Novinky
Toto bola dobrá obluda, mal som možnosť sa s tým povoziť na šotoline a stále to išlo bokom. 😁
Skoda.... touareg to v eu ma zase o kusok lahsie ... a je razom akousi triedou samou pre seba
Je zaujimave sledovať diskusiu o 3 deťoch kde prispievajú ľudia čo nemajú ani jedno dieťa a pravdepodobne si ešte ani nešuchli. Na autosedačku nepotrebujem ISOFIX, ale dávať deti do kufra je sprostorsť, už len preto že naložiť 2 kočiare, kopec vybavenia, možno kolobežku, či bicykel, každému taškuz s náhradným oblečením, nákup a milion dalších vecí čo ovláda len moja žena ... kam to dať a to je bežný deň keď si idete len nakúpiť a na 3 hodiny pozrieť starých rodičov. Takže pre všetkých e😜ertov, rodinne auto pre 3 deti musí mať možnosť 3 autosedačiek vedľa seba a kufor nekonečne veľký. E😜lorer bol super auto a je ho škoda.
...tak pořád je tu možnost indiv.dovozu a servis zdejší síť určitě zvládne, protože uvnitř je technika totožná s předposlední verzí. Otázkou by zůstaly vnější díly při havárce
Jinak byl na seznamu koupě. Stačilo mu dát větší baterku a šel bych do toho....tak, že postupný odklon od Fordu pokračuje.
No a pak už jen bazarové kousky...