Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Elektromobily

Zpět na článek

Jeep poutá na svůj první velký elektromobil, slibuje ohromnou rychlost

13 komentářů

adamzprahy
Co se týče elektroaut tak toho Dodge s Jeepem zatím hodně naslibovali, ale dosud nic zásadního na trhu nepředvedli. Což mě zaráží vzhledem k tomu jak jsou jejich modely v USA populární, uvidíme...
ericn
Opět narazí, po kolikáté už? No komu nestačí jednou si nabít čumák, musí narážet tak dlouho, dokud na to nepřijde 😉 :yes:
WinDiesel
Je to marné, je to marné, je to marné, já to říkala že si ty čumáky nabijí ... 😄 😒] 😒] 😒]
del42sa
WinDiesel
No protože se spalováky prodávají 100x líp, EV jsou v pudeli protože do toho hodí vidle Trump, pokud bude zvolen, tak nechtějí vyhazovat peníze.
Ja Prvni 123
Bedna bude vazit hodne pres dve tuny, mozna pres 3, a bude zrychlovat za 3.5 vteriny.

Koncentrovanejsi blbost uz snad ani neslo vymyslet.
Rezna
Rozhodne to neni blbost, onj to postavi. Ale zbytecnost to rozhodne je.
Ja Prvni 123
Blbost jako nesmysl, ne ze by to nebyla pravda.
Rezna
Je paradoxni jak EV ckari verjne priznavaji, ze jezdi plynule spis 10km pod limitemy, aby dojeli. Ale v pediich se vsichni prsi jak to ma uzasne zrychleni.
Ja Prvni 123
Pamatuje jeste nekdo, ze EV deklarovali jako ekologicke reseni?

Tak asi tuna hliniku, 600 kilo baterka, 100 kilo kaucuku...

Kolik tun zeme museji rozpustit v kyseline sirove, kdyz ruda obsahuje aso 0,1% lithia?
Mr.Murphy
premyslim jake to bude muset mit brzdy a pneu aby to bylo bezpecne.... Pritom je to krabice na prevoz lidi.... Ale tak EVckari ty monstra s velkym zrychlenim celkem kupuji ne? zajimava uchylka.... pritom jak pises, je to naprosto k nicemu....
kruskar
po takovém autu, aby zrychlovalo na kilo za tři vteřiny?
Anonym
Hodinky, holínky. Ubohost tento web.