Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeStávka Švédska proti Tesle pokračuje, přidávají se popeláři i velcí akcionáři automobilky
14 komentářů
rohor
2
vysvětlete, že v Česku by takové problémy vůbec nemusel řešit a jako bonus by měl 3x menší náklady na mzdy.
Mikesus
4
Jj, jsi našim příkladem.
rohor
1
Kdybych tvoji reakci pochopil tak bych ti odpověděl, ale nedaří se mi to. Komu nebo v čem jsem tady já příkladem.
ryccardo
2
Asi netušil do čeho leze. To se mu taky může stát, že mu to tam negři, co je tam pomatení Švédi v návalu dobroserství natahali, zapálí 😁
pradeda777
....jak je na tom s odbory ve Švédsku čínské Volvo???
Renoo
Jojo, místo aby ta pakáž vyřešila co s tou jejich zemí, kterou si tak ***i, tak řeší kraviny. Ve Švédsku se střílí častěji než jednou za den a měsíčně na následky střelby zemře pět lidí se zvyšující se tendencí. Jako fakt žít v tak zoufalém prostředí, tak rozhodně neřeším odborářskou pakáž, ale celý den stávkuju na náměstí ve Stockholmu, aby se místo řešení dvou a univerzálních vícepohlavních hajzlíků vyřešilo bezpečí mě a mých dětí.
Svedsko a Norsko su v tomto uz dost divne ale sami si za to mozu... ale Finsko je este ok... tam by sa este dalo bezpecne fungovat
Přesně tohle mě napadlo. Zjevně se mají pořád moc dobře, protože neřeší skutečný problémy, ale kraviny.
To možná jde, ale mají svou pracovní kulturu, zvyklosti a zákony. Nevidím tedy důvod, proč by se měli podřizovat nějaké korporaci. Naopak ta, chce podnikat v Švédsku se prostě musí podřídit 😉 Za mé je čas dát arogantnímu Elonovi za vyučenou :yes: