Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: TEST SsangYong Rexton 2.2d Premium 4WD – Hodně muziky za málo peněz

Velké rodinné SUV, kterému odpustíte většinu kompromisů, jakmile si vzpomenete na cenu. SsangYong Rexton 2.2d je i v nejvyšší výbavě Premium praktickým vozem, jaký nabízí spoustu muziky za málo peněz. A s tím se dnes už moc nesetkáváme.
Zpět na článek
27. 10. 2023 00:19
27. 10. 2023 00:19
Jeziiis,
to je kufor, tam by sa mr**lo 😀
Hlavne dizajn interieru sa vyznamne polepsil.
Rozbalit vlákno
0
Avatar - 3_diamanty
27. 10. 2023 15:22
Za dane peniaze
Neskutocne auto.... rexton :yes:
Rozbalit vlákno
0
4. 12. 2023 18:32
Nový Rexton 2024
Dobrý den,
POZOR NA NOVÝ REXTON 2024!!!
Kdo má v plánu kupovat a nebo máte objednán nový Rexton 2024, tak pozor na Smart Audio!!!!!! Je totálně nefunkční a když naladíte na rádiu stanice, tak vám to neukazuje, jak se stanice jmenují a vy vůbec nevíte, co vám hraje. To se vracíme do Retro časů, kde jsem točil kolečkem na rádiu a čekal jsem až řeknou název stanice. Nebo snad si výrobce myslí, že budeme mít napsány frekvence a název stanic na papíře.🤣

Dále nefunguje nastavení hodin a datumu.
Když to něco ukazuje, tak pozor hodiny, co tam jsou, ukazují pouze do 12:00 ráno / odpoledne PM, ale nejdou stejně naladit. Tlačítko tam je, ale nefunguje.

Při spuštění navigace nejde zvuk, tak to po vás chce nastavit hlas přes tomtom. To bohužel nejde, protože se nedá napojit na internet. Dále nefunguje Android Auto a Apple CarPlay. Takže zapomeňte, že vám to půjde přes telefon.
Bohužel ani nepočítejte, že tak velká obrazovka půjde rozdělit na půlky, kde bude navigace a ostatní věci tř. rádio atd. Bohužel nejde ani navigace přehodit před volant. Tento nový model to neumí.

Jinak ostatní nastavení funguje jen půlka. Ale ono tam stejně není, co nastavovat, když tam nic není.
To je nejhorší Smart Audio, co jsem kdy viděl v novém autě a chce se vám 🤮 a 😭.

Grafika totální propadák!!!

Tak ať něco pochválím. To je jedině couvací kamera.

Když jsem se na to ptal, co to je za hračku v tom autě, tak vám řeknou, že je vše v jednání.
Takže koupíte nový model a rádio tam je tak akorát pro děti do školky na hraní.
Zlatý starý model, kde fungoval přenos rádia a navigace do palubní desky před volant.

Tak doufám, že s tím něco budou dělat. Jinak je to ostuda, že to vůbec takto prodávají!!

Jinak auto je fakt super a prostorný.
Sedadla jsou pohodlné👍
Rozbalit vlákno
1
30. 1. 2024 18:59
Re: Nový Rexton 2024
Typicky Ssangyong ! Vyzera bombasticky, narvany vybavou po strop za smiesnu cenu, no NIC NEFUNGUJE PORIADNE ! Ako cez kopirak je Korando, alebo Torres.
Moze mi autor vysvetlit, ako moze byt motor vyvinuty Ssangyongom, ked tato firma, mimochodom X krat v krachu bola v case vyvoja Rexa v podruci Mahindry ? Pokial viem, motor bol vyvinuty pre Mahindru rakuskou firmou AVL. Predosle generacie pouzivali agregaty Mercedes. Pozrel som si spickove video Rasta Chvalu, ako aj jeho pokracovanie s technickymi detailami a nechapem, ako toto auto moze niekto promovat ako offroader. Nadrz visi pod urovnou ramu, vypustacia skrutka oleja zo zadneho diferaku trci volne do priestoru a koleduje si o ranu, elektronika radi uzavierku zubovou spojkou v tahu, co sposobuje tvrde razy v celom pohone. Na podvozku je spusta kabelaze bez ochrany ci dodatocneho utesnenia. Takto sa offroady nerobia. Pritom potencial to ma - redukcna prevodovka a mechanicka uzavierka su ako stvorene do tazkeho terenu. Uvedene fakty to ale degraduju na SUV. Bohuzial ostatne SUV jazdia na ceste lepsie, aki Rex, pretoze nemaju ram. Cize Rex sa nehodi ani do tazsiehi terenu, ktory SUV nedaju a ani na cestu. Tak pre koho je to auto ? Keby bol Rex za 20 tisic EUR, urcite dam prednost niecomu praktickejsiemu, aj za 25 tisic.
Mal som 7 mesiacov Korando, ktore ma totalne sklamalo a krasne ukazalo, ze cena nie je vsetko a ked je zjavne nizka, vzdy sa negativne prejavi. Radit uzavierku v tahu a sklze zubovou spojkou je koledovanie si o roztrhnutie diferaku, co pri aktualnej dostupnosti nahradnych dielov a hustote servisnej siete moze auto odstavit aj na 3 mesiace.