Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Suzuki B-King a šokujících 184 koní? (nové foto a technické info)

20 komentářů

"Srdcem motocyklu je čtyřdobý, kapalinou chlazený čtyřdobý čtyřválec o objemu 1300 cm3."

Myslim ze to ze je masina ctyrdoba pochopi clovek uz v prvnim slove, je to jako pest na oko. 😉

Jinak stroj je zajimavej, ale hrozne nepraktickej, hlavne ten zadek.
"stroj je zajimavej, ale hrozne nepraktickej " ..... to už motorky bývají
Jak ktery 😄 Treba moji TDMku za praktickou povazuju a da se s ni nadherne cestovat, tohle by se nedalo ani poradne okufrovat
CrazyJester
ale bude tahnout vodspodu, wole >😁
CrazyJester
Ale vazne..ten zadek mi prijde jako nejaka karikatura z anime...ty protazene vyfuky sou fakt az komicke. Mozna sem prilis naklonenej konkurenci ale u mne vede Yamaha M1-01. Taky to ma vyfuk a balon jak z kamionu, ale je to cele dospelejsi, promyslenejsi. Tot alespon muj nazor.
*, víš vůbec co jsou to čtyři válce vedle sebe?
Výfuky vypadají jako kdyby byla vyrobená přímo pro Batmana......jinak very good.
mně tam zase nějak nesedí ta velká přední maska. Jinak je to dost okkk :yes:
B king je dobrej, ale A king bude lepsi..ten motor bude mrcha lina >😁
melo by se to jmenovat B.B. King >😁
essesant
Myslim, ze konkretne u naked-bike je dulezitejsi hmotnost nez zbesily vykon... Jinak motorka je to urcite zajimava, ale proste me nijak zvlast nebere ;-\
King
Hmmm hmmm, vidím King, tak se sem ženu, a ona to Suzuki. Neměla to být Honda? 😉 >😁
Nejsem sice motorkář ale stroj to bude asi parádní...a ty výfuky. :yes:
..ty výfuky jsou akorát komedie, dírčičky jak do prd.ele - se podívej pořádně :no: :no:
...není to na naked-bike trochu moc? 8-s
Je to spíše muscle-bike a když to má motor z Hayabusy 😉 Nevím, k čemu bych BKinga přirovnal, ale když se mrknete na Hondu CB1300, tak ta má taky bez náplní 234 kg ... Prostě motorky pro pořádné chlapy 😄
to je * masina
Jdu do ní.Uvidíme co dokáže.
Čauky všici, tak jako každá žena má nějakou chybičku a přece je milujeme, tak i B-King není bez chybičky a přece to je pro mě láska na první pohled a budeme svoji....
kdo ví, kde b-kinga splašit za nejlepší cenu ať se ozve na douha@email.cz dík