Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Anonym
ani repráčky , fejkovým zvukem a vibracemi
Kterýkoli HEMI, původem z padesátek minulého staletí, si nahradíš jakýmkoli elektrickým motorem z roku 2024.
Velice ubohá a primitivní technologie, fungující jen na principů spálení dinosaurů :yes:
Velice ubohá a primitivní technologie, fungující jen na principů spálení dinosaurů :yes:
Neboj oni na to přijdou taky, až jim tyhle elektrosrajdy vydávající se za Charger budou ležet na skladě 😉
Ada je zase tady
Dalším důvodem je, že tihle ubozí neřidiči ani netuší co si počít s převodovkou 😒]
Dinar
v podstatě jediný přínos EV z hlediska komfortu jízdy, tj. tichý chod a nulové vibrace, vynulujeme umělými vibracemi a zvukem. Prostě pokrok... 😒]
Jo, to nevymyslíš 😒] Btw jsem zvedav, kolik EV Chargerů prodají… Nebo spíš, kolik jich natlačí dealerům…
P.S. Bude možné si připlatit za stimuIátor prostaty,
jako doplněk výbavy navíc?
který ty mi platíš ze svých daní, avpochvě :yes:
Imaginární BMW X5 😁rive45e a Lexus LC 500 V8
😆😂🤣 Budu brečet smíchy, Ioozře 🥱
“já bych jenom požádal všechny diskutéry na Auto.cz - nereagujte na příspěvky tohoto multiblba.
On vyhnije sám, když nebude žádná reakce na jeho trollovské hlouposti”.
https😐/www.auto.cz/diskuse/92222/1
P.S. Imaginární BMW X5 😁rive45e a Lexus LC 500 V8 😆😂🤣
Ráno než vyjedeš do Kauflandu na akční nákup, tak napřed dobij si baterku a doufoukni runflaty na invalidním vozíku, elektrický trolle! :-!
Anyway: vždy se postav do role druhé osoby. Pokud by se ti nelíbilo slyšet taková slova, neříkej je druhým, peťanku.