Novinky
Že se nemodlíte.
Mne to prijde super. Radsi Corollu nez elektromobil 😁
A v čom je to super? Akurát tam vmontujú ďalší bazmek, ktorý zaplatíš a môže sa pokaziť. Nechápem, prečo sa všetci tvária, že spaľovaním benzínu a nafty vzniká len CO2, a je to ten nejškodlivejší plyn na svete. Že je tam spústa iných svinstiev, ktoré nášmu zdraviu práve neprospievajú, akosi nikoho netrápi.
Do mesta by som elektromobil pokojne bral. Problém je, že aj na ňom chce niekto 3x zarobiť a vraj to inak nejde...
Do mesta by som elektromobil pokojne bral. Problém je, že aj na ňom chce niekto 3x zarobiť a vraj to inak nejde...
ano, je potřeba řešit všechny emise. A každý malý krůček si myslím, že je dobrý.
To nás na škole neučili, že ohříváním plynu vzniká kapalina. Tady to jsou teda bomby...
Možná mi to nějaký zdejší malý Sheldon vysvětlí. Těším se.
Každopádně to je "bomba" technologie.
Kolik, že to závodní auto vezme na 100? 20l? 30l? Víc?
No kdyby na těch 91km vzalo jen okolo těch 20l, tak to máme cca kolik, gramů CO2?
Někde mezi 40 až 50 tisíci gramy. A oproti tomu nasbíral celých 20g. Hmmm.
Takže cca 2.000 až 2.500x méně, než sám vyplodil. A to se soudruzi co? No vyplatí!
Možná mi to nějaký zdejší malý Sheldon vysvětlí. Těším se.
Každopádně to je "bomba" technologie.
Kolik, že to závodní auto vezme na 100? 20l? 30l? Víc?
No kdyby na těch 91km vzalo jen okolo těch 20l, tak to máme cca kolik, gramů CO2?
Někde mezi 40 až 50 tisíci gramy. A oproti tomu nasbíral celých 20g. Hmmm.
Takže cca 2.000 až 2.500x méně, než sám vyplodil. A to se soudruzi co? No vyplatí!
Četl jsem o tom jinde. Zachytilo to cca 20g CO2 a vyprodukovalo by to na benzin za tu dobu něco jako 8800g. Takze 2000x víc to není, ale pořád 440x vic je hodně
Ach! Tak se musím poopravit. Ono to zvěrstvo totiž není tak prosté milý Watsone.
On se tam nelije benzín. Ono to je autíčko na kapalný vodík, který je nutno tankovat při mínus 253℃. 😁 😁 😁 Já byl jen línej to dočíst a pořádně prohlídnout obrázky.
Spotřeba tohoto zázraku je zřejmě přísně tajná, aby to neohrozilo marketingštinu, bo nejsem schopen to dohledat ani u strejdy Googla.
Takže moje výpočty jsou k prdu. Autíčko samo teda nevyprodukuje skoro žádný CO2, ale ta pojízdná tankovací mrazírna to bohatě vynahradí... Takže celková bilance bude v řádu 10.000 násobků emisní stopy. A to se soudruzi, co? No to se vyplatí ještě víc.
Plus nám soudruzi z Toyoty zapomněli prozradit, kolik NOx zabijáckých emisí nám ten trojváleček vyrobí. Ony nám totiž při spalování vodíku vznikají krom vodních par a dusíku i ty NOxy.
On se tam nelije benzín. Ono to je autíčko na kapalný vodík, který je nutno tankovat při mínus 253℃. 😁 😁 😁 Já byl jen línej to dočíst a pořádně prohlídnout obrázky.
Spotřeba tohoto zázraku je zřejmě přísně tajná, aby to neohrozilo marketingštinu, bo nejsem schopen to dohledat ani u strejdy Googla.
Takže moje výpočty jsou k prdu. Autíčko samo teda nevyprodukuje skoro žádný CO2, ale ta pojízdná tankovací mrazírna to bohatě vynahradí... Takže celková bilance bude v řádu 10.000 násobků emisní stopy. A to se soudruzi, co? No to se vyplatí ještě víc.
Plus nám soudruzi z Toyoty zapomněli prozradit, kolik NOx zabijáckých emisí nám ten trojváleček vyrobí. Ony nám totiž při spalování vodíku vznikají krom vodních par a dusíku i ty NOxy.
cizekHUNTER
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Je to stejný nesmysl ( aspoň aktuálně, kdo ví co bude ), jako když se tvrdilo, že diesel čistí vzduch a nakonec z toho vypadlo, že jen v případě smogové situace a jen snižuje podíl pevných částic pár procenty. Tohle bude podobné, zatím to je tak, že pokud ten motor nespaluje vodík, tak emise CO2 jsou násobně vyšší než co zachytí. Nicméně cesta to je zajímavá
A teraz ma kameňujte.
A tim, jak zvysujeme jeho mnozstvi v atmosfere, negatvne ovlivnujeme ekosystem Zeme. To myslim neni tak tezke pochopit.
Ak niekto nechce, je to horšie, ako keby nevedel.
Jenom abychom to stihli.
https😐/w3.ultimatewealthreport.com/…old-Science-Lava?…
Vzdyt je to jeste blbejsi, nez televizni teleshoping. Tohle je pro tebe zdroj informaci?
Ale dobre - co tak objevneho se v te knize pise?
Ale je tam na př. odzdrojováno, jak Al Gore řadu vědců zkorumpoval a ti pak podporovali jeho záměry.
A co třeba tady toto....Green Deal byla myšlenka bývalého eurokomisaře Franse Timmermanse, který řekl: "Pojďme z toho udělat páteřní politiku této komise, abychom měli Zelené na naší straně a zajistili si většinu v parlamentu."