Novinky
Přitom stačilo napsat, že díky této vládě pětikolky nás stát oj*be na poplatcích a daních kde to jen jde. To je celé.
Zdražení dálniční známky je neodůvodnitelné. Naopak by měla zlevnit, protože stát není schopný provozovat dálnice v adekvátním stavu. Neustále místo jízdy popojíždím v koloně, neustále a pořád dokola se spravují již jednou spravené úseky.
Ale to jsou ty lži současné vlády... Výsledek je předem jasný - v příštích volbách zvítězí populismus. Protože jedinou šanci, která tahle vláda měla, naprosto promarnila.
Zdražení dálniční známky je neodůvodnitelné. Naopak by měla zlevnit, protože stát není schopný provozovat dálnice v adekvátním stavu. Neustále místo jízdy popojíždím v koloně, neustále a pořád dokola se spravují již jednou spravené úseky.
Ale to jsou ty lži současné vlády... Výsledek je předem jasný - v příštích volbách zvítězí populismus. Protože jedinou šanci, která tahle vláda měla, naprosto promarnila.
Franta Dobro
Koukám, kvalita diskutujících a příspěvku je na vysoké úrovni a odpovídající zaměření konkrétního webu.
Tady jsem člověkem!
Tady jsem člověkem!
Docela mě pobavilo, jak se ceny oproti roku 2018 změnily, 6 let je sice docela dlouhá doba, ale... https😐/www.povinne-ruceni.com/…h-hmot-ve-svete/
kdyz hodne, budes platit hodne, kdyz malo, budes platit malo
a kdyz jsi na davkach, urad prace by ti za jezdeni po dalnici mel platit
je nefer, kdyz ten, kdo se snazi a vydelava hodne, plati za znamku stejne, jako ten, co se jen vali na kavalci s lahvacem v ruce a cigarem v hube, a jedinej jeho prijem jsou davky z uradu prace