Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
kruskar
že se virus ulítlé cenotvorby a la Škoda nebezpečně šíří celou Evropou. Rumuni to trochu poplácali, motoricky vykuchali a narazili na to cenu vyšší, než běžně prodávaná auta od Ssangyongu nebo Suzuki. Ale kdo chce kam....
3_diamanty
Cakam vyborne predaje... nova generacia vyzera krasne outdoorovo ... cakam opat obrovsky predajny uspech.... takto sa rodia legendy... duster :yes:
Vera Sovova
Neni to 1,3 co dělal rendl s mercedesem? Dávaji ho do A, do B, CLA, GLB, tady to bylo na 130 a 150 hp v mercedes je to na 170. Slušnej motor bez výhrad. Zato 1,2 byl šrot. Je toho plnej internet
Treba si len trošku utriediť informácie a zorientovať sa v tom. Nie je 1.2 ako 1.2.
Áno, toto je už úplne iná 1,2-ka, našťastie.
Ešte som nemal to šťastie, takže viem len z informácií z netu. 1,33 sa mi páčil asi ako väčšine ľudí. Stará 1.2 bola tragická, síce bez vlastnej skúsenosti, ale známy kvôli tomu motoru predčasne zošedivel. 😄
Já jsem se té 1.2 TCe taky snažil vyhnout a jsem rád za 1.3 TCe 140. Jezdí podobně jako starý 1.4 Tce, jen o 2 litry menší spotřeba.
Vera Sovova
Příspěvek podléhá schvalování.
Starou 1,2TCE nahradil 1,33TCE, který z ní vycházel, naštěstí s tím, že řešil její problémy a jedná se o zatím bez výhrad velice povedený malý čtyřválec.
Tohle je zjevně další vývojový krok starého dlouhozdvihového tříválce Nissanu, tentokráte přeplňovaný turbodmychadlem a doplněný o aktuální techniku - HR12DDV.
Tohle je zjevně další vývojový krok starého dlouhozdvihového tříválce Nissanu, tentokráte přeplňovaný turbodmychadlem a doplněný o aktuální techniku - HR12DDV.
toto je ina 1.2
Ale ani povodny 1.2 TCE nie je uplne zly - zalzi na sposobe pouzivania.
Osobne s nim ma dobre skusenosti - ale pravdaze, ak s tym niekto jazdi len po meste alebo len po dialnici, tak nadseny nebude
Ale ani povodny 1.2 TCE nie je uplne zly - zalzi na sposobe pouzivania.
Osobne s nim ma dobre skusenosti - ale pravdaze, ak s tym niekto jazdi len po meste alebo len po dialnici, tak nadseny nebude
na firmě jsme ho měli a vydržel nesmysl, vice méně pořád ho někdo drtil na dálnici, auto naložené na MAX. Super motor, při 200+ šel z "domu" a byl jako nový. Problém bylo to, že si ho někdo koupil místo staré 1.2 na ***čky po městě - to umřel rychle 😒 a 1.33 je boží a to říkám jako milovník atmo...
Scambler
Subjektivně, designově Dacie vyčnívá z evropské nudy, není to asijský kýč, těším se na první testy
Frfla
No sebevědomí rumunům z Maroka narostlo, to je tedy pravda. Ale kupovat nové auto za 600k, kde téměř 10% aut po 2-3 letech neprojde (německým) STK je bláznovství. Zdroj: TUV report 2024
RaSuSK73
Pred ocenenim mali pockat na EuroNCAP. Ked to bude po stranke bezpecnosti prepadak, tak to pri tychto cenach bude mat problem. Vysoka cena a nizka pasivna bezpecnost nie je dobra kombinacia. To potom vacsina zakaznikov prejde k cinanom.
Mira Vondrak
Při prezentaci Šandera sem byl nadšený...problém je cena..už se tak nepřidává jako staré Sandero ..to samé se stane s Dusterem..za mně moc hranatý motory tragédie..a cena je chamtivá
Inak by to nevyzeralo najhoršie, ale byť za každú cenu nejako IN mi nepríde zvlášť príťažlivé. Hlavne nie v spojení s lowendovou značkou. Čakám jednoduché, robustné, použiteľné auto za priaznivú cenu, nie štýl, ktorý sa u takýchto áut tak nejak medzi priority nepočíta, a ešte si zaň nechajú priplatiť. Fullka TCe150 4x4 stojí u nás 23200,-€, nová TCe130 (!) by mala byť o 4350,-€ drahšia? To kvapku prestrelili, nie?
Ak si nepochopil (a to si teda nepochopil), pozastavujem sa nad cenou novej Dacie jakožto ľudového auta, ktoré zrazu skokovo zabieha do celkom iných vôd a necháva si priplácať za veci, ktoré sú síce poplatné dobe, ale už nie toľko potrebám a predstavám svojich, dnes už možno aj tradičných zákazníkov.