Ojetiny
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeTo nejlepší BMW řady 5 před 30 lety: Předchůdce i5 M60 měl plnotučnou V8
20 komentářů
vecernicek2
Tohle je prostě pořád nádherný auto. Každá linie má začátek a cíl, auto má nádherné proporce a všechno je čisté, elegantní. Žádné nesmysly, u kterých se člověk zastaví a zeptá, "proboha, proč?" Tohle je design, který nestárne.
Ti blbci, co nakreslili současnou řadu 5, by se při pohledu na tohle auto měli urvat ruce.
Ti blbci, co nakreslili současnou řadu 5, by se při pohledu na tohle auto měli urvat ruce.
E34 je nejkrásnější pětka, tedy v sedanu určitě, kombík je ještě trochu vizuálně zemědělský, ale to v té době snad všechny.
Ja Prvni 123
Nejlepsi 5 mela radovy sestivalec...
Podíval jsem se na ojetiny...když chci benzín a sedan a ne nutně 6, 8 válců, tak jsem našel pár kousků rv 2010-2020 (Sauto).
Pořád si sebou nese pachuť mafiánstvi?
Nicméně pětka bývalo pěkně auto. Chtěl jsem si na "středněvekova" kolena koupit pětku (ne černé, ne kombi), ale v ČR je nabídka mizerná.
Osobně mne R4 ve dvoulitru neuráží. Výkonu má dost a doufám, že to je zadokolka.
On to správně napsal. Cigoši, kteří utekli do Anglie se vrací na návštěvu svých klanů do Česka v pětkových BMW E39 s britskými SPZ a dělají tady "dojem"
Nu, pětka se mi líbí...