Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Dvanáctiválcové Audi Q7 bude spalovat naftu

27 komentářů

Jak já se těším na příspěvky typu "nafta nikdy, ani kdyby byla lepší" 😄 (a ona už je...)
Nafta nikdy, ani kdyby byla lepší!
(máš radost?)
>😁
Stačí mi málo, MÁM >😁 :yes: >😁
ona už je ??? Jak tě to napadlo ??? 8-s
No jo, super voz. Podľa mojich info je Q7 jediný voz s pohonom 4x4, ktorý odvezie relatívne pohodlne 7 osôb (slovo relatívne platí pre poslednú radu sedadiel) a utiahne 3,5 t. Ešte nahrabať tých 2M SKK na základnú verziu - alebo doviezť z USA...

Ale pri takomto výkone 11,9 l je výborná spotreba. Verím, že pri kľudnej jazde sa človek zmestí aj pod 10.
Jasne. Sestilitrovej motor si vetsina lidi kupuje, kdyz chce jezdit pod deset.
Tak som to nemyslel. Ak nie je dôvod a chuť sa ponáhlať (aj to sa stáva), prečo neísť "ľudsky". A, samozrejme, vždy sa na to dá dupnúť, keď sa chce...
Samozrejme - majitel sestilitru usporu asi neresi. Ale jde taky o dojezd. 😉
a co takový discovery 3 nebo mercedes gl ?? a ty navíc umí jet i v terénu narozdíl od q7 😄
Mercedes GL je drahší, Discovery III by bolo riešenie, neviem, ako by sa sedelo v 3. rade...

Nekupujem nič z nich, len tak fantazírujem. Napríklad na trhu "mi chýba" 5-miestne cabrio s kufrom väčším ako 300 l.

Že by voľný priestor na trhu ?
Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe? Aaaa sakra, to je len 4 miestne. 😉
kuk do obrázku a hle, je to při 4000 ot/min... 😉
Kupujou si tahle auta (ML, X5, Q7) i chlapi? Já totiž vídám jenom faceliftované blondýny. :-!
No, někdy je těžké rozeznat kdo je ta blondýna a kdo blondýn. 😄
Jo, pravda, "krásné kluky" v těch autech lze vidět také. Ale ty spíš jezdějí v jiných ženských autech- SLK, 206 CC apod. Ale abych se vrátil, koupil byste si někdo právě nějaký z těchto vynuceně dámských vozů? Jako ML, X5, či Q7? Přitom značkové alternativy, neboli E-klase T, 5-er Touring, A6 Avant, to jsou jasně auta pro muže. :-!
X5 je můj sen. Vždy, když ho vidím (zejména nové), tak si můžu hlavu vykroutit a to v něm ani nemusí sedět nějaká barbie. A navíc to, že ty v těchle autech vídáš hlavně baby (já je tam vídám taky) ještě neznamená, že to jsou auta pro baby. SUVčka u mě vždycky budou auta pro bejky!!!!!!
Q7 vypadá mnohem větší než ML nebo X5. Sebe si v něm umím představit. 😄
tudydudy
500koniku u dieselu,to uz je neco.Jen se obavam,aby to pri poradnem seslapnuti plynoveho pedalu nevypadalo za touto Q7kou jako za 10ti trabanty(jenze v cernem). 😉
8-s ano, mnoho z majitelů neodolá a nechá si to přečipovat na 550 PS a bude se za nima kouřit jako za ropákama 1.9TDI :no:
Radši snad ani nechci vědět, jaký brutální závaží na předek TDI V12 bude. To se z každé zatáčky bude hrnout po předku do příkopu... A jelikož díky obrovskému krouťáku v něm asi nikdo pomalu jezdit nebude, bude moct nedotáčivostí a ovladatelností konkurovat kamionům...
Ve svým kombíku mám litinový 5,7 V8, předpokládám že motor audi bude lehčí, a ujišťuju tě, že žádný problémy s nedotáčivostí nebo jízdními vlastnostmi nemám :-!
No to si teda myslim, že těžší bude. Je sice modernější, ale ještě o trochu větší a hlavně turbodiesel. Navíc Q7 je vyšší a další váhu na předek přidává quattro. V nějaké recenzi jsem slyšel, že už Q7 TDI V8 je značně nedotáčivá. Je celkem jisté, že V12 TDI na tom bude ještě o kus hůř.
Jeden slysel... Ked sme sa vozili na kruhaci pri Volkswagene v 4,2 TDi, skor nez si stihol zaregistrovat nedotacavost tak si sa obimal so spolujazdcom na jeho dverach. Priznavam, 295-ky kola a podvozok maximalne znizeny, ale aj tak. O 12 valec sa preto neobavam, uvidime, pocitime.
páč jezdíš dle předpisů a to se nepozná :-!
MazdaGE
No tak ta spotreba je pekna, to uz je skoro perpetum-mobile ne????
😲
..jen aby všichni viděli co dokáže au-di.Servis bude dražší než na V12 benzín :no😜rostě zbytečnost :no: