Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeCitroën v Česku opět zlevňuje. C3 od 320 tisíc, C4 od 430 tisíc a Berlingo i za 450 tisíc
28 komentářů
Agilka
... no já jsem u "nového" Berlinga 24' nejvíce zvědav na 2 věci, které mi celou dobu nejvíce vadí a kvůli kterým jsem si dosud vůz nemohl pořídit.
1. úplně prachobyčejné, uzoučké, tím pádem smysl postrádající loketní opěrky, že i Tráboš z 80' by se styděl. Prostě totální ignorance současnosti, o praktičnosti, např. s přihrádkou, ani nemluvě.
2. nemá rozmrazování př. skla. Tedy přesněji asi takto...
Za cca 3kKč se něco takového nechá přiobjednat. Ale opět je to spíše jen výsměch uživatelům, ono to totiž ohřívá dolní asi 2cm proužek, aby prý nepřimrzaly stěrače. Jelikož parkuji celoročně pod širákem, tak tohle je mi na nic.
A ani všichni ti bratranci Berlinga od Peugeotu, Opela, Mercedesu, Toyoty a bůhví koho dalšího toto neřeší...
Snad mi někdo poradíte, ohledně podobné krabice, ale s celým vyhřívaným př. sklem...✋.
1. úplně prachobyčejné, uzoučké, tím pádem smysl postrádající loketní opěrky, že i Tráboš z 80' by se styděl. Prostě totální ignorance současnosti, o praktičnosti, např. s přihrádkou, ani nemluvě.
2. nemá rozmrazování př. skla. Tedy přesněji asi takto...
Za cca 3kKč se něco takového nechá přiobjednat. Ale opět je to spíše jen výsměch uživatelům, ono to totiž ohřívá dolní asi 2cm proužek, aby prý nepřimrzaly stěrače. Jelikož parkuji celoročně pod širákem, tak tohle je mi na nic.
A ani všichni ti bratranci Berlinga od Peugeotu, Opela, Mercedesu, Toyoty a bůhví koho dalšího toto neřeší...
Snad mi někdo poradíte, ohledně podobné krabice, ale s celým vyhřívaným př. sklem...✋.
vyhřívané sklo bývala klasika u Fordu ne? Jinak já míval u Fiatu Doblo aspoň za pár EUR přikoupené dodatečné elektrické topení že hned po nastartování šel aspoň vlažný vzduch.... lepší než nic.... celkem to fungovalo....
No a nebo elektro, tam by sis měl přes appku zatopit ještě z domu než dopiješ ranní kávu.... 😉 (nemusíš mi psát že e-dodávka s dojezdem 180km v zimě je na pi*u, to vím....)
No a nebo elektro, tam by sis měl přes appku zatopit ještě z domu než dopiješ ranní kávu.... 😉 (nemusíš mi psát že e-dodávka s dojezdem 180km v zimě je na pi*u, to vím....)
Kdo ví, jestli v ČR bude Berlingo 24 i s naftou a benzinem. Myslím si, že bude jen elektro.
Vyhřívané čelní sklo nemá dnes žádná dodávka.
Nejdřív jsem chtěl čekat na nové Berlingo, ale nakonec jsem vzal Nissan townstar
Vyhřívané čelní sklo nemá dnes žádná dodávka.
Nejdřív jsem chtěl čekat na nové Berlingo, ale nakonec jsem vzal Nissan townstar
Ano, u většiny modelů Toyoty je vyhřívání stěračů a ostřikovačů ( a často stačí ), u Toyoty celé vyhřívání okna je jen u Rav4, Highlandera nebo BZ4X. Novej LC by měl mít též.
A třeba takovej Lexus, tak ten už to nemá nikde
A třeba takovej Lexus, tak ten už to nemá nikde
Agilka
Příspěvek podléhá schvalování.
Agilka
Agilka
Agilka
milous
Kupuji zásadně Japonskou kvalitu !!Nechci jezdit už s Audinou 6 A 2,4 kde to žralo NA 15 000 Km 3 litry oleje a měnil jsem v 60 000 km spojku a ve 123 000 km podruhé !!To Japonec nezná
Armin Tamzarian
...at your car after you park it, you've bought the wrong car!
Kdo se ohlídne za tímhle? 😒]
Kdo se ohlídne za tímhle? 😒]
Ešte takéto akčné ceníky vydať aj na elektro tak buducnosť je krásne ružovo-zelená.
A samozřejmě, chtělo by to od nich i nějaký primitivní EV za slušné peníze.... Už teď vidím předváděčky E-C4 za 600 tisíc vč. daně s najetýma 10.000km.... to už fakt jde...
https😐/data.citroen.cz/…nik_Novy_eC4.pdf?…*q6hkmt*_ga*ODkwMTYzNDY3LjE3MDQ4ODQ3MzI.*_ga_TP2VM316TJ*MTcwNTMxMzUwNS41LjEuMTcwNTMxMzY2MC4wLjAuMA..
Mimochodem - kouzlo nechtěného - ten inzerát už je fuč, co teď 😄? Aha, koukám, že těch aut mají plné dvory... 😄