Novinky
Tak podle mě je design Switfu každou generací horší a horší. Jak inovativní byla generace z roku 2004 s ikonickým designem, včetně verze Sport, tak novinka je podle fotek humus a mám tem pocit, že realita to jen potvrdí... :no:
Počkejme si naživo. Něco mi říká, že tohle bude další z případů, kdy jde o velmi nefotogenické tvary.
Každopádně z fotek je to opravdu jak drátem do oka. Karneval nevkusu. Designérký eklhaft... Na autě není snad jediná harmonická linie. Ale u mě má stále šanci...
Každopádně z fotek je to opravdu jak drátem do oka. Karneval nevkusu. Designérký eklhaft... Na autě není snad jediná harmonická linie. Ale u mě má stále šanci...
2004 byla hezká, nicméně 2010 nebo 11 dokázala na ten design navázat a posunout ho o krok dál (vč. té verze Sport, nově i v 5dv). https😐/www.driving.co.uk/wp-content/uploads/sites/5/2014/04/Swift-header-resized.jpg Takže za mě byla nejlepší právě tahle, od 2011 dál. Ale i nástupce byl fajn.
Tohle by se dalo, ale ten předek je takový hodně keycarový a mimo evropský vkus... jak říká Barry, snad by to mohlo být tak ošklivé až by to bylo hezké? No spíš ne, ale počkáme co naživo.
Tohle by se dalo, ale ten předek je takový hodně keycarový a mimo evropský vkus... jak říká Barry, snad by to mohlo být tak ošklivé až by to bylo hezké? No spíš ne, ale počkáme co naživo.
....se jim nepovedl. 😲 😒 :no: V Evropě s ním určitě nezabodují... 😒 Taky škoda té zbytečné hybridizace, auto jen komplikuje, zvyšuje jeho hmotnost a cenu 😒 :no:
Obrovskou pochvalu naopak zasluhuje pracoviště řidiče - velmi pěkné a ergonomie na jedničku - klasické budíky, praktická tlačtka, moc pěkný volant a dokonce poctivá P brzda!!! :yes: :yes: :yes: :yes: Za to velké díky, Suzuki! 😄 P.S. Vidíš to, Peugeote, tak takhle nějak to má vypadat! A tím myslím nejen pracoviště řidiče, ale taky dobře vyváženou délku předních a zadních dveří (naopak u současné 208 a Corsy je to tragedie).
Obrovskou pochvalu naopak zasluhuje pracoviště řidiče - velmi pěkné a ergonomie na jedničku - klasické budíky, praktická tlačtka, moc pěkný volant a dokonce poctivá P brzda!!! :yes: :yes: :yes: :yes: Za to velké díky, Suzuki! 😄 P.S. Vidíš to, Peugeote, tak takhle nějak to má vypadat! A tím myslím nejen pracoviště řidiče, ale taky dobře vyváženou délku předních a zadních dveří (naopak u současné 208 a Corsy je to tragedie).
Najsympatickejsi mi bol swift v 2 a 3 generacii.... povedal by som ze vtedy bol taky najswiftovejsi... terajsia 4 generacia uz bola kusok krokom spat ale stale kukatelna a sympaticka... no ale tento novy swift 5 generacie je aspon takto z fotiek uz cista hruza bez ohladu na ten super mildhybridny spodem stouchany trojvalec... ... zlata fabia ci corsa...
Jo, i ta následující generace byla hezká. Dokonce přemýšlím si ji, ve verzi sport 3dv, na léto koupit jako víkendovku 😉 Tahle nová je úplně mimo evropský vkus, divný předek včetně přední kapoty. Taková boubelka, co si hraje na baletku :no:
Vidim to rovnako, tato generacia mi pride dizajnovo pre Indiu (pisal som hned pri predstaveni).
Nepekne auto, pohlad na zadne partie z profilu pripomina Black cab.
Nepekne auto, pohlad na zadne partie z profilu pripomina Black cab.
Tak 208 čka a clio sú trochu inde ako fabia, čo sa dizajnu týka myslím. Aktuálne sú francúzi v dizajne TOP. Uvidíme ešte novú ypsilonku.... . Suszuki je dizajnom úplne stratené, jediné pekné čo majú je ignis a preznačkované Toyoty... ostatok je des a hrôza... neviem či je niečo horšie momentálne.
https😐/en.m.wikipedia.org/wiki/Smart_1