Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ford Ka vznikl i jako praktický kombík. Vypadal skvěle a měl výkon sporťáku

14 komentářů

Freddka
Tak tohle mi uniklo. Celkem osklivy.
Kacko jsme meli, bylo to paradni mestske vozitko. Unikatni design, jizdne a uzivatelsky velmi prijemne s paradnim podvozkem.
ptr078
Nezhnilo vam?
3_diamanty
Pritom klasicke Kacko aj streetKa su fakt podarene
Ozzman
To nevim, možná s hezkýma kolama, ale jinak nic moc
Mokrous
A taky, že brutálních 125 koní je výkon sporťáku.

Tak to asi moje dvoulitrový tédéíčko bude už v kategorii hypersport, ne? 😁 😁 😁

Tady se člověk fakt posune na jinej level.
Ozzman
Tak samozřejmě bulvární titulek, ale v té době měly hothatche nižší hmotnost, než tvoje TDI 😁 Káčko je nákupní taška a snad nemá ani 900 kilo, tehdejší a trochu novější Focus ST měl 170k... myslím, že i s 125 koní by mohlo být fajn svezení, když opomenu od toho, že je to fakt hnusnej paskvli
Mokrous
To samozřejmě vím, ale i tak to je blábol jak noha.
Ozzman
Jako většina zdejších textů... vlastně je tu zázrak najít něco, co má váhu a smysl
Mokrous
No já sem vlastně chodím jen nakouknout do diskuzí, zda se tam nedozvím něco zajímavýho. Výjimečně jo, ale v 99% případů jsou tu jen nekonečné hádky stejných jmen + přehlídka duševních mrzáků především v podobě multinickových schizofrenních imbecilních trolů, které mám na Hate Listu a přesto se mi ti/ten kripl/ové neustále snaží něco psát.
Je to tu zoufalost nad zoufalost a přitom to tu bývalo kdysi tak fajn.
Z článků se pochopitelně nedozvídám prakticky vůbec nic. Všechno lze najít mnohem dřív a kvalitněji jinde. A premium si můžou narvat do špic, za tu cenu.
Ozzman
Jo, diskuze je ještě čas od času zajímavá, kdy se sejdou zkušenosti lidí, né ***ů... novrá redakce je jalová, dříve i za tehdy kritizovaného Machiho to sice nabralo trochu horší směr (jsem si jist, že né tak uplně z rozhodnutí šéfredaktora), ale byla tam nějaká snaha to držet, blokovat trolly alespoň co do možností platformy... a teď ? Supersport, Corolla co čistí vzduch... čekám ještě rozhovory s účastníky Love Islandu a bude to komplet
Mokrous
A nezapomeň na nějaké to neurčité pohlaví ze Survivoru.

To je to co nám chybí. Fluidní řidič. Jedno ráno spalovák, druhý ráno sdílený EV, třetí den přilepen u Muzea k silnici.
Ozzman
první dvě rána dám, ale u muzea radši dám mekáč 😁 Ten se taky nehodí do krámu moderním lidem
cizekHUNTER
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
wakantanka
Pretože podvozok a techniku dodala Fiesta, ktorá mala aj 5 dverový hatchback a neskôr pridala aj derivát menom Fusion. Už malé KAčko malo problém v tom, že stálo podobné peniaze ako Fiesta a vedelo sa obhájiť len tým že bolo o triedu menšie a pre ženy malo roztomilý design. Toto by stálo určite viac a tam padla kosa na kameň.