Novinky
....se jim nepovedl. 😲 😒 :no: V Evropě s ním určitě nezabodují... 😒 Taky škoda té zbytečné hybridizace, auto jen komplikuje, zvyšuje jeho hmotnost a cenu 😒 :no:
Obrovskou pochvalu naopak zasluhuje pracoviště řidiče - velmi pěkné a ergonomie na jedničku - klasické budíky, praktická tlačtka, moc pěkný volant a dokonce poctivá P brzda!!! :yes: :yes: :yes: :yes: Za to velké díky, Suzuki! 😄 P.S. Vidíš to, Peugeote, tak takhle nějak to má vypadat! A tím myslím nejen pracoviště řidiče, ale taky dobře vyváženou délku předních a zadních dveří (naopak u současné 208 a Corsy je to tragedie).
Obrovskou pochvalu naopak zasluhuje pracoviště řidiče - velmi pěkné a ergonomie na jedničku - klasické budíky, praktická tlačtka, moc pěkný volant a dokonce poctivá P brzda!!! :yes: :yes: :yes: :yes: Za to velké díky, Suzuki! 😄 P.S. Vidíš to, Peugeote, tak takhle nějak to má vypadat! A tím myslím nejen pracoviště řidiče, ale taky dobře vyváženou délku předních a zadních dveří (naopak u současné 208 a Corsy je to tragedie).
Najsympatickejsi mi bol swift v 2 a 3 generacii.... povedal by som ze vtedy bol taky najswiftovejsi... terajsia 4 generacia uz bola kusok krokom spat ale stale kukatelna a sympaticka... no ale tento novy swift 5 generacie je aspon takto z fotiek uz cista hruza bez ohladu na ten super mildhybridny spodem stouchany trojvalec... ... zlata fabia ci corsa...
Souhlas, Fabie je nyní v B segmentu bezkonkurenční král! 😄 :yes:
Tak 208 čka a clio sú trochu inde ako fabia, čo sa dizajnu týka myslím. Aktuálne sú francúzi v dizajne TOP. Uvidíme ešte novú ypsilonku.... . Suszuki je dizajnom úplne stratené, jediné pekné čo majú je ignis a preznačkované Toyoty... ostatok je des a hrôza... neviem či je niečo horšie momentálne.
Počkejme si naživo. Něco mi říká, že tohle bude další z případů, kdy jde o velmi nefotogenické tvary.
Každopádně z fotek je to opravdu jak drátem do oka. Karneval nevkusu. Designérký eklhaft... Na autě není snad jediná harmonická linie. Ale u mě má stále šanci...
Každopádně z fotek je to opravdu jak drátem do oka. Karneval nevkusu. Designérký eklhaft... Na autě není snad jediná harmonická linie. Ale u mě má stále šanci...
Tohle by se dalo, ale ten předek je takový hodně keycarový a mimo evropský vkus... jak říká Barry, snad by to mohlo být tak ošklivé až by to bylo hezké? No spíš ne, ale počkáme co naživo.
Nepekne auto, pohlad na zadne partie z profilu pripomina Black cab.