Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Stávka Švédska proti Tesle pokračuje, přidávají se popeláři i velcí akcionáři automobilky

14 komentářů

rohor
vysvětlete, že v Česku by takové problémy vůbec nemusel řešit a jako bonus by měl 3x menší náklady na mzdy.
Mikesus
Jj, jsi našim příkladem.
rohor
Kdybych tvoji reakci pochopil tak bych ti odpověděl, ale nedaří se mi to. Komu nebo v čem jsem tady já příkladem.
ryccardo
Asi netušil do čeho leze. To se mu taky může stát, že mu to tam negři, co je tam pomatení Švédi v návalu dobroserství natahali, zapálí 😁
pradeda777
Tak teď už je Tesla úplně v p.r.d.e.l-i, když jdou proti ní i popeláři.... 😁 😁 😁
pradeda777
....jak je na tom s odbory ve Švédsku čínské Volvo???
topten
evidentne jim chinskej pracovni rezim 996, detska prace, terorizovani ujguru a tibetanu nevadi
pradeda777
K.ú.ú.ú.r.w.a vypadá to tak..... 😒 😒 😒
Renoo
Jojo, místo aby ta pakáž vyřešila co s tou jejich zemí, kterou si tak ***i, tak řeší kraviny. Ve Švédsku se střílí častěji než jednou za den a měsíčně na následky střelby zemře pět lidí se zvyšující se tendencí. Jako fakt žít v tak zoufalém prostředí, tak rozhodně neřeším odborářskou pakáž, ale celý den stávkuju na náměstí ve Stockholmu, aby se místo řešení dvou a univerzálních vícepohlavních hajzlíků vyřešilo bezpečí mě a mých dětí.
3_diamanty
Svedsko a Norsko su v tomto uz dost divne ale sami si za to mozu... ale Finsko je este ok... tam by sa este dalo bezpecne fungovat
ryccardo
Přesně tohle mě napadlo. Zjevně se mají pořád moc dobře, protože neřeší skutečný problémy, ale kraviny.
ericn
To možná jde, ale mají svou pracovní kulturu, zvyklosti a zákony. Nevidím tedy důvod, proč by se měli podřizovat nějaké korporaci. Naopak ta, chce podnikat v Švédsku se prostě musí podřídit 😉 Za mé je čas dát arogantnímu Elonovi za vyučenou :yes:
pradeda777
Bohužel Švédsko ta pracovní kultura, zvyklosti a zákony připravily o jednu automobilku úplně a druhou, která také krachovala, zachránili (koupili) jen tak tak Číňané... 😒
ericn
Jejich volba, ne? Saabu je škoda, Volva ne. Stejně aktuálně dělají jen uniformní kraksny 😉