Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Dodge Viper spalující biopalivo E85 překonal světový rekord (VIDEO)

9 komentářů

RS
60 litrů E85ky na 100 kilometrů? Bursík radostí zezelená 😄 Jinak pěkný výkon :yes:
Tohle auto je stejně ekologicky smýšlející jako sám Bursík. O ekologii nejde. Bursíkovi jde jenom o MONEY.
Tak toto je haluz, skuste si tipnut, co mi ako prve napadlo pri citani... Zavod na 1 milu... (alebo na stvrt mile...) E85 ako palivo... (Metanol ako palivo...) Brutalne preplnovanie... Ano, narazam na zavody dragsterov. Vykon maju podobny, no zial, ta uboha rychlost a ten cas... s tym vykonom to ide lepsie.. to si mohli pani pocas rocnej prestavby uvedomit. Pre porovnanie, dragster triedy top fuel, s podobnym vykonom, da 400metrov za 4.8 sekundy s finalnou rychlostou cez 500kmh... takze tak...
Sa uvedom. Toto je upravene seriove auto a nie ziadny zavodny special. Inak slusny vykon.
No zase klenot to nie je žiadny, minule som videl v Sui na predaj supru tiež s okolo 1200k a výkony mala podobné, akorát tá vmax asi nebola 350 /a možno aj hej/.
Lenze je rozdiel nadupat nejaku Supru s objemom 2,5 - 3,5 l na 1200 k a ine je dostat tento vykon z 8,3 l desatvalca. Ten motor je daleko menej namahany a ma urcite aj daleko vacsiu zivotnost ako maly motor.
heh, zevraj "ziadny zavodny special".. tak mi povedz prosimta definiciu slovneho spojenia zavodny special, potom sa mozno uvedomim... lebo ja v tomto nic ine nevidim. Narazal som na to, ze s tymi parametrami, ktore uvadzaju, sa daju robit aj lepsie zazraky.
tohle nema s ekologii vubec nic spolecnyho..
nejakyho Amika co ma 500PH ty jsou levny, do nej pak lupnout tohle

e85.rostlinnyolej.cz

a jedeeeem