Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Video: Alfa Romeo 8C Competizione se hlásí ke svým předkům

7 komentářů

Zatial asi najlepsi vytvor Alfy. Nadhera.
Ty sedlak, ten tvoj posraty Golf a Octavia je a bude minimalne o tri triedy nizsie a stat bude o 2 melony menej, tak sa priznaj, ze diskutujes o niecom co nie je na tvoju penazenku a ani nie na tvoje chapanie auta ako takeho !!!
Zaiste patris podla tebou uvedeneho blabolu, medzi tych ktori vbehnu do autosalonu, kde stoji 2 a viac milionove auto, len ked vonku prsi a tvaris sa ako by si si ho kupil a nakoniec si musis kupit len ten Golf (Slovakia) alebo ocesanu Octaviu !!!
8C nadhera, som rad, ze sa take nieco bude vyrabat. Bravo taliani !!!
Nudné video rychle zastarávajúci design a slabšie dielenské spracovanie. Nene, to ja si radšej kúpim kultovního Golfa ikonu triedy alebo sen českých manažérov Octáviu v striebornej metalíze a s čiplou TDI 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
Na dobré veci sa musí čakať a toto je niečo úžasné. Technika Ferrari a neuveriteľne úžasném obale, čo dodať: už len mať ho tak v garáži. Na toto auto by som sa dokázal pozerať dlhšie ako na TV. Dúfam že budem mať to štastie stretnuť ho niekde v premávke nádhera
Teda už jsem myslel, že se dávno prodává.Navíc přesně tohle video tu už bylo k vidění snad před rokem.A prý až v roce 2008?Cože?Píše se o ní tak dlouho a furt nic. 8-s
Fakt úžasný...
hmm přímo voní Itálií :yes: