Profi
Přihlásit pro přidání komentáře
Vladimír Burian
0
Mercedes spustil lavinu s kamerama , tak všichni kopírují , ale snad jediný DAF a možná MAN dali komplet vše do kamer , tzn. zrcátka všechny ne jen na levé a pravé straně ... , ale před spolujezdcem před auto mají kameru a taky u spolujezdce nahoře aby bylo vidět pod auto na pravé straně ... Nevím no , jako za mě nedotažené , když už tak už komplet , infotaiment asi taky dobrý jinak asi to je vše ... , s novím jsem nejezdil , ale model před je pro chlapy co nejsou jako zprduduch prostě malý ...
Chose Armando
0
Po první točce s kamerama na Dafu jsem z důvodu nebezpečnosti za noční jízdy dal výpověď.Zrcadlo nezklame!!!
Ja Prvni 123
A promitani obrazu pred kamionem na zadni dvere na navesu.
To mi prijde dobry pro ridice za tim kamionem.
Rozhodne prispevek bezpecnosti.
To mi prijde dobry pro ridice za tim kamionem.
Rozhodne prispevek bezpecnosti.
Mno ale to ten náves bude mať cenu zlata, lebo mať zadné dvere z LCD obrazoviek lacné nebude a to ešte nechcem ani pomyslieť na cenu prípadnej opravy.
traveldrive
...mi príde ako holý nezmysel- Zložitý systém namiesto jednoduchých odrazových plôch. A prečo? Pre údajnú úsporu paliva 5%?
Colani postavil ťahače s reálnou úsporou paliva 25%, a neštekol po nich pes. Teraz sa bijú do pŕs za vpodstatre smiešne čísla, ktoré naviac zatiaľ iba sľubujú... :V kabínach sa už tuším prespávať nesmie, a ťahače aj tak vyzerajú ako šatníkové skrine, akurát majú oblejšie rohy...
Colani postavil ťahače s reálnou úsporou paliva 25%, a neštekol po nich pes. Teraz sa bijú do pŕs za vpodstatre smiešne čísla, ktoré naviac zatiaľ iba sľubujú... :V kabínach sa už tuším prespávať nesmie, a ťahače aj tak vyzerajú ako šatníkové skrine, akurát majú oblejšie rohy...
Colani ale neuspel z iných dôvodov, tie jeho trucky boli krásne a aerodynamicky efektívne, ale boli vrcholne nepraktické a nevhodné na denné používanie. Okrem iného bočné okná si neotvoril, klíma v tej kupole žalostne nestíhala, nástup a výstup bol žalostný a o nejakom životnom priestore či dokonca posteli si mohol len snívať. Podobne dopadol aj Steinwinnter s jeho konceptom, jeden sa objavil na predaj.
Každý nový nápad má aj kopu mínusov, to je logické. Skôr sa pozastavujem nad tým, že dokázanú 25% úsporu paliva všetci odignorovali a tu je zrazu 5% úspechom.
Ploché kolmé čelo ťahača nemôže mať dobrú aerodynamiku už z princípu.
Ploché kolmé čelo ťahača nemôže mať dobrú aerodynamiku už z princípu.
V tomto nesúhlasím, všetci výrobcovia optimalizujú svoje stroje tak aby boli čo najviac efektívne a zároveň použiteľné v rámci legislatívy. Proste koncept Colani bol zaujímavý, ale nie použiteľný. Proste na danej ploche nič viac iné nevymyslíš.
Nejdem sa s Tebou hádať, každý máme vlastný pohľad. Nehovorím, že Colaniho dizajn je zrelý do série, na druhú stranu to patlanie sa s hranami a špárami je na citeľnejšie zníženie aerodynamického odporu a zreteľnú úsporu paliva proste málo. Náhrada späťákov elektronikou mi pri naznačenom profite príde ako "super" nápad s nulovou efektivitou, resp. ako predražená zbytočnosť, ktorú tou prakticky zanedbateľnou úsporou nákladov na palivo nikdy nezaplatíš.
Od vzniku Colaniho truckov už uplynulo docela dosť času, výskum aj znalosti v oblasti aerodynamiky sú už zase o krok inde a neverím tomu, že nič iné ako hranatá krabica sa v rámci daných rozmerov vymyslieť nedá.
Od vzniku Colaniho truckov už uplynulo docela dosť času, výskum aj znalosti v oblasti aerodynamiky sú už zase o krok inde a neverím tomu, že nič iné ako hranatá krabica sa v rámci daných rozmerov vymyslieť nedá.
Chose Armando
Volvo mě naučilo si dát pivo za volantem, jelikož se na místo spolujezdce pořádně nevlezu.
Chose Armando
Příspěvek podléhá schvalování.