Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mazda chce být uhlíkově neutrální do roku 2035. Nikoliv však svými produkty

7 komentářů

rohor
CO2 neutrální tak uvidíte veliké zelené prasátko a budete s ním moci celou noc obcovat.
KANKUNEN
přináší Mazdě nový vzduch do motorů.
milous
Po Superbu a Audi 6 kupuji Mazdy měl jsem CX 5,a mám CX,60 vše v benzínu super jízdní vlastnosti a absolutně bez jakýchkoliv závad !
3_diamanty
Mazdu som mal este donedavna za najsikovnejsiu automobilku... a ma fakt spolahlive vozy ( proste je to klasicky japonec ) ... ale uspech a pouzitelnost nestoji len a len na 100 percentnej spolahlivosti... ale je to cely komplex mnohych dalsich inych vlastnosti a kvalit ... navyse ak to znacka uz aj cenou hraje kdesi mimo terc a pritom je to pri vsetkej ucte stale len mazda tak moze nastat stav ze aj navonok superauto nemusi u zakaznikov fungovat... popravde v cene dnesnej mazdy su fakt aj komplexne lepsie auta... a mnohe uz aj krajsie... sam som zvedavy kam kraca mazda ale moje sympatie uz v poslednej dobe straca ... zamrzi aj koniec sikovnej cx3ky.... dodnes mi nie je jasne preco sa jej zbavili... o 2ku uz tiez nejavia zaujem ( pomohla toyota )... a ani predaje mazdy 3 dnes uz v eu nikoho neohuria ... mne sa paci 6tka... ale popravde v jej cene by som v reale tiez siel uplne inde... neviem... mazda uz aspon mna prestava akosi pritahovovat... aj ma to boli taketo zistenie ale tak to je
Avantime
No veď chod inde. Oni to už nejak bez teba prežijú. 😄
KANKUNEN
Ty tvé bludy spojí dokupy i Wina s Vitem. Fanda všeho kromě VW jezdící v Polu.
ptr078
A kam by si siel, ked stredna trieda uz neexistuje. Mas este sancu na 20th an. 6ku v plnej 2.5 benzin automat so zlavami za 39k sa da. Moralne starsie auto, ale este k svetu