Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
ptr078
2
Tak to je dost slabe, ze predavaju iba 34% lpg, ked v mnohych showroomoch sa ani nic ine neda kupit
šofér
2
S šouromech prodávají spíše to, o co je nejvíce zájem. A celosvětově 34% je dost, v Jižní Americe letí spíše etanol, v Rusku zase 80 oktanový benzín...
ptr078
2
Tak s tym tvrdenim nesuhlasim. Bol som pri kupe troch dacii a zaujemcovia mali konkretnu predstavu o motore a vybave/ jednalo sa o benzin a naftu v najvyssej vybave/, ale bolo im ponuknute lpg alebo dvere
šofér
2
No tak nových Dusterů je na S Autě- 32 nafťáků a 59 benzínů... tak nevím, kde je chyba. Ale skaldovky jsou evidentně různorodé.
LEGOPARK
Zadelano na uspech na 100%.
Krasne auto... suhlasim... povedal by dom ze fakt prva dacia ktoru by som si vazne vedel predstavit dole pred barakom ... sucasny duster mal este nejake tie muchy ( vonkajsie klucky dveri, palubovka, aj celkovy vzhlad a ponatie auta ) ktore mohli na niekoho posobit viac lowendovo ako stylovo... ale tento novy duster zda sa uz vsetky tieto neduhy napravil ( samozrejme bude to chciet v lete vyskusat ) ... ale ak bude 1,2tce verzia v dvojkolke vo vybave e😜ression za tych okolo 18 -19 litrov tak mam fakt vaznu dilemu.... ale bohudik za nu.... dik dacia :yes:
Moje jméno není důležité
Plynové vzpěry kapoty jsou drahý? Cože? 😒] jedna stojí dvě stovky
No, drahe mozno nie su, ale prekvapivo vela aut (aj z vyssej cenovej kategorie) ma haubnu podopretu len prutom. Sam som to musel na mojom aute tiez dorabat, a hlavne teraz v zime sa to hodi: jednou rukou zdvihnem kapotu, a v druhej zatial drzim kanister s kapalinou do ostrekovacov. Nemusim ho klast na zem, do tej brecky (a potom taky zadrbany do tapacirovaneho kufra)...
Toto by som ani neriesil... dnes je to uz jedno a cim dalej tym viac prave aj tych drahsich aut uz upusta od plynovych vzper ... a nicomu to nevadi ... naopak kazde usetrene kilo vahy sa dnes rata ( ved to pozname... eko doba uz utoci z kazdej strany ) ... navyse clovek dnes otvara kapotu na aute nanajvys tak 3-4 krat do roka ( mimo povinny servis ) takze nevidim tu v tom ziadny problem... naco sa tu nejako na tomto hecovat ci to alebo to auto ma alebo nema plynove vzpery... v praxi su toto uplne nepodstatne veci ktore stejne nic neriesia a ani kvalitu spolahlivost ci zivotnost auta nikam dalej neposunu...
3_diamanty
A som zvedavy na cenu toho 1,2tce v druhom stupni vybavy e😜ression v dvojkolke ( co bude asi najpredavanejsia kombinacia u nas ) ... a samozrejme velke dik dacii ze ponuka opat aj moznost 4kolky ( takemu navonok drsnakovi ju hadam ani nemohli nedat ) ... v dacii maju opat zarobene ( a ja mam popri MG ZS a scale dalsieho chrobaka v hlave... ale je to prijemna a ocakavana dilema ... )
Dacia :yes:
Dacia :yes:
Thunderbird
Dle fotografie displey usuzuji, že Dacia poprvé nabídne vyhřívaný volant, super a konečně!
V článku to zmíněno nebylo...
Ty motory "no nevím", škoda že nebude 4x4 se čtyřválcem nebo hybridem a automatem (ale to druhé by asi cenu vystřelilo dost nahoru).
V článku to zmíněno nebylo...
Ty motory "no nevím", škoda že nebude 4x4 se čtyřválcem nebo hybridem a automatem (ale to druhé by asi cenu vystřelilo dost nahoru).
kari.laz
Nejlepší motory, co tam měli, 1,5DCi a 1,3TCe zrušili a nechali tam litrový a +,ě litrový tříhrnek?
A hybrid s udýchanou jednašestkou?
Sází na to, že normální motory mizí i u jiných automobilek.
A hybrid s udýchanou jednašestkou?
Sází na to, že normální motory mizí i u jiných automobilek.
Ty zenske jsou hrozne...
No tak zrušit zrovna 1.5dCi u 4x4 je hloupost :no:
Oni ho neruší z důvodu, že ho nikdo nechce, ale u důvodu, že nejsou schopni s ním plnit emise.
Euro 6d plní v pohodě, tak není co řešit, stejně tak jako 1.3TCe 😉 Tuhle posedlost CO2 vážně nechápu. Zabijeme vše, co funguje, abychom dostali výrazně dražší a chcíplý hybrid + překombinovaný 3hrnek.... A ani jeden se nehodí k charakteru jednoduché 4kolky :no:
Miroslav Rajský
Opravdu velká škoda, že nebude možnost verze 4x4 a současný motor 1.3 TCe 150k, který mám v Dusteru teď a jsem s ním spokojený. Tento nový se mi líbí zvenku i zevnitř mnohem více, než můj současný, rok starý model, takže bych ho příští rok vyměnil, ale nechci třiválec ani mild, či full hybrid. Bohužel.
Vy si kupujete auto na dva roky? Co to ma za smysl, to je to auto tak "skvele", ze ho musite za dva roky otocit? Nebo s dustrem nalitate 100k za rok? Coz bych teda radil koupit neco jineho. Ja mam Hiluxe 2016 a teda nemam jediny duvod ho menit. At po strance designu, funkcnosti, opotrebovani.. to auto je totalne skvely a bylo by mi lito ho dat pryc. Ale to s Dustrem nejde zazit, chapu... a ve finale vyjde levneji nez toceni Dusteru po dvou letech 😂
mariov8
Bez 4x4 a 1,5dCi to jako pracovní auto poněkud ztrácí význam. Škoda.
wakantanka
že koncept Bigster pretavili z istej časti do sériového auta. Zároveň ďalšie plus za fyzické tlačítka pre klímu a asistenty.
PavelK_
To je nějaká předprodukční verze? Nějak se mi nezdají ty pokrčené potahy na opěradlech předních sedadel, je to celé nějaké hrbaté
(foto 17) 🤔
(foto 17) 🤔
vecernicek2
Nečekal bych, že se toho dožiju, ale Dacia teď dělá hezčí auta než BMW. Jasně, kvalita a výkony budou jinde. Ta 1.6 hybrid by mohla být i relativně solidní motorizace, i když na Dacii asi bude nesmyslně drahá.