Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářePeugeot 2008 s novým hybridem má první českou cenu. Začíná od 575 tisíc korun
54 komentářů
Avantime
Vďaka nášmu klientovi v práci som si tento nový mild-hybrid mohol už minulý rok vyskúšať lebo Peugeot sem dotiahol jednu 3008 požičanú z Francúzska. No nepresvedčilo ma to veru. Ono to na mild-hybrid fakt prekvapivo často jazdí na elektrinu vďaka batérii, ktorá je kapacitou porovnateľná s HEV. Tiež to s vypnutým motorom vie plachtiť, ale ten chudák trojvalec naskakoval a zhasínal snáď každú minútu. Prišlo mi, že striedanie režimov bolo plynulejšie ako pri tých 1,5 mHEV vo Fiatoch, ale teda čo z toho, že sme v meste jazdili za vyše 7 litrov a bohvie aká tam bude životnosť s tou dvojspojkou. No a koľko je tam cenový rozdiel? Okolo 1800 eur? To im gratulujem lebo účinnejší HEV E-Tech od Renaultu znamená pri Capture rozdiel 1500 eur.
To ze se u hybridu spalovak zapina a vypina klidne i nekolikrat za minutu je normalni. Podstatne je, jestli ten cely system ma lepsi spotrebu a emise nez kdyby to byl cisty spalovak, pokud mozno za minimalniho narustu ceny auta.
Dvojspojka (nebo aspoň spojková sada) může být spolehlivostí v pohodě, pokud to na popojíždění používá elektromotor. Víc bych se bál toho, co na časté starty řekne třeba turbo.
Potesil som sa, ze Peugeot zacal konecne po 20 rokoch spanku vyrabat HEV a zaradim ho do vyberu pri kupe, ale opat ukazali ze Stellantis je tak isto zaseknuty vo vyvoji ako VAG :no:
😁 Samozrejme ze VW za chvilu neprinesie Solid State baterie 😒 , ich najblizsi pokus o solid state baterie je ich ucast prave v Cinskej firme 😊 a od milionov produkcnych kusov maju este poriadne daleko. Tesla vyrobila uz skoro 25 milionov 4680 baterii a aj tak ich najdes len v malom pocte aut. Kym sa baterie dostanu do produkcie a skutocnych aut, prejde este vela rokov od oznamenia prvych produkcnych kusov, ku ktorym ma VAG este daleko. Takze ziadne dobiehanie Ciny sa nedeje 😉
Od vynalezu prvej Li-ion baterie po jej seriovu produkciu preslo 15 rokov. Dnes to uz trva kratsie, ale samotny pevny elektrolyt je zlozitejsi ako prva li-ion bateria.
Btw k článku - P2008 s 1.2. PT a mild hybridem, jen moc nechápu tu dvojspojku. 8st Aisin byl určitě lepší volba. Otázkou je, jestli by to šlo vůbec sladit...
Jinak řečeno o kolik % dokáže osazení takového systému snížit spotřebu spalováku je podstatný rozdíl. MHEV je to z mé zkušenosti tak do 15%, HEV/PHEV klidně až 40%. Je to samozřejmě odhad, protože ty motory se pak liší dalšíma věcma, takže těžko porovnávat. Ale např. ukaž mi MHEV s výkonem přes 120 kw, který by město uměl za 4-5l. Toyotí HEV 160kw tohle umí.
Proto jsem rozdíl popisoval na tom jak se to chová v nějaké souvislé jízdě nebo vyšší rychlosti. Jako já ti jinak rozumím, ale ten rozdíl už někdy nemusí být tak jednoznačný. Hlavně souhlas v tom, že to co se na elektřinu nepohne bych hybridem nenazýval.
Stale ale nechapem kto robi tie rozhodnutia ze nespravi radsej male technicke a financne plus a namiesto mild-hybridu nespravi poriadny HEV, ked uz Toyota a Honda ukazali ze to je jedina cesta pre prezitie spalovakov.
Starsie PHEV spajali nevyhody EV a spalovakov - realny dojazd na elektr. 30 km a spotreba na dlhej trase 8+ litrov (crossovery/SUV)
Nove PHEV spajaju VYHODY - realny dojazd na elektr. 60+ km a spotreba na dlhej trase v rezime HEV 5-6 litrov.
Rozdiel v cene HEV a PHEV vozidiel je 6 az 8 000 EUR a nebol dovod na jeho zmensenie, lebo automobilky sa nabalovali na dotaciach.
Najlacnejsie PHEV o ktorom viem je dnes CH-R PHEV za 34000 EUR s dojazdom 66 km na elektr. a novy MG PHEV s dojazdom 100 km bude pravdepodobne cenovy trhak.
Ked tu budu PHEV o 3 ci 4 000 drahsie ako PHEV, resp. za ceny blizsie k 30 nez 40 000 EUR, zakaznici sa o ne pobiju, lebo spajaju vyhody EV a spalovakov a celkove naklady na vlastnictvo budu nizsie, hlavne ked benzin bude nad 2 EUR kvoli emisnym povolenkam... A nebude potrebne riesit druhe auto na dlhe trasy...
Ked som pisal o nevyhodach PHEV, ze spajaju najvacsie nevyhody BEV a ICE, vobec som neriesil ich dojazd, alebo spotrebu, ich nevyhodou je stale spalovak na palube, jeho pravidelny a financne nakladny servis a emisie a potreba kazdodenneho nabijania, dokonca castejsie ako u BEV.
Toto nie je moj nazor, predpoved BCG predpoklada ze v roku 2025 bude podiel BEV a PHEV 54% a 8% a v 2035 93% a 1%.
To je predpoved a co realita? Predaje PHEV v EU stale klesaju, jun bol v pomere 14,4% BEV a iba 6,1% PHEV.
Ziadny PHEV model na SR nie je trhakom a pre vyssie spomenute a ceny BEV, nema dovod byt trhakom, ked BEV modely su lacnejsie s dostatocnym dojazdom, kedze 90% jazd Europanov je do 100km a viacere testy jazdy na dovolenku napr. do Chorvatska ukazuju rovnake casy cesty pre diesel a BEV, teda ak vie clovek nabijat doma kazdy den PHEV, kupi si rovno lacnejsie BEV a tankovanie a kazdorocny servis neriesi vobec.
PREDPOVEDE vestiace svetlu buducnost EV nevysli ani jedna, je to viac propaganda ako predpovede...
Aj tak o tom rozhodnu CINANIA - ked niekto v EU ponukne PHEV vo forme SUV za 30000 EUR + nejake drobne, doslova vypáli rybník, to pojde ako teple rozky.
Kazdy sa boji cinskych EV, ja by som sa skor obaval cinskych PHEV - predsa len, cina so spalovakmi, hybridmi a pod. sa uz presadzuje, ale kupenie cinskeho EV, kde je otazne, kto to bude servisovat a aku ak vobec nejaku zostatkovu hodnotu to bude mat po rokoch, to chce dobrodruha...😁
Mylis sa, spominana BCG agentura spravila prave konzervativnu predpoved podielu BEV na predaji novych aut pre rok 2023 7% a realita bola viac ako dvojnasobna 14,6%. Ukaz mi nejaku predpoved predajnosti BEV/EV ktora nevysla.
Opat pises o nerealnom zaujem o PHEV v EU, tu o nich nie je zaujem ich predaje predstavuju zanedbatelnych 6% a stale klesaju, prave preto co som napisal vyssie. Nemaju pre Europanov vyznam.
Nikto sa neboji cinskych BEV (to si asi myslel namiesto EV), je uplne jedno ci si Europan kupi cinske BEV, alebo si kupi Europske BEV s cinskou baterkou, ktora predstavuje najdrahsi komponent auta a sposobuje nizke zisky, alebo dokonca stratu EU automobiliek. Baterie su to coho sa treba bat a hlavne toho ze EU zaspala ich vyvoj a vyrobu a bude trvat asi 4-6 rokov, kym ich dobehneme a EU ekonomika prestane dotovat tu Cinsku.
Taktiez tvoje obavy o servisovanie BEV aut su neopodstatnene, stale tvoria minimalne % predajov BEV v EU a hlavne ak som uz pisal, servis BEV je minimalny. Od roku 2016 su vymeny baterii v BEV kvoli poruche na urovni 0,3%, takze prakticky nevyzaduju servis - ani servisne strediska. Vsetci moji znamy co vlastnia Tesly vobec nepocitili nepritomnost Tesla servisu na SR, pretoze ho nepotrebuju, dobrodruhovia su majitelia VAG a Hyundai/Kia, ktori chodia do servisu ako na klavir, s novymi autami kvoli nedostatkom z vyroby a so starymi so vsemoznymi kazitkami, ktore su v spalovkoch kvoli plneniu emisnych noriem. Ja kupujem iba japoncov, mal som Mazdu, Toyotu a teraz Hondu, neviem co je to servis, chodim iba menit kolesa a olej a olejovy filter, nic ine pocas 15 rocneho vlastnenia auta, raz som vymenil olej v hybridnej planetovej prevodovke.
Aj pri tých HEV veľmi záleží ako sú spravené. Napriklad, máme v širšej rodine hybridný Yaris Cross a známy mal na víkend Vitaru Hybrid (tú s atmo 1,5). Tak som zobral Yaris Cross, on Vitaru a že prejdeme celé mesto a kto bude mať lepšiu. On nadával, že ten hybrid je strašný, ale aj s tým Suzuki sme obaja zajazdili trasu pod 4 litre. Je teda fakt, že bol víkend a cesty relatívne prázdne, takže Suzuki mohlo plachtiť ale teda aj ono vedelo byť efektívne, hoci ten hybrid fakt vyzeral ako keby ho zostrojili študenti STU ako ročníkovú prácu.
A hybrid vehicle is a vehicle which uses a mixture of power or fuel sources.
https😐/en.wikipedia.org/…(disambiguation)
To co tady píšeš o schopnosti plnohodnotného pohonu každým typem je jen tvůj výmysl. Navíc když píšeš o "plnohodnotného pohonu", tak drtivá většina HEV plnohodnotného pohonu pomocí elektromotoru schopná vůbec není, je schopná vycouvat z garáže, jet nízkou rychlostí po rovince s větrem v zádech a malou rychlostí a jen po velmi krátkou dobu, třeba jet standardní rychlostí 130 km/h po dálnici vůbec nedokáží. Takže tvé definici by vyhovovaly pouze PHEV.
Ako sam pises "O tom, jestli něco je nebo není hybrid nerozhoduje spotřeba" a tak isto o to ci to je HEV nerozhoduje rychlost, ale iba to ci je to schopne EV rezimu alebo nie. Kazdy FC/B/(P)H-EV dokaze cisto EV pohon. Ak to nedokaze, tak to nie je EV a auto s ICE neschopne cisto EV pohonu nemoze byt z definicie HEV, jednoduche.
Dát to do jednoho pytle a označovat to všechno za koncepčně stejná auta jakože hybridy, je dost zavádějící.