Novinky
Mam tu cest se znat s majitelem… mel jsem tu cest tenhle povoz ridit. Uprimne ta V12 mi tam vubec nechybela, naopak s tim ele motorem mi to dava smysl. Jel jsem po zledovatele a zasnezene ceste posypane sterkem. A ten komfort jak jizdni tak akusticky je nepredstavitelny, to si fakt clovek musi zazit. Doporucuji vsem odpurcum ELE aut at si to nekdy zkusi 😁. Osobne mam rad poradne spalovaci motory, ale tady u toho auta mi to dava naprosty smysl.
Na to nepotřebuješ RR, ale stačí TM3.
Touhle optikou pak vlastně stačí Dacia Spring... To přece vůbec nejde srovnávat.
To si nejsem tak jistý, jestli stačí Dacia Spring. Za prvé ten rozdíl ve výkonu, potom třeba multilink na zadní nápravě u TM3, pak třeba panoramatická střecha, pak odhlučnění, pak prostor. Hodně moc rozdílů.
Ano hodně moc rozdílu odhlučnění mezi RR a TM3
Tesn samý akustický komfrt je v tom V12 víš. Takže kdybys jel i ve splaovací verzi, tak bys z toho nebyl tak vyplesklý.
Viezol si sa v tom EV? Ja nie, ale čo som videl testy a ľudia ktorí to porovnávali s Phantomom tvrdia, že Spectre je úplne iný level jak komfortu jazdy tak akustiky.
Já sem viděl a četl několik testů Ghostu, Cullinanu i Phantomu a všichni v nich říkali, že v kabině těchto vozů není abolutně nic slyšet, max na hodně rozbitých cestách tlumené rány od podvozku.
no tak to je na českých okreskách za trest. Bouchá to asi pořad a všude 😄
A ve městech - kanálová spoušť, takže bledě modrý
A ve městech - kanálová spoušť, takže bledě modrý
tak bohužel české ta nkodromy znamenj co 50 tis to nová ramena, silentbloky , tyčky stabilizátorů atd
😁
Rolls-Royce has already announced that by 2030, it will phase out all of its ICE models, and thereafter only produce electric cars.
:yes:
Promarnil si svoji životní šanci. Mohl jsi mít RR na baterky a tak budeš muset jezdit nadále ve svém Nissanu leaf 😄
Ted co si objednávaj tradiční zákazníci RR ve světě, zejména v Arábii a USA....
to bude trošku jiná statistika vid 😄 😄 😄
Moc bych se tomu nesmál...
Putinová nepodarená hračka že nie je na smiech? Keď už toto nie, tak potom neviem čo
😁
Smer je spravny, jasne dany a nezvratny. I kdyz tu trollove napisou sto menavistnych prispevku.
:-!
Pobavilo.
😁
A ty reagujes na me...
Zkus se podivat na co vlastne reagujes.
Wtf
Pro jistotu jeste jednou, ty formo😒br /> Rolls-Royce has already announced that by 2030, it will phase out all of its ICE models, and thereafter only produce electric cars.
Časopis ABC, rok 1962
Známe, opakujete se 😄 😄 😄 😄
Pak že stoupne hladina oceánů a moří, už byli pedpovědi že v roce 2030 bude zatopeno 80% území Nizozemí a další perly.
Sibyla taky předpovídala na rok 2000 konec světa...
o mediální masáži hloupých ovcí směrem k elektrifikaci https😐/www.seznamzpravy.cz/…e-zdrazil-244061
Jak zdůrazňuji zde často, nejsem proti EV, mám i tepelené čerpadlo i PHEV v garáži ale podstatné jsou zdroje, kde tu šťávu budeme brát a my nemáme žádné životaschopné řešení.
Prostě nechci se dočkat doby, že elektřina bude luxusní zboží, které si bude moci dovolit pořád méně a méně lidí
Britové si ještě pořad myslí, že oni jsou středem vesmíru. To jím zůstalo z doby, když kolonizovali půlku planety.
Ale doba se krapet změnila a jim zůstali jenom vlhké sny a zatím tisk, který čeští i další méně významní novináři používají jako dobrý zdroj po strojovém překladu v místních plátcích a vydávají to za absolutní pravdu
😁
"A i když se elektrickému modelu Spectre velmi daří, mimo jiné v tom, že pro čtyřicet procent zákazníků jde o jejich první Rolls-Royce, o výhradně elektrické budoucnosti mluví představitelé značky daleko opatrněji než ještě třeba na začátku minulého roku. To se totiž nechal dnes již bývalý šéf Rolls-Roycu - Torsten Müller-Ötvös, slyšet, že od roku 2030 bude značka plně elektrická. Teď se Frank Tiemann - vedoucí korporátní komunikace pro střední a východní Evropu a střední Asii, vyjádřil v tom smyslu, že dvanáctiválec s nimi zůstane ještě velmi, velmi dlouho… Tak uvidíme, v Británii mezi tím posunuli zákaz spalováků právě z roku 2030 na 2035, že to s elektromobilitou nebude tak žhavé, velmi opatrně zmiňují i další značky. Zajímavý vývoj."
Smůůůůla co