pravdu, ale berte v uvahu, ze tenhle motor je priskrcena verze z jednotky, ktera je v E,CLS,S atd. A ani neni zamysleno aby ten motor mel vysoky litrovy vykon. Myslim, ze AMG by nemelo problem ho vytocit to vysin, kdyz ladi motory pro DTM
tudydudy
Kombi tohoto typu se mi vcelku libi.V beznem provozu vas totiz mnoho ridicu neradi do skatulky,,pod 5s",takze muzete velmi dobre prekvapovat. 😉
Ako majú všetci "odborníci" v diskusiách najazdené tisíce km na RS, M a AMG autách a vďaka tomu dokážu tak fundovane porovnávať ich vlastnosti. Keď zas pôjdete okolo týchto áut na autosalóne v Nitre tak dúfam že zas získate ďalšie poznatky o ich jazdných schopnostiach. Lebo to je najbližšie ako sa k ním dostanete. Howgh 😉
CtvrtSardel
>😁 >😁 >😁 :yes: To vypovida za vse >😒]
Reagovat nebudu na mentální průjmy :no:
CtvrtSardel
Jojo, RS4 Avant tu je, o dva litry objemu min a jsou skoro nastejno, ze, zvlastni 😉
CtvrtSardel
450k a 600Nm z 6,2 litru objemu podle me nic moc...Proste zbytecne zbytecne zbytecne moc velkej objem na tohle a efekty s tim souvisejici.
Puvodne to bylo mysleno uplne jinak to "nic"...jako ze tam neni zadny turbo, zadny kompresor a tak...
Litrovy vykon je opravdu na urovni...minuleho storoci 😉
RS4 Avant... S tym mozes ist na rozdiel od C 63 AMG aj do zakruty >😁
72 koni na liter? Ved to je vysmech! Uz len Kia ma v zakladnej 1,4 vyssi litrovy vykon.
obrovsky objem a nic? a co je podle tebe 451Ps a 600NM?
CtvrtSardel
Bude M3 kombi? >😒] No jo, AMG...nekdo dela downsizing, cili maly objem a turbo, nekdo dela gigasizing, cili obrovsky objem a nic. Za chvili budou zase u E 72 AMG??? Neprehanite to uz trochu s tim objemem panove? I kdyz...zvuk mate impozantni >😒] :yes: