Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Suzuki B-King a šokujících 184 koní? (nové foto a technické info)

20 komentářů

kdo ví, kde b-kinga splašit za nejlepší cenu ať se ozve na douha@email.cz dík
Čauky všici, tak jako každá žena má nějakou chybičku a přece je milujeme, tak i B-King není bez chybičky a přece to je pro mě láska na první pohled a budeme svoji....
Jdu do ní.Uvidíme co dokáže.
to je * masina
*, víš vůbec co jsou to čtyři válce vedle sebe?
Je to spíše muscle-bike a když to má motor z Hayabusy 😉 Nevím, k čemu bych BKinga přirovnal, ale když se mrknete na Hondu CB1300, tak ta má taky bez náplní 234 kg ... Prostě motorky pro pořádné chlapy 😄
...není to na naked-bike trochu moc? 8-s
..ty výfuky jsou akorát komedie, dírčičky jak do prd.ele - se podívej pořádně :no: :no:
Nejsem sice motorkář ale stroj to bude asi parádní...a ty výfuky. :yes:
CrazyJester
Ale vazne..ten zadek mi prijde jako nejaka karikatura z anime...ty protazene vyfuky sou fakt az komicke. Mozna sem prilis naklonenej konkurenci ale u mne vede Yamaha M1-01. Taky to ma vyfuk a balon jak z kamionu, ale je to cele dospelejsi, promyslenejsi. Tot alespon muj nazor.
CrazyJester
ale bude tahnout vodspodu, wole >😁
King
Hmmm hmmm, vidím King, tak se sem ženu, a ona to Suzuki. Neměla to být Honda? 😉 >😁
melo by se to jmenovat B.B. King >😁
essesant
Myslim, ze konkretne u naked-bike je dulezitejsi hmotnost nez zbesily vykon... Jinak motorka je to urcite zajimava, ale proste me nijak zvlast nebere ;-\
Jak ktery 😄 Treba moji TDMku za praktickou povazuju a da se s ni nadherne cestovat, tohle by se nedalo ani poradne okufrovat
B king je dobrej, ale A king bude lepsi..ten motor bude mrcha lina >😁
mně tam zase nějak nesedí ta velká přední maska. Jinak je to dost okkk :yes:
"stroj je zajimavej, ale hrozne nepraktickej " ..... to už motorky bývají
Výfuky vypadají jako kdyby byla vyrobená přímo pro Batmana......jinak very good.
"Srdcem motocyklu je čtyřdobý, kapalinou chlazený čtyřdobý čtyřválec o objemu 1300 cm3."

Myslim ze to ze je masina ctyrdoba pochopi clovek uz v prvnim slove, je to jako pest na oko. 😉

Jinak stroj je zajimavej, ale hrozne nepraktickej, hlavne ten zadek.