Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Elektrické kupé od Subaru nostalgicky vzpomíná na osmdesátky

Automobilka známá svými plochými motory podobně jako konkurence vyhlíží elektrickou éru. Do ní možná vstoupí bezemisním kupé, které připomíná hranaté Subaru XT z poloviny 80. let.
Zpět na článek
26. 10. 2023 21:55
Pan redaktor je popleta?
"Automobilka známá svými plochými motory podobně jako konkurence vyhlíží elektrickou éru. Do ní možná vstoupí bezemisním kupé, které připomíná hranaté Subaru SVX z poloviny 80. let."
Pane redaktore, Subaru Alcyone SVX se jako koncept předvedl na úplném konci 80. let a začalo se vyrábět v roce 1991, a navíc, fakt se o SVX dá napsat cokoliv, ale rozhodně ne to, že bylo hranaté. Patláte dohromady fakta, která jste po všech internetech splašil a pletete si model XT a Alcyone SVX...
Rozbalit vlákno
3
27. 10. 2023 10:22
Re: Pan redaktor je popleta?
Ono je to stejně jedno. Tento koncept totiž nepřipomíná ani Subaru XT, ani Subaru SVX, ani jiné podobné auto z 80. či 90. let. Tehdy se dělala elegantní, štíhlá a nízká kupé. Nikoho by tehdy nenapadlo udělat auto krátké a vysoké a snažit se tyto disproporce zakrýt použítím extrémně velkých kol, výsledkem čehož je crossover.
27. 10. 2023 17:24
Re: Pan redaktor je popleta?
Souhlas ta kreace v galerii nemá ze Subaru nic. Tahle značka v Evropě páchá sebevraždu, nabízí jen okleštěná auta s vydechlými atmo motory a variátorem. Kde je ten sportovní náboj a výkon… jen v Japonsku a US ;-)
27. 10. 2023 18:05
Re: Pan redaktor je popleta?
Dobrý den,

děkuji za připomínku. Z perexu jsem chybu odstraňoval, bohužel text asi neuložil. Teď už je to správně.