Elektromobilita
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeDo Tesly Cybertruck si můžete koupit další baterii. Je ale drahá a dost těžká
31 komentářů
Franta Dobro
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
WinDiesel
4
jasně ty gumo.
Allo
3
:no:
Hendly
kdyz uz neumíte vic, nez stale dokola vydávat prázdné clanky pro clickbait, tak v tom aspon nedělejte chyby…
Cybertruck opravdu cenou nezačíná na 99 tis usd…
Vas tahle práce jako baví ?
Cybertruck opravdu cenou nezačíná na 99 tis usd…
Vas tahle práce jako baví ?
hele ma to kufr vepredu? Jak u obyc aut mi to smysl nedava tak u pickupu mi to prijde super
Dobrý den,
omlouvám se za nepřesnost. V článku upřesním, že jsem měl na mysli špičkovou verzi. Ta skutečně měla začínat na zmíněných 69 900 USD (www.theverge.com/…musk-shareholder).
Díky a hezký den.
Ondřej Šámal
omlouvám se za nepřesnost. V článku upřesním, že jsem měl na mysli špičkovou verzi. Ta skutečně měla začínat na zmíněných 69 900 USD (www.theverge.com/…musk-shareholder).
Díky a hezký den.
Ondřej Šámal
Franta Dobro
Od kdy je The Verge výrobcem Cybertrucku? 🤦♂️
"Máňa říkala, že to není směroplatný."
"Máňa říkala, že to není směroplatný."
Přidávám ještě další odkaz na článek, který zmiňuje, že v roce 2019 měla vrcholná Tesla Cybertruck začínat na 69 900 USD (https😐/www.forbes.com/…-delivery-event/). Zmínku najdete až úplně na konci textu.
Aktuálně ovšem stojí mnou zmíněných 99 990 dolarů.
Aktuálně ovšem stojí mnou zmíněných 99 990 dolarů.
Nebylo by lepsi (snazsi, presnejsi, jistejsi...) se podivat primo na stranky Tesla, pres ktere se Tesla objednava??
https😐/www.tesla.com/…ybertruck/design#…
EST. $49,890*
REAR-WHEEL DRIVE
AVAILABLE IN 2025
250 MI. RANGE (EST.)
6.5 SEC. 0-60 MPH
EST. $68,890*
ALL-WHEEL DRIVE
DELIVERY IN 2024
340 MI. RANGE (EST.)
4.1 SEC. 0-60 MPH
112 MPH TOP SPEED
600 HORSEPOWER
7,435 LB-FT TORQUE
11,000 LBS. TOWING CAPACITY
EST. $96,390*
CYBERBEAST
DELIVERY IN 2024
320 MI. RANGE (EST.)
2.6 SEC. 0-60 MPH†
130 MPH TOP SPEED
845 HORSEPOWER
10,296 LB-FT TORQUE
https😐/www.tesla.com/…ybertruck/design#…
EST. $49,890*
REAR-WHEEL DRIVE
AVAILABLE IN 2025
250 MI. RANGE (EST.)
6.5 SEC. 0-60 MPH
EST. $68,890*
ALL-WHEEL DRIVE
DELIVERY IN 2024
340 MI. RANGE (EST.)
4.1 SEC. 0-60 MPH
112 MPH TOP SPEED
600 HORSEPOWER
7,435 LB-FT TORQUE
EST. $96,390*
CYBERBEAST
DELIVERY IN 2024
320 MI. RANGE (EST.)
2.6 SEC. 0-60 MPH†
130 MPH TOP SPEED
845 HORSEPOWER
10,296 LB-FT TORQUE
To je sice krásné, ale vámi uvedené ceny obsahují 3600 dolarů, které Tesla uvádí jako úsporu na palivu ve srovnání se spalovacími konkurenty. Plus je tam ještě poznámka "Prices assume IRA Federal Tax Credits up to $7,500 for Rear-Wheel Drive and All-Wheel Drive"
Stačí nahoře překliknout na Purchase price a dostanete cenu, která je reálná ceníková.
Příště je lepší nejdříve se pořádně podívat 😉
Stačí nahoře překliknout na Purchase price a dostanete cenu, která je reálná ceníková.
Příště je lepší nejdříve se pořádně podívat 😉
:yes:
Potom uz vubec nechapu v clanku cenu od...
😁
Potom uz vubec nechapu v clanku cenu od...
😁
Protože je to oficiální ceníková cena, jako je tomu prakticky u všech ostatních aut. Jen Tesla má vlastní způsob počítání, kdy vám ještě podle nějakého svého výpočtu ukážou cenu se zdánlivou úsporou na palivu 😉
Jasny, ale 7.500$ tam neni tak jako tak.
Jenže to je nějaký příspěvek federální vlády, který přímo s Teslou nesouvisí. Navíc v poznámce je napsáno "up to", tedy ve výši až 7500 dolarů, nikoliv ve výši přímo 7500 dolarů.
Příspěvek tudíž může být nižší, Tesla ovšem zveřejňuje částku s jeho maximální hodnotou. Proto je cena bez subvencí a předpokládané úspory na palivu ta jediná oficiální, která není variabilní. A s takovou pracují všechna ostatní média 😉
Příspěvek tudíž může být nižší, Tesla ovšem zveřejňuje částku s jeho maximální hodnotou. Proto je cena bez subvencí a předpokládané úspory na palivu ta jediná oficiální, která není variabilní. A s takovou pracují všechna ostatní média 😉
Fomax
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Allo
To mi nějak ušlo, kolik to váží? Fakt to nebude v Evropě?
Jenom 16 tun má tvůj Cybertruck, s přídavnou baterkou jede jak drak, 357 asistentů tví andělé jsou, když vypadnou tak poznáš co je oranice 😄
Ekologicke premiestnovadlo jak bejk... kam sa na tu chcipajucu superekologicku baterku ekologiou hrabe nejaky nesmrtelny V8... ak toto ma byt cesta k prezitiu aut tak davam tymto autam tak este 30 rokov a nastane fakt pruser...
o kolik mene váží stejna spalovaci auta?
Baterky jsou plne recyklovatelne.
Baterky jsou plne recyklovatelne.
3 tunový auta bez 150 asistentů krásně zatáčej, a ještě idálně co nejvíc vysoké.
Jak že to říkal Colin Chapman? Že nejlíp projíždí zatáčky auto co má 1,75 metru výšky a váží 4 tuny?
😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄
Vyndej si z Tesly X všechny reálátka od ABS, ESP atd a tpak to vezmi 90kou zatáčkou.
Pak nám přijd povědět, jak funguje Tesla v poli, jestli tam překonává Johna Deera 😄 😄 😄 😄 😄 😄
Jak že to říkal Colin Chapman? Že nejlíp projíždí zatáčky auto co má 1,75 metru výšky a váží 4 tuny?
😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄
Vyndej si z Tesly X všechny reálátka od ABS, ESP atd a tpak to vezmi 90kou zatáčkou.
Pak nám přijd povědět, jak funguje Tesla v poli, jestli tam překonává Johna Deera 😄 😄 😄 😄 😄 😄
Hlavně chci vidět, jak ten Cybertruck drandí na ty původní baterky v roce 2070.
Protože 50 let starý spalováky tu dodnes jezdí s půovdními motory 😄
Protože 50 let starý spalováky tu dodnes jezdí s půovdními motory 😄
vazi to tolik, ze kdyby ti to spadlo na nohu, tak by ses z toho
pos*ral
pos*ral
Fomax
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.