Novinky
Motorismus na Kapverdách: Škodovky jako taxíky, rizikové autopůjčovny i minimum elektromobilů
17 komentářů
Jim postavila z našich peněz EU aby nemuseli moc topit.
jestli maj tepelnou izolaci, tak proto, aby nemuseli moc chladit
prozradim ti tajemstvi - tepelna izolace funguje i obracene - zkus mamince kuchnout treba lednici
prozradim ti tajemstvi - tepelna izolace funguje i obracene - zkus mamince kuchnout treba lednici
Mám jen základní školu to je na mě příliš složité. Děkuji.
nedelej si pr*del
ja mam zakladku taky
ja mam zakladku taky
Základní vzdělání musí mnoha lidem stačit. A stačí. Jsem příkladem.
cim vyssi vzdelani, tim vic otazek
vzdelanej clovek je nebezpecnej
i sam sobe
vzdelanej clovek je nebezpecnej
i sam sobe
Slunce svítí celý rok a vítr fouká ostošest a oni nemají kolem sebe soláry a větrníky? 😲 😒]
Neviděl bych to tak tragicky, před dvěma lety jsem si tam za 50€ na den půjčil Suzuki Jimny a za den projel celý ostrov včetně pouštních cest vedoucích až na pláž. Za den cca 140 km z toho 70% mimo zpevněné cesty, následné vrácení proběhlo dle dohody druhý den ráno před hotelem bez jediného problému.
Nikdo nic nezkoušel. Je fakt, že si vždy při výpůjčce auta v zahraničí dělám při převzetí video a foto dokumentaci celého auta.
A žádné mytí nebylo třeba. 😉
Nikdo nic nezkoušel. Je fakt, že si vždy při výpůjčce auta v zahraničí dělám při převzetí video a foto dokumentaci celého auta.
A žádné mytí nebylo třeba. 😉
v rossiji nemaj o moc vic
nema bejt spis 40E ??
V clanku spominanych 400€ je az prilis optimisticky odhad, ale tiez tam nie je taka bieda ako v kontinentalnej subsaharskej Afrike.