Elektromobily
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeElektromobily Toyoty s manuální převodovkou dokážou i zhasnout při rozjezdu
17 komentářů
eLzyx
12
já jsem taky zastánce manuální převodovky u spalovacích aut. Ale u EV? Proč? Na co?
xxc
5
mozno pre autoskoly, aby potom absolvent vedel ovladat aj manualne prevodovky? 😄
PavelK_
9
Já bych ještě přidal generátor výfukových plynů, ať je iluze dokonalá.
Roland Von Wagen
1
A nádrž na palivo 😊
Niccolò Machiavelli
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Mokrous
...na téma: "Jak ještě víc může EV ztrapnit sebe samo?" pokračuje.
Gratulujeme!
Gratulujeme!
No tady bych řekl, že se ztrapňuje pouze a jenom Toyota, pořádné EV postavit neumí (stačí se podívat na komickou nabídku jejich vrcholné značky Lexus), ale takovouto pikačovinu do EV chce nabízet. Skutečná manuální převodovka by mohla mít v EV smysl vzhledem k dynamice a efektivitě ve vysokých rychlostech (viz dvojstupňový automat v Taycanu), ale tahle hra na manuál je legrační.
rohor
A s takovym EV by se dalo v pohodě chodit na ME. Napadlo to někoho už nebo bych si to mohl dát patentovat?
Arese
...já ale místo sebedokonalejší iluze preferují skutečný originál se spalovacím motorem. 😄 :yes:
SUV, diesel, 4x4 a manuální převodovka :yes:
jo, to je požitek, rvát se s nemotorným obrem
Prosím vysvětlit. Jakého to obra máš na mysli a to znamená to "rvaní".
Takové Tesly, to jsou úplně malí bumbrlíčci a jsou lehké jako pírka 😒] 😒] 😒] 😒] 😒] tak "lehké", až jim jejich pneumatiky "neodolají" 😒] 😒] 😒] 😒] 😒]
Takové Tesly, to jsou úplně malí bumbrlíčci a jsou lehké jako pírka 😒] 😒] 😒] 😒] 😒] tak "lehké", až jim jejich pneumatiky "neodolají" 😒] 😒] 😒] 😒] 😒]