Veterán
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeMazda Xedos 9 (1993-2002): Pokus o luxusní sedan z Hirošimy nezafungoval
13 komentářů
Xifarg
S timhle autem jsem pred ctvrtstoletim par mesicu jezdil v ramci Auto Palace, tehdejsiho dovozce. Ten sestivalec byl sametovej a auto nadherne tichoucky. Dodnes vzpominam na ten propastnej rozdil pri presednuti do kadlajici dunici W124...
Můžu potvrdit! Mazdu Xedos 9, z roku 1999 mám od roku 2006... Slyšíte jen pneumatiky 😊 Krásné svezení, užívám si ho do dnes! Najeto 163tis, i když bych si mohla koupit auto "nové ", stále nemám chuť se s ním rozloučit 😊
Romantheman
Děkuji za článek, leží mi v garáži jeden Xedos9 z r2003 uz rok jsem ho nevytáhl,.. 2.5l automat, chtěl bych to auto do budoucna refreshnout, nevím komu to dát do parády, většina mechaniků/firem nechce řešit náhradní díly,..beru jakékoliv info kde berete díly a případně zda znáte někoho v Praze či @Kutne hory někoho kdo se v tomhle mazlíkovi vyzná 👈👍
romantheman@seznam.cz
romantheman@seznam.cz
Jezdím s Xedosem z roku 1999 od roku 2006, je to moje srdcovka 😊 Mám stejnou zkušenost, "staré " auto nikdo nechce servisovat, navíc Xedosů na trhu moc nebylo 🤷♀️Přesto, že na svůj věk je ve skvělé kondici, potřebovala bych autoelektrikáře, který by autu rozuměl, odstranit drobné "mouchy"
Romantheman
Příspěvek podléhá schvalování.
Sdílení komentáře
Jsou bohatí lidé, co jsou otevřeni i jiným značkám, ale myslím, že většina stejně zůstane svého BMW/Mercedesu/... a už se těší, jak si s novou generaci bude moci vybírat z dalších (třeba i nesmyslných) prvků výbavy.
Mazda je svá, ale jeden model nad běžnou úrovní mainstreamu (CX-60 nebo Touareg) ještě ze značky prémii nedělá.