Novinky
rohor
5
Ten papír nikoho nechrání a získání kontroly nad nějakým autíčkem či flotilkou je jen otázka času. Než si nějaký terorista uvědomí, jak snadné to je a jak účinný bude výsledek. Hele, zkuste softwarově nabourat můj P406. Basu 30 leté whisky tomu, kdo to dokáže. A propos, jen takovými výzvami s odměnou, samozřejmě na vyšší úrovni, jde získat skutečné zabezpečení. Plus opensource řešení. Ale to je ve světě automotive pochopitelně z říše snů.
Přejít do diskuze
PowerHouse
Jak dlouho vydává Škodárna bezpečnostní záplaty, když je u nás průměrný věk auta 15,5 roku?
To řeknou, na tento model již není bezpečnostní záplata, to neprojde STK.
To řeknou, na tento model již není bezpečnostní záplata, to neprojde STK.
Mokrous
Jak to myslíš, historicky první??? Já stahuju do svého B8FL OTA updaty už 3. rokem celkem pravidelně.
ericn
OIV taky, OTA aktualizace systému chodí pravidelně 😉 Btw konečně ten systém taky už funguje 😒]
audis
Do dvou let bude povinnost smět aktivovat vozidlo (startovat) pouze po dvoufazovem ověření aplikací v telefonu. Do aplikace výrobce vozidla se nejprve musíte přihlásit heslem nebo jiným zabezpečením (podobně jako smartbanking). A to pro kazdou aktivaci vozidla. Způsob ověření pomocí ověřovací sms nebude možný. 😁
Ja Prvni 123
No, 70 kW by snad i stacilo, ale tech 123 Nm je docela malo... ale tohle mi za to proste nestoji.
Freddka
Asi se ve VW klepou, ze historicky prvni OTA update do jejich vozu, na ktery se uz ceka opravdu mnoho let, by nakonec mohl byt virus nebo hack :-!