Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Video: Alfa Romeo 8C Competizione se hlásí ke svým předkům

7 komentářů

hmm přímo voní Itálií :yes:
Fakt úžasný...
Teda už jsem myslel, že se dávno prodává.Navíc přesně tohle video tu už bylo k vidění snad před rokem.A prý až v roce 2008?Cože?Píše se o ní tak dlouho a furt nic. 8-s
Na dobré veci sa musí čakať a toto je niečo úžasné. Technika Ferrari a neuveriteľne úžasném obale, čo dodať: už len mať ho tak v garáži. Na toto auto by som sa dokázal pozerať dlhšie ako na TV. Dúfam že budem mať to štastie stretnuť ho niekde v premávke nádhera
Nudné video rychle zastarávajúci design a slabšie dielenské spracovanie. Nene, to ja si radšej kúpim kultovního Golfa ikonu triedy alebo sen českých manažérov Octáviu v striebornej metalíze a s čiplou TDI 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
Ty sedlak, ten tvoj posraty Golf a Octavia je a bude minimalne o tri triedy nizsie a stat bude o 2 melony menej, tak sa priznaj, ze diskutujes o niecom co nie je na tvoju penazenku a ani nie na tvoje chapanie auta ako takeho !!!
Zaiste patris podla tebou uvedeneho blabolu, medzi tych ktori vbehnu do autosalonu, kde stoji 2 a viac milionove auto, len ked vonku prsi a tvaris sa ako by si si ho kupil a nakoniec si musis kupit len ten Golf (Slovakia) alebo ocesanu Octaviu !!!
8C nadhera, som rad, ze sa take nieco bude vyrabat. Bravo taliani !!!
Zatial asi najlepsi vytvor Alfy. Nadhera.