Elektromobilita
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeTo by se v Česku nestalo: Elektromobily čekaly ve frontě na nabíjení až 90 minut
30 komentářů
KANKUNEN
9
Dáš kávičku a polívčičku a frčíš.
Pepa__007
8
A ještě toaletu a přečíst noviny. Není kam spěchat.
Horký Rom
9
Souhlas. Zvlášť pro ti, kteří nemají ani auto a většinou jsou s Plzni :yes:
ericn
10
Jj skočíš ještě nakoupit, uvaříš guláš a v pohodě si ho sníš a pak si ještě na dalších 45 minut (konečně pří samotném nabíjení) odpočineš. Kempingová výbava se hodí :yes:
Horký Rom
9
Sníst to mužeš. Velký díky za absolutně zbytečný přispevek, kobližku :yes:
Pavel Juhász
3
No když jsi taxikář a potřebuješ vydělávat, tak to hodně je. A pokud jsi četl správně, tak jen čekali 90 minut než "načepovali". Jak dlouho čekáš ve frontě na benál...
twistedTSD
1
Možná i smažáček za 250 zvládneš.
ericn
0
V klidu 😒]
Horký Rom
Dnešní clickbate titulky :yes😒br />
Autoforume vítej na ACZ :yes: :yes:
“To by se v Česku nestalo: Elektromobily čekaly ve frontě na nabíjení až 90 minut”
“Čínská vláda chce škrtit růst elektromobilů. Může totiž rozpoutat válku”
“30 km/h ve městě už platí i v Itálii! I kvůli ptákům a cyklistům”
Good job!
“To by se v Česku nestalo: Elektromobily čekaly ve frontě na nabíjení až 90 minut”
“Čínská vláda chce škrtit růst elektromobilů. Může totiž rozpoutat válku”
“30 km/h ve městě už platí i v Itálii! I kvůli ptákům a cyklistům”
Good job!
KANKUNEN
poslat na hate. Kliknu přidat na hate list a otevře se mi jen jeho karta. Vy ho chráníte? FD šel v poho.
Dobrý večer,
když klinku u jeho příspěvku na ty tři tečky, je tam "Přidat uživatele na hatelist". Otevře se jeho karta a pak se to musí v záhlaví v části "Možné operace s uživatelem" provést znova. Neptejte se mě, proč... Udělal jsem to teď takhle a fungovalo.
Kdyby něco nesedělo, pište, prosím soukromou zprávu.
Díky moc
Honza
když klinku u jeho příspěvku na ty tři tečky, je tam "Přidat uživatele na hatelist". Otevře se jeho karta a pak se to musí v záhlaví v části "Možné operace s uživatelem" provést znova. Neptejte se mě, proč... Udělal jsem to teď takhle a fungovalo.
Kdyby něco nesedělo, pište, prosím soukromou zprávu.
Díky moc
Honza
Díky moc, už ho mám na HL, pane Mičko :yes😒br />
Anyway, jeste zrušte palcování, bude to přínosem pro tento web.
Anyway, jeste zrušte palcování, bude to přínosem pro tento web.
A nebude jednodušší mu zabanovat adresy přímo v redakčním systému?
Zajímavé sledovat, jak stále reagují ti samé muItinicky redakčního troIIa čížka a jak jsou akční :yes:
Ten Lojzík se ale boji, hodně se bojí o svůj důchod .
Ten Lojzík se ale boji, hodně se bojí o svůj důchod .
Babisova parta?
Ten, a Putin, to tak delaji: jak udelaji nejakou prasecinu, hned to vycitaji druhe strane.
Vetsina tech nicku, co te povazuji za debila, je tady roky a vime o sobe, i kdyz se nezname.
Ty nove podezrele se neprehlednutelne motaji kolem tebe.
Ten, a Putin, to tak delaji: jak udelaji nejakou prasecinu, hned to vycitaji druhe strane.
Vetsina tech nicku, co te povazuji za debila, je tady roky a vime o sobe, i kdyz se nezname.
Ty nove podezrele se neprehlednutelne motaji kolem tebe.
Dobrý den,
je to zbytečné. Za moment si udělá další. Řešením je opravdu dát si ho na hate list a poté se vám jeho příspěvky nezobrazí.
Honza
je to zbytečné. Za moment si udělá další. Řešením je opravdu dát si ho na hate list a poté se vám jeho příspěvky nezobrazí.
Honza
Dalibor Vidiečan
V Česku sa to stane, verim tomu, pretože zďaleka nie ste tak pripravení na elektromobilitu, ako zvyšok západnej európy či USA. Ono to raz príde, keď sa predaj áut so spalovacím motorom zastaví a potom sa budete diviť. Tieto hejterské články tomu vôbec nepomáhajú. Namiesto osvety tu šírite bulvár. Toto nie je odborná motoristická stránka ani zďaleka.
Fomax
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Som si myslel, ze svojpravni ludia si kupuju auta podla vlasnych potrieb a penazenky a nie podla clankov na webe.
kňňňůůů. Proč lidi jako ty nejdou na správný motoristický web typu fdrive nebo electrodad?
Stejsn
"Minulý čtvrtek 18. ledna se ve zmíněném Brooklynu u hubu s dvanácti rychlodobíječkami Tesla vytvořila kolona asi dvaceti aut"... a v Brně hořel pařez.
Lubo
Predseda spoločnosti Toyota Motor Corp. Akio Toyoda hovorí, že verí, že batériové elektrické vozidlá dosiahnu najviac 30% podiel na celosvetovom trhu, pričom zvyšok zaberú hybridy, autá na vodíkové palivové články a autá spaľujúce palivo. Keďže miliarda ľudí na svete žije bez elektriny, obmedzovanie ich výberu a obmedzenie cestovania výrobou drahých áut nie je riešením, povedal. "Toto rozhodnutie by mali urobiť zákazníci - nie predpisy alebo politika," povedal Toyoda.
Ta miliarda lidí co žije bez elektřiny má nové auto? 😄
Dovolím si s pánom Toyodom súhlasiť.
Nie je to proti EV, len môj názor, na ktorý verím mám nárok, rovnako ako šéf najväčšej automobilky.
S trochou nadsázky 800 mil. ľudí v EÚ a v US si myslí, že my sme celý svet a každý bude žiť ako povieme.
Toyoda má nadhľad. Keď sa politici zastupujúci 10% (s Čínou viac) najbohatšej svetovej populácie rozhodnú pre zmenu na EV, to neznamená, že by rozumný globálny výrobca končil so spaľovákmi. Nehovoriac, že tí politici tu o rok budú alebo nebudú (viď Trump proti EV, voľby EU, …)
Skončiť v takejto situácii razantne so spaľovákmi nie je len otázka dobrodružnej povahy, ale aj kompetentnosti riadiť globálnu firmu.
Nie je to proti EV, len môj názor, na ktorý verím mám nárok, rovnako ako šéf najväčšej automobilky.
S trochou nadsázky 800 mil. ľudí v EÚ a v US si myslí, že my sme celý svet a každý bude žiť ako povieme.
Toyoda má nadhľad. Keď sa politici zastupujúci 10% (s Čínou viac) najbohatšej svetovej populácie rozhodnú pre zmenu na EV, to neznamená, že by rozumný globálny výrobca končil so spaľovákmi. Nehovoriac, že tí politici tu o rok budú alebo nebudú (viď Trump proti EV, voľby EU, …)
Skončiť v takejto situácii razantne so spaľovákmi nie je len otázka dobrodružnej povahy, ale aj kompetentnosti riadiť globálnu firmu.
pokud miliarda lidí žije bez elektřiny, tak by možná stálo za to, aby k ní přístup měli. Aby nepoužívali fosilní paliva a odpad na ohřev vody, potravin atp. Aby vzrostla jejich životní úroveň, vzdělání a neměli tolik dětí. Jestli budou mít auto na elektriku, nebo nějaký relativně moderní spalovák je docela jedno
To by z desítek miliard zaslaných do afriky nesmělo být 38-55% rozkradeno 😄 😄 😄 😄
Jinak je to naprostá utopie a ty peníze se k těm nejvíc potřebným nikdy nedostanou.
Jinak fosilní paliva na ohřev voady a potravin používá půlka evropy včetně nás. 😄
Jinak je to naprostá utopie a ty peníze se k těm nejvíc potřebným nikdy nedostanou.
Jinak fosilní paliva na ohřev voady a potravin používá půlka evropy včetně nás. 😄
Medzi miliardou najbohatších ľudí (medzi ktorých patria aj tunajší diskutujúci) si zatiaľ dovoliť EV vie len menšia časť. Nehovoriac, že ideálne ak majú dom s možnosťou domáceho nabíjania.
Globálny výrobca musí uvažovať pragmaticky a nie ideologicky.
Globálny výrobca musí uvažovať pragmaticky a nie ideologicky.
Máš ako majiteľ podobnú skúsenosť ako v teste TM3 Autosalon?
Spoustu času jsem trávil ve Vestci u Prahy na Superchargeru. A tam zažil další velké zklamání. Výrobcem udávaný dobíjecí výkon až 170 kW je při mrazivém počasí a plné obsazenosti nabíjecích stanic, což je u Vestce každodenní realita, také jen vlhkým snem fanatických fandů Tesly.
Místo výrobcem udávané spotřeby mezi 11,7 a 13,2 kWh na 100 km (liší se zdroj od zdroje a podle velikosti kol) jsem se nikdy nedostal pod dvacet, a často jsem jezdil i se spotřebou přes třicet kilowatthodin. Vzhledem ke kapacitě baterie 62 kWh je pak jasné, že udávaný dojezd v zimě 513 km je jen zbožným přáním.
Spoustu času jsem trávil ve Vestci u Prahy na Superchargeru. A tam zažil další velké zklamání. Výrobcem udávaný dobíjecí výkon až 170 kW je při mrazivém počasí a plné obsazenosti nabíjecích stanic, což je u Vestce každodenní realita, také jen vlhkým snem fanatických fandů Tesly.
Místo výrobcem udávané spotřeby mezi 11,7 a 13,2 kWh na 100 km (liší se zdroj od zdroje a podle velikosti kol) jsem se nikdy nedostal pod dvacet, a často jsem jezdil i se spotřebou přes třicet kilowatthodin. Vzhledem ke kapacitě baterie 62 kWh je pak jasné, že udávaný dojezd v zimě 513 km je jen zbožným přáním.