Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Modernizovaný Renault Arkana má české ceny. Výbavy nové, motory stejné

16 komentářů

Tonda Novak
Facelift nepřinesl skoro žádné změny, až na tu hlavní.. citelné zdražení .. nebolí snížení slevy?
Lenka Čížková
Wow! Vělmi dobré až na … že není to čistý a perspektivní EV.
Modernizace, hmmm … ale stále lepší než Toyota, Mazda, Honda, Mitsubishi, Suzuki a Subaru dohromady.
Anyway, Mitsu už je Reno, že ano?
Lenka Čížková
Kdo mi dal minus, proč a za co? Ptám se Vás, parchanti.
Že by nějaký minusovaci impotent?
del42sa
mínus už není 😉 😁 je jen plus Leni
WinDiesel
Možná reagovali myšlenkového impotenta děvče. 😒] 😒]
WinDiesel
Možná reagovali myšlenkového impotenta děvče. 😒] 😒]
Chodec Tomeče
Auto mám ve verzi 119 kw, super..cena výkon 👍, vzhled, výbava, spotřeba, pohodlí ...doporucuji 😛🙂, kufr 520l..
Chodec Tomeče
Auto mám ve verzi 119 kw, super..cena výkon 👍, vzhled, výbava, spotřeba, pohodlí ...doporucuji 😛🙂, kufr 520l..
šofér
v ČR prodává? Jsem to viděl na cestách tak pětkrát, mylsel jsem , že je to individuální dovoz. Fakt , kolik se jich prodalo za rok?
ericn
Ano i Kadjar je vidět víc a to je co říci 😉
WinDiesel
To myslíš 143 ks za minulý rok a 11 kusů za tento rok a jako že jsou vidět víc?
ericn
Chci tím říct, že na silnici potkám častěji Kadjara než Arkanu 😉 Dneska 2 Kadjary - jeden v Praze a druhý Teplicích. Arkana ani jedna… Vlastně ani si nepamatuji, kdy jsem ji viděl na silnici naposledy 😒] Nejsou vidět…
WinDiesel
541 za 11 měsíců, vedle toho SYM Korando 2041 😒] 😒] 😒]
Tak že nic moc, Rendlík 😒]
Futurista
Jsem jeden z těch 541 kupců, mám si snad hodit lano, protože Koranda se prodalo víc? 😁 Nějak tyhle žabomyší války nechápu... Tvůj jednoduchej život končící u českých hranic bych snad ani nechtěl.
Arese
:no: ...nikdy nebylo a nebude mým šálkem automobilového čaje. Spojení SUV a kupé považuji za zcela absurdní a trapné. 😒 :no:
šofér
Já myslím, že to spojení je výmysl novinářů, spíše bych to nazval zvýšený fastback.