Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Na poli v Americe objevili tajemný sporťák. Nikdo zatím neumí říct, co to je

30 komentářů

argument12
Já si myslím že to je auto z Jamese Bonda
Usalaprusa
Je to woodill wildfire roadster 53'
andrijoshka
Auto má vzadu texaskú ŠPZku. Podľa nej sa to asi má dať zistiť. Nejaký Cunningham by to mohol byť, ale prototyp by asi ŠPZ nemal, nie?
Michal Arendáš
Není to náhodou ac Bristol?
tomidlodrak
To vypadá jako corvetta kolem roku 1950-55.podobne znaky jsou viděný
tomidlodrak
A nebo je to Berkeley 1958 SE328 a 1959 SE429;SE492;328 🤷
andrijoshka
To sú maličké autá... Toto malo vzadu zrejme celokapotovanú rezervu, zadné svetlá zapustené do karosérie, dlhánsku kapotu...
Lukáš Hodan
Dle mého jde o Talbot Lago America. https😐/uk.m.wikipedia.org/…(3736818119).jpg Tvarově sedí, až na pár detailů jako maska, nárazníky.
Lukáš Hodan
Příspěvek podléhá schvalování.
Lukáš Hodan
Lukáš Hodan
Aleš Sikora
AC Aceca
Juan Martin Rodriguez
Trochu mi to připomíná woodwill wildfire, ale nesedí mi tam ten nárazník, začínám si říkat, že to bude něco z evropy..
Jiri Zelinka
Připomíná mě to Allarda K.
Jan Martinský
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ji/Ri
Superb
chcíplý pes
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
andrijoshka
Povedzme si, na rovinu, že to tu nevyriešime. Ak sú firmy, ktoré sa venujú identifikácii neznámych áut, tak to asi nedáme my, mudrlanti na webe 😊 Ale je to veľmi zaujímavé to skúšať, porovnávať, dúfať, že sa to niekomu podarí 😊 Asi tak 😊 Prosím si veľa palčekov dole 😁
David Hruška
Předek a bok mi připomíná Shelby Cobra...
David Hruška
David Hruška
Dalibor Máca
Nejsem odborník, ale může to být něco postavené z dílů Dodge. Poklice nesou vylisovaný znak z historie Dodge a na středovém přístroji je pod ručičkou něco jako dva protkané trojúhelníky v kruhu (jako židovská hvězda), rovněž odkaz na historii loga Dodge😒br />
https😐/cz.pinterest.com/…970435183535192/

Ale může to být cokoliv...
Vít Pošvanc
Nevím jestli koukáme na stejné obrázky ale já tam na poklicích vidím úplně krásně třícípou hvězdu 😀 kulatá maska chladiče kde chybí jen to chromové rozdělení se znakem a nakonec i to kolo vzadu mě pomalu myšlenkově posouvá k našim sousedům do Stuttgartu
andrijoshka
Super postreh. Avšak logo s dvoma trojuholnikmi sa pouzivalo do roku 1928, toto auto je asi o 25 rokov novšie... A ten trojuholník na pukliciach zase až v 60. rokoch... Ale zvlášť tá židovská hviezda vyzerá byť dobrá stopa... :yes:
Dalibor Máca
Mrkněte na poklice (znak) a na středním přístroji na palubce je něco jako židovská hvězda.
Historie loga Dodge😒br />
https😐/cz.pinterest.com/…970435183535192/
Dalibor Máca
Roman Konecny
Ac ace Bristol
Usalaprusa
Je to woodill wildfire roadster 53'
Usalaprusa
Usalaprusa