Novinky
:no: ...nikdy nebylo a nebude mým šálkem automobilového čaje. Spojení SUV a kupé považuji za zcela absurdní a trapné. 😒 :no:
Kdo mi dal minus, proč a za co? Ptám se Vás, parchanti.
Že by nějaký minusovaci impotent?
Že by nějaký minusovaci impotent?
Facelift nepřinesl skoro žádné změny, až na tu hlavní.. citelné zdražení .. nebolí snížení slevy?
Chci tím říct, že na silnici potkám častěji Kadjara než Arkanu 😉 Dneska 2 Kadjary - jeden v Praze a druhý Teplicích. Arkana ani jedna… Vlastně ani si nepamatuji, kdy jsem ji viděl na silnici naposledy 😒] Nejsou vidět…
v ČR prodává? Jsem to viděl na cestách tak pětkrát, mylsel jsem , že je to individuální dovoz. Fakt , kolik se jich prodalo za rok?
Auto mám ve verzi 119 kw, super..cena výkon 👍, vzhled, výbava, spotřeba, pohodlí ...doporucuji 😛🙂, kufr 520l..
Auto mám ve verzi 119 kw, super..cena výkon 👍, vzhled, výbava, spotřeba, pohodlí ...doporucuji 😛🙂, kufr 520l..
Jsem jeden z těch 541 kupců, mám si snad hodit lano, protože Koranda se prodalo víc? 😁 Nějak tyhle žabomyší války nechápu... Tvůj jednoduchej život končící u českých hranic bych snad ani nechtěl.
Modernizace, hmmm … ale stále lepší než Toyota, Mazda, Honda, Mitsubishi, Suzuki a Subaru dohromady.
Anyway, Mitsu už je Reno, že ano?