Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ojetiny

Zpět na článek

Otloukánek světa hypersportů Jaguar XJ220 bude k mání v aukci. Nenajel ani sto kilometrů

15 komentářů

Jan Viola
Hypersport? Vážně takto označíte vůz s ryze benzínovým pohonem?
nippon
Čo to má spoločné s pohonom? Hyper, v tomto význame, znamená "nad". Takže niečo viac ako supersport. Palivo nie je smerodajne.
Niccolò Machiavelli
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
traveldrive
Buď len tebe, alebo klameš. Ráno som tu bol a jeho príspevok tiež.
Niccolò Machiavelli
Fomax
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
speedfred
Ja musím napísat že včera keď som na to pozrel tak prvý príspevok nebol iba ten druhý a až behom dňa sa objavil aj prvý príspevok.
Niccolò Machiavelli
Barrichello
Samozřejmě Lojzíku, hyporsporty jsou i vozy s s benzínovým pohonem, proč by jako neměly být :-)
Jestli ti to nikdo neřekl, tak zrychlení za 3 s jde dosáhnout i s benzínovým motorem, na to není potřeba bzučák z cirkulárky :-):-):-)
gil54
Tak nám povyprávěj jaké jiné pohony používaly hypersporty v devadesátých letech minulého století.
Stejsn
z doby, kdy světu vládla Amiga!
Emel
Mně se XJ nikdy moc nelíbilo... nelíbí se mi přední světla a ani se mi úplně nelíbí proporce - i když ty jsou výrazně lepší naživo než na fotkách, protože se ukáže, jak je to auto vlastně malý. Každopádně... pro mě plakátově/designově daleko za auty typu F40 nebo McLaren F1.
Stejsn
Přední světla... a viděl jsi někdy F40 s OTEVŘENÝMI předními světly? To z nádherného auta udělá rázem otřesný hnus.
Emel
Viděl, dokonce se žlutejma :-) . Pořád se mi to líbí víc, než ta XJ220... nebo "svítící" Countach, když jsme u toho.
speedfred
McL F1 je nádhera a až sa tomu nechce veriť aký je starý.