Oni skutecni majitele, vyuzivajici rychlonabijecky maji lepsi sazby?
Konecne si to zde precte (doposud) neznaly majitel fosilu.
Kdo jezdi vic, skutecne neplati 20Kc za kWh.
😁
Doposud se mi to zde v vysvetlit nepodarilo...
"Cena nabíjení je ve všech českých sítích jednotná, a to 9,30 Kč/kWh"
:yes: :yes: :yes😒br />
A ted by bylo fajn vzit zpet vsechny hloupy komenty o tom, jak je cestovani s EV drahy...
eLzyx
6
9,3Kč je super cena. Podobnou máme u Tesly, bez paušálu
DonVito
8
:yes😒br />
Argumenty proti BEV se budou hledat zase o poznani hur...
Mokrous
4
9,30 Kč/kWh + 0,61/10,01 Kč/min. je co???
K cenám za samotnou elektřinu je nutno připočítat ještě paušálních 4.949 Kč ročně, je co???
Takový ty EV6, Ioniq5, Enyaq a spol. si vezmou 20-30kWh podle počasí, tempa a trasy. O spěchání na dálnici raději pomlčet.
Průměrný český řidič najede 12 tisíc ročně.
Takže nám to líže 3,- Kč na 1km. Tzn. cca plichta s naftovým 4x4 SUV, nebo benzínovým sedanem/kombi. Ale jako bonus můžeš stát furt někde na nabíječce, když už potřebuješ někam jet.
Já teda radši budu jezdit za 2-2,20/km a tak rychle a daleko, jak budu chtít.
eLzyx
7
ale prdlajz.
1. Dlouhodobá spotřeba se u těch korejců vejde do 22kWh/100km, celoroční, "aktivnější" řidič, co jezdí dost dálnice. (já mám 23kWh/100km se starou TMS a většího elektroprasáka na silnici není. Německé dálnice mám všude i mimo Německo a mimo dálnice)
2. cena za kWh nelze počítat takto fixně. Tu a tam nabiješ zadarmo u Bauhausu, tu a tam u kámoše, co má FVE a má takové přebytky, že je rád, že si to vezmeš zadarmo, občas taky nabíjíš třeba jen za 6Kč na AC. Ve finále můžeš počítat s průměrnými 7Kč/kWh v režimu "nemůžu nabíjet doma, jsem často na dálnici".
Takže výsledné náklady budou někde na 1,5Kč/km. Prakticky nejhůře. Samozřejmě dá se to vyextrémovat taháním přívěsu, nabíjením na Ionity bez paušálu a podobné kraviny, ale ...
A pokud budeš jezdit umírněně za 20, nabíjet doma z FVE, tak jsi na průměru cirka 4Kč/kWh (počítejme 50:50 doma:venku), tedy 0,8Kč/km.
nippon
1
Nezaratal si straty pri dobijani. Tie sú asi 15 %. Takže pri tvojej spotrebe 22 kWh treba "natankovať " 26 kWh!!
eLzyx
8
při DC jsou ztráty do 5%. Že by to někdo zkresloval? Proč by to někdo dělal, když by dostal méně zaplaceno?
DonVito
9
0,61/10,01 Kč/min
Znamena poplatek za obsazeni nabijecky behem/po skonceni nabijeni.
Dovolil bych si pripomenout nasi diskuzi, kde jsi pocital cenu za nabijeni 21Kc/kWh! :no:
Tehdy jsem ti marne vysvetloval, ze za 21Kc NIKDO pravidelne nejezdi! https😐/www.auto.cz/diskuse/90954/1#…
Divim se, ze mas odvahu zde reagovat.
Patrne chces napsat, jak jsi se mylil a podekovat, ze jsem ti informace o nabijeni zprosredkoval uz drive.
Slusny clovek by se i omluvil...
Nemas zac.
JamesBlond
4
BMW i4. Skutečná spotřeba od nového vozu 18.6kWh /100km. Průměrné náklady na 1kWh 4.42Kč v kombinaci doma (85😖 a rychlo nabíječky. Auto je rychlejší a pohodlnější než předchozí 3.0 BMW diesel a leasingová splátka je o cca ⅓ nižší.
Mokrous
2
Gratuluji. Mě se i4 až na nový infotainment docela líbí.
U nízkého liftbacku té spotřebě i věřím, pokud se nelítá dálnice nad limit.
Doma nabíjet nemohu a miliony lidí v ČR také nemohou.
Já vím, že se s EV jezdí parádně. Jediný opruz je nabíjení a hodnota po cca 10 letech.
Já výše psal o oblíbených SUV. Tam je to v průměru možná 22/100, ale když to budu trošku honit po dálnicích, tak to je scifi a zima/déšť/degradace atd. to taky nevylepší.
JamesBlond
1
Miliony nabíjet doma nemohou a miliony mohou. Miliony mohou nabíjet v práci, při nákupech apod. Degradaci baterie neřeším, stejně jako jsem neřešil pokles výkonu spalovacího motoru a v každém případě je to vzhledem k pár letům leasingu úplně jedno. Reálně ročně ušetřím skoro 70.000Kč a mám auto, které je každý den lepší než předchozí BMW 6ti válec. Když jedu do Alp, tak to někdy trvá o 30 min déle, což je mi jedno a je to víc než nahrazeno komfortem cestování bez vibrací a hluku.
Mokrous
1
Však já ti to přeju. Můj problém s EV je ten, že to *** politici nutí násilím všem.
Na dobrovolné bázi s nimi nemám sebemenší problém.
JamesBlond
2
Zatím nám EV nikdo nenutí. Za 10 let, až spalováky přestanou vyrábět, nebudou stejně dávat smysl. EV bude levnější na koupi i provoz a infrastruktura nebude problém. Ti, co nemají na koupi nového vozu, budou ještě dalších 20 - 25 let moci koupit ropáka.
Konecne si to zde precte (doposud) neznaly majitel fosilu.
Kdo jezdi vic, skutecne neplati 20Kc za kWh.
😁
Doposud se mi to zde v vysvetlit nepodarilo...
"Cena nabíjení je ve všech českých sítích jednotná, a to 9,30 Kč/kWh"
:yes: :yes: :yes😒br />
A ted by bylo fajn vzit zpet vsechny hloupy komenty o tom, jak je cestovani s EV drahy...
Argumenty proti BEV se budou hledat zase o poznani hur...
K cenám za samotnou elektřinu je nutno připočítat ještě paušálních 4.949 Kč ročně, je co???
Takový ty EV6, Ioniq5, Enyaq a spol. si vezmou 20-30kWh podle počasí, tempa a trasy. O spěchání na dálnici raději pomlčet.
Průměrný český řidič najede 12 tisíc ročně.
Takže nám to líže 3,- Kč na 1km. Tzn. cca plichta s naftovým 4x4 SUV, nebo benzínovým sedanem/kombi. Ale jako bonus můžeš stát furt někde na nabíječce, když už potřebuješ někam jet.
Já teda radši budu jezdit za 2-2,20/km a tak rychle a daleko, jak budu chtít.
1. Dlouhodobá spotřeba se u těch korejců vejde do 22kWh/100km, celoroční, "aktivnější" řidič, co jezdí dost dálnice. (já mám 23kWh/100km se starou TMS a většího elektroprasáka na silnici není. Německé dálnice mám všude i mimo Německo a mimo dálnice)
2. cena za kWh nelze počítat takto fixně. Tu a tam nabiješ zadarmo u Bauhausu, tu a tam u kámoše, co má FVE a má takové přebytky, že je rád, že si to vezmeš zadarmo, občas taky nabíjíš třeba jen za 6Kč na AC. Ve finále můžeš počítat s průměrnými 7Kč/kWh v režimu "nemůžu nabíjet doma, jsem často na dálnici".
Takže výsledné náklady budou někde na 1,5Kč/km. Prakticky nejhůře. Samozřejmě dá se to vyextrémovat taháním přívěsu, nabíjením na Ionity bez paušálu a podobné kraviny, ale ...
A pokud budeš jezdit umírněně za 20, nabíjet doma z FVE, tak jsi na průměru cirka 4Kč/kWh (počítejme 50:50 doma:venku), tedy 0,8Kč/km.
Znamena poplatek za obsazeni nabijecky behem/po skonceni nabijeni.
Dovolil bych si pripomenout nasi diskuzi, kde jsi pocital cenu za nabijeni 21Kc/kWh! :no:
Tehdy jsem ti marne vysvetloval, ze za 21Kc NIKDO pravidelne nejezdi!
https😐/www.auto.cz/diskuse/90954/1#…
Divim se, ze mas odvahu zde reagovat.
Patrne chces napsat, jak jsi se mylil a podekovat, ze jsem ti informace o nabijeni zprosredkoval uz drive.
Slusny clovek by se i omluvil...
Nemas zac.
U nízkého liftbacku té spotřebě i věřím, pokud se nelítá dálnice nad limit.
Doma nabíjet nemohu a miliony lidí v ČR také nemohou.
Já vím, že se s EV jezdí parádně. Jediný opruz je nabíjení a hodnota po cca 10 letech.
Já výše psal o oblíbených SUV. Tam je to v průměru možná 22/100, ale když to budu trošku honit po dálnicích, tak to je scifi a zima/déšť/degradace atd. to taky nevylepší.
Na dobrovolné bázi s nimi nemám sebemenší problém.