Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Legendární karavan „polák“ se dá v Česku koupit i dnes. Stojí pakatel

17 komentářů

traveldrive
"Kolik tahle legrace stojí? Na poměry „bydlíků“ vcelku málo" - Nemyslím si, že cena okolo 300 tis. Kč je zrovna málo, možno v porovnaní s inými karavanmi, ale budiž. Ale napísať do titulku, že "stojí pakatel", to chce už riadnu dávku šlendriánstva. :no:
Amerlock1
Proč nám tady sděluješ, že jseš chudý? 😒]
My v Česku na to máme a my rádi drahé, jsme specifický trh 😒]
traveldrive
😒] :yes:
Mr.Murphy
znamy si to ted koupil a je spokojeny.... nevyznam se v tom ale on je celkem drzgresle a je fakt spokojeny takze asi je ten pomer cena/vykon fajn....
traveldrive
Ako píšem, môže byť, v rámci karavaningu môže byť cena fajn. Len ten "pakatel" mi prišiel už silne cez čiaru. 😉
Othello
Myslím že bez WC a koupelny je to jen veliký kompromis
traveldrive
Zase ak s tým chceš jazdiť len do kempov, sú tie veci pre teba zbytočné, pretože tam všetko vybavenie máš, vrátane sprchy.
Anonym
Protože přesně to chceš, ráchat se na dovolené v cizích bacilech a exkrementech. Tfůůj je mi špatně.
Othello
A můžeš nám prozradit jak to děláš ty když jsi mimo domov a les je daleko ?
Anonym
Když není zbytí tak co už. Ale nemusím dobrovolně jezdit na dlouho mimo bydliště. To je za trest. Na odpočinek mám vlastní resort.
Othello
Pak je ti ale poznávání světa docela zapovězené
Anonym
Dávno mě nebaví se někam kodrcat abych tam něco viděl. Nedává mi to žádný smysl. Všude bordel a samej deb*Yl. Mnohem víc mě pobaví nějaký projekt, řešení, vylepšení pro moje domy, zahrady a auta.
Othello
😁 😁 :yes: .
Dana Solcova
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Stejsn
hmotnost, dá se to tahat za kdečím.
apoho
když si koupíš v Gantu pořádné kšandy, tak i za sebou to odtáhneš 😒]
Dana Solcova
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.