Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Miorolo
Jestli je tohle final, tak to je bez debaty nejhnusnejší Swift. Vypadá to jak nepovedená kopie něčeho určená pro indický trh.
wings
pripomina taku tu rybu, co sa v ohrozeni nafukne. Swift ako male auto znesie hodne infantility, ale toto je uz smiesne. 👎
Arese
...jak tohle proboha někdo mohl schválit do výroby? :-O :no: Jasně nejnepovedenější design Civicu... :-(
P.S Naopak pochvalu zasluhuje klasická palubka ..
P.S Naopak pochvalu zasluhuje klasická palubka ..
twistedTSD
Není mi jasné, proč se rozhodli navázat na design nejošklivějšího Swiftu v historii (a udělat ho ještě ošklivější), ale ok. :D Třeba se to v Indii líbí.
kosmonaut
Mi se dosud hodně líbily všechny tři novodobé generace. Tohle je ale děs a hrůza, něco takového mohl schválit pouze někdo totálně ožralý, dementní, nebo škodolibý. Hnus :no:
Máme sfiště od května, rozhodli jsme se kvůli 4 válci a že není infotainment vytažený do předního okna jako i jiných automobilů. Jediné co nás štve jsou zadní kliky vysoko, jinak je to skvělé a kupodivu i hezké autíčko. Tohle je opravdu trošku jiné.
miromen
Ajajaj tohle snad ani neni Suzuky, ale nějaky hnusny čiňan ala MG a to jak interier tak hlavně exterier.
A to se mi nejen předchozi generace dost libila.
A to se mi nejen předchozi generace dost libila.
ACE.
Malé, jednoduché, levné, funkční a nejspíš i spolehlivé. Prostě to nejlepší pro toho co potřebuje denně dojíždět a nic moc kolem neřešt.
3_diamanty
Bude fajn... jednoduche sikovne... len preco je svist z generacie na generaciu coraz viac skaredy... hmmm... a aj kedysi nevyrazna corsa dnes uz bude vedla neho ziariaci diamant ... karta sa obracia... ale ok.. v indii taketo maruti swift bude nadalej trhak a o to tu asi prioritne islo... a ze je nadalej aj v eu je uz len ceresnickou na torte.. :yes:
Fotky umi dost klamat.
Zatim se mi to taky nelibi, ale aspon ma sympatickou velikost.
Dvoutunovych suv je na trhu nekolik habadeju...