Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nová Škoda Superb naživo! Sledujte s námi přímý přenos odhalení

14 komentářů

ZilbertPazravy
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
KANKUNEN
Kdo by to byl řekl, že Šáde bude poslední z posledních v mainstreamu ve střední třídě.
traveldrive
Skôr kto by to nepovedal. Čína fičí ako rýchlik, Škoda má rozbeh jak naložený nákladný vlak so zapriahnutou 50-ročnou lokomotívou...
ZilbertPazravy
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
rohor
Raději knihu.
ZilbertPazravy
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Barry Lyndon
ale dobrý taky ne. Začnu tím pozitivním: Cx = 0,23 je u neprémiového liftbacku fajn hodnota. Pozitivně hodnotím absenci fejkových pikačovin ala felkové výfuky nebo fejkové přední "násosky".
Co se mi nelíbí - předek je něco mezi Enyaqem a Kodiaqem a sice vypadá líp než ti dva dohromady, stejně to ale moc hezké není (efekt prasečího rypáku nebyl zcela potlačen).
Pokud jde o zbytek je to taková ocumlacá trojka a liftback dopadl imho o dost líp než kombi. U kombíku se partie nad zadním podběhem zatím zdá být vysloveně nepovedená, rušivá, ba přímo neprofesionální.... uvidíme naživo...
kozakm
Vypadá víc jak nafouknutá oktávka než Superb
Barry Lyndon
...dodal bych s ohledem na rozložení hmoty Octávka cca druhé generace. Zatímco trojkový Superb liftback je v tomto opravdu vyprecizovaný, tady to jaksi tíží jakýsi nadrozměrný batoh za zadním převisem 😄
kozakm
Koukám zezadu na kombík a je to fakt divné, hlavně světla. Jako i30 kombi. Hezky svítí, ale jinak tvarově krok tak 7 let zpět. Ti fakt nechápu
Barry Lyndon
A co ještě moc nechápu, je podivný nesoulad mezi hranami obdařeným předkem a ocumlaným zadkem - alespoň nějakou ostřejší odtrhovou hranu na víko kufru liftbacku mohli dát, ale ani ta tu není (asi si ji schovávají na facelift 😄
kozakm
Koukám zezadu na kombík a je to fakt divné, hlavně světla. Jako i30 kombi. Hezky svítí, ale jinak tvarově krok tak 7 let zpět. To fakt nechápu.

A z některého úhlu vypadají hrozně i přední světla: https😐/1gr.cz/…d3b__dsc0834.jpg
Well-being
změna k horšímu :no:
rohYpnol
Nechci pořád kritizovat a hledat co je špatně. Ale musím začít tím, co je zjevné a co mi vadí. Suoerb III byl jasně rozpoznatelný a byl plný charakteristických prvků. Byl elegantní a zároveň charismatický.
Ale novinka? Ano, není škaredá. Ale osobitost se vytratila. Zepředu je to jen variace na Octavii, zboku to může být cokoliv, zvláště v kombíku. A zezadu ti platí dvojnásob. Liftback pak alespoň z fotek a videí pro mě trpí značnou nadváhou zadní části. C- sloupek, jeho šířka, sklon a zadní převis je pro mě oko v disproporci k prosklené ploše.
A pak boky. Ploché jak korejská modelka. Tornádo linie sice v nějaké podobě zůstala, ale je výrazně upozaděná.
A pak interiér. Určitě chválím kapličku nad budíky i smart dials. Ne že by to byl tak senzační nápad. Ale je zázrak že nezvitězil opět display. Co mě opět děsí, je bio-eko vlna. Jaká bude životnost takového interiéru....?!? Kdyby byla možnost volby klasické kůže, pak mi to asi bylo celkem jedno. Ale nevyznélo to tak.
Určitě chválím 2.0 TDI a 2.0 TSI. Tohle je v dnešní době třeba ocenit hned dvakrát :yes: :yes:
Ano, je to za mě pád do šedi a uniformy. Z druhé strany vypadá stále hezky a podstatné věci jsou správně :yes: Kodiaq mi ale přijde o hodně zajímavější.