Novinky
Jestli je tohle final, tak to je bez debaty nejhnusnejší Swift. Vypadá to jak nepovedená kopie něčeho určená pro indický trh.
pripomina taku tu rybu, co sa v ohrozeni nafukne. Swift ako male auto znesie hodne infantility, ale toto je uz smiesne. 👎
...jak tohle proboha někdo mohl schválit do výroby? 😲 :no: Jasně nejnepovedenější design Civicu... 😒
P.S Naopak pochvalu zasluhuje klasická palubka ..
P.S Naopak pochvalu zasluhuje klasická palubka ..
Není mi jasné, proč se rozhodli navázat na design nejošklivějšího Swiftu v historii (a udělat ho ještě ošklivější), ale ok. 😁 Třeba se to v Indii líbí.
Mi se dosud hodně líbily všechny tři novodobé generace. Tohle je ale děs a hrůza, něco takového mohl schválit pouze někdo totálně ožralý, dementní, nebo škodolibý. Hnus :no:
Ajajaj tohle snad ani neni Suzuky, ale nějaky hnusny čiňan ala MG a to jak interier tak hlavně exterier.
A to se mi nejen předchozi generace dost libila.
A to se mi nejen předchozi generace dost libila.
Malé, jednoduché, levné, funkční a nejspíš i spolehlivé. Prostě to nejlepší pro toho co potřebuje denně dojíždět a nic moc kolem neřešt.
Bude fajn... jednoduche sikovne... len preco je svist z generacie na generaciu coraz viac skaredy... hmmm... a aj kedysi nevyrazna corsa dnes uz bude vedla neho ziariaci diamant ... karta sa obracia... ale ok.. v indii taketo maruti swift bude nadalej trhak a o to tu asi prioritne islo... a ze je nadalej aj v eu je uz len ceresnickou na torte.. :yes:
Fotky umi dost klamat.
Zatim se mi to taky nelibi, ale aspon ma sympatickou velikost.
Dvoutunovych suv je na trhu nekolik habadeju...