Elektromobily
"Technologie je určená pro malá a levná auta..."
A proto😒br /> "V dalších fázích by se k modulu mohly přidat také komponenty odpružení, například systém vzduchového odpružení od Continentalu."
😁 😁 😁
A proto😒br /> "V dalších fázích by se k modulu mohly přidat také komponenty odpružení, například systém vzduchového odpružení od Continentalu."
😁 😁 😁
Jasne ze to odnese komfort, ale hlavne jizdni vlastnosti. Ale tak zase bezpeci lidi neni tak dulezity, hlavne kdyz to firmu vyjde levneji😀😀
Tak komfort se zhorsi? No, hlavne se zhorsi jizdni vlastnosti. Ale co, vsak lidi maji jezdit pomalu a po krasnych silnicich. Tak to budou i ty bubny ok. Hlavne zento vyrobce vyjde levneji. Casem budou diry v podlaze a dobrzdime podrazkama.
Obecne se mi reseni motoru v naboji kola moc nelibi, jelikoz se zvysuje neodpruzena hmota.
Udrzba bude s otaznikem, jak pises.
Ale problem je i zivotnost a nachylnost na poskozeni.
Velkym uskalim muze byt i chlazeni.
Ale nevim, obrazky se mi nechtelo moc studovat. Treba to je tak dobre promysleny, ze se to ujme.
PS Opravdu usetrit by se dalo... No to tady asi prozrazovat nechci. 😁
Veľká neodpružená hmota je problém, u menších a ľahších áut, pre ktoré to má byť určené, tým väčší. Riziko poškodenia záleží na konštrukcii.
Pokiaľ sa s týmito dvomi vecami vysporiadajú, OK, ale sú v protiklade - väčšia neodpružená hmotnosť a dobrá odolnosť voči poškodeniu, menšia neodpružená hmota, slabšia konštrucia pohonu...
Ušetrilo by sa na servise, pokiaľ by na zadnej osi bol zvlášť namontovaný motor a zvlášť brzda, nie v jednej škrupine všetko - to by si musel rozobrať brzdu komplet, aby si sa dostal k motoru - na obrázkoch je ráve také riešenie, čo ma v dnešnej podivnej dobe ani neprekvapuje.
Ale neviem, elektromotor v kolese robil problém odjakživa, takže tej snahe celkom nerozumiem. Asi si potrebujú spáliť vlastné prsty, aby zistili, že tadiaľ asi cesta nevedie.
Investuji do ruznych zpusobu elektrickeho pohonu. :yes😒br />
Jen bych z toho nedelal "revoluci" jak je uvedeno v nadpisu.
Tak sme se zase nasmáli.....ještě nikdy sem nikde nemělnil zadní brzdy protože by zrezly, ale proto, že kotouče nebo destičky už neměly požadovanou tlouštku 😄