Ojetiny
Přihlásit pro přidání komentáře
Mr.Murphy
.... možná tak v propadu hodnoty.... 😉 😉
iudex
Tak pozriem do diskusie, čo sa tu zaujímavé dozviem, a teda som zdesený úrovňou. A ťahajú to nadol ľudia, ktorí v minulosti vedeli slušne diskutovať a mali prehľad. Ale teraz sa mnohí nejak zadefinovali, zradikalizovali a bránia svoju pozíciu fakt nevyberane. Naozaj nechodím na ACZ na to, aby som tu čítal o vyhonení si a podobne. :no: :no: :no:
Jamme
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Poděkuj ubožakovi mokrousovi, který tady matlá nějaké vztahy.
"Ja rodinu už mám, narozdil od tebe. Kdo by taky chtel debila a zoufalce. Takze si ho jdi vyhonit někam než psát takové slinty."
Jako primitiv si zde jasná jednička.
Jako primitiv si zde jasná jednička.
Jamme
samozřejmě. A ten příspěvek nade mnou ignoruješ, na kterej reaguju. Takže pokud ne, jsem spíš dvojka než jednička.
Nemusíš kvůli tomu vytahovat další své nicky, můžeš bezproblému odpovědět ze svého
Nemusíš kvůli tomu vytahovat další své nicky, můžeš bezproblému odpovědět ze svého
Jsem rád, že si občas všimne i někdo jiný i když třeba nezná ty hrůzy, co tu běžely před x měsíci. Ale on se tu bude ztrapňovat dál, dokud se u toho neumlátí. Je to prostě chudák. Komukoli jinému rád vysvětlím cokoli. Na něj ale rozhodně z vysoka …..
to je jasné, když ukážu na tvé lži, tak nemáš chuť reagovat. Pak si mně bereš do huby a stejně trapně zase zdrhneš ubožáku. Útočit na ostatní umíš, říkat pravdu už moc ne. není překvapení, že pak najednou padají sekery na zaparkovanej passat.
Mikesus
Kde je ten ubožák, který tu místo diskuze šíří své výplody a lži?
Zase utekl jako jeho nocleh ryccardo nebo dinar, kteří se musí navézt do ostatních za názor místo diskuze. Jak nepřekvapivé, že tenhle odpad nikdy nedá žádný odkaz na své domněnky, aby se mohlo diskutovat, ale jen se snaží zesměšňovat ostatní. Obzvlášť, když nemají argument a jejich domněnky vycucané z prstu jsou pod tíhou faktů prokázány za lži. A ještě jsou tak hloupí, že na to dal upozorňují, místo aby sklopili uši, kdyz nemají koule na to se omluvit.
Ano, ostatním slušným diskutérům se omlouvám, že občas klesnu v reakci na tyhle opice za jejich úroveň.
Zase utekl jako jeho nocleh ryccardo nebo dinar, kteří se musí navézt do ostatních za názor místo diskuze. Jak nepřekvapivé, že tenhle odpad nikdy nedá žádný odkaz na své domněnky, aby se mohlo diskutovat, ale jen se snaží zesměšňovat ostatní. Obzvlášť, když nemají argument a jejich domněnky vycucané z prstu jsou pod tíhou faktů prokázány za lži. A ještě jsou tak hloupí, že na to dal upozorňují, místo aby sklopili uši, kdyz nemají koule na to se omluvit.
Ano, ostatním slušným diskutérům se omlouvám, že občas klesnu v reakci na tyhle opice za jejich úroveň.
Nechceš se uklidnit, nebo někam uklidit? Zatím se tu jako ubožák a hlupák prezentuješ ty. Neumíš nic, než jen urážet, osočuješ, že někdo nechce přijmout jiný názor, ale jakmile má někdo názor opačný, než ty, prezentuješ se tu přesně tak, jak se tu snažíš popsat u ostatních. Absolutně se s tebou nedá diskutovat. Ještě do nedávna se prostor na debatu s tebou našel. Nevím, co se ti stalo, ale jsi a teď použiji peprbější výraz, odpad zdejších diskuzí spadající na úroveň Dona Vita a podobných. ZKus se nejdřív zamyslet sám nad sebou a nad svým vystupováním, než tu budeš urážet ostatní.
já nemám problém s jiným názorem. Já mám problém, že ten jiný názor pokládáte za realitu a nedáváte k tomu jediné podklady, studie, argumenty. Prostě domněnka, která je údajně reálná, kdy to často nakonec dopadne tak, že prokážu, že to je výmysl, nebo úmyslná lež. A urážky se pouštím až následně, když se někdo přímo, nebo nepřímo pustí do mne. A to hlupáci nejsou schopni rozdýchat a pouští se do osobních útoků. Třeba jako teď zkoušíš ty
Pokud nejsi lhář, pak tu teď napiš, kde v této, nebo i jiné diskuzi, jsem jako první na někoho útočil. Vše to jsou jen reakce na bezdůvodné útoky na mne.
Don má občas problémy s argumenty, ale je to dáno tím, že ty studie a různé odkazy dával už stokrát ( zobecněná nadsázka, abyste to nebrali doslova ). To vám se stát nemůže, vy žádné argumenty nemáte.
Pokud nejsi lhář, pak tu teď napiš, kde v této, nebo i jiné diskuzi, jsem jako první na někoho útočil. Vše to jsou jen reakce na bezdůvodné útoky na mne.
Don má občas problémy s argumenty, ale je to dáno tím, že ty studie a různé odkazy dával už stokrát ( zobecněná nadsázka, abyste to nebrali doslova ). To vám se stát nemůže, vy žádné argumenty nemáte.
tak nic, jak jsem čekal. Když chci argument a důkaz tvého tvrzení, utečeš ( a nezkoušej tvrdit, že jsi jel třeba do Brna a zpět, online jsi byl několikrát od mé rekace ).
proč to máte společné s Mokrousem a Ryccardem? Jedna skupina, co mně se snaží vnutit, že nerespektuju názor jiných ( názor respektuju, jen nerespektuju lži ) a sami ho nerespektují a místo toho uráží, když pod tíhou informací se ukáže jejich názor neodpovídající realitě a následně vše začnou ignorovat.
A jestli mne odpad prohlásí odpadem, je to kompliment. Takže, já jsem s tím v pohodě.
proč to máte společné s Mokrousem a Ryccardem? Jedna skupina, co mně se snaží vnutit, že nerespektuju názor jiných ( názor respektuju, jen nerespektuju lži ) a sami ho nerespektují a místo toho uráží, když pod tíhou informací se ukáže jejich názor neodpovídající realitě a následně vše začnou ignorovat.
A jestli mne odpad prohlásí odpadem, je to kompliment. Takže, já jsem s tím v pohodě.
Jamme
Mokrous
Takový tričko si asi koupím. Páč koukám, jak to tu beze mne žije celej den. A to stačilo jen se po obědě ukázat na 2 minuty a párty pak už jede sama až do noci 😁 😁 😁
A zatímco jsem zbaběle odjel se slámou v botách do Brna a tam ji vyměnil za členy rodiny, kterou nemám, tak vám tu světlonoš, mravokárce a odborník na každé téma všechno hezky vysvětlil.
Celou cestou jsem si ho honil a kyselými NOx výpary zabil nejmíň 48 nemluvňat a školáků.
Chtěl jsem tu být celej den a je mi to moc líto, ale chci si ještě užít ten svůj křáp, páč za rok už neprojdu emisema a tak budu chodit už jen pěšky.
A v podvečer jsem měl ještě veliký spor s členy neziskové organizace "Progresivní barvoslepí", kdy jsem prostě nedokázal sehnat odkaz, který by potvrdil mou podle nich lež, o které si myslím, že to je pravda. A to na moje přesvědčení, že tráva je zelená. Kdyby měl někdo odkaz na relevantní zdroj, jako je třeba Quora (tam jsou jen odborníci a držitelé Nobelových cen), kde by se dalo potvrdit barvu trávy, tak bych mu byl moc vděčný.
A zatímco jsem zbaběle odjel se slámou v botách do Brna a tam ji vyměnil za členy rodiny, kterou nemám, tak vám tu světlonoš, mravokárce a odborník na každé téma všechno hezky vysvětlil.
Celou cestou jsem si ho honil a kyselými NOx výpary zabil nejmíň 48 nemluvňat a školáků.
Chtěl jsem tu být celej den a je mi to moc líto, ale chci si ještě užít ten svůj křáp, páč za rok už neprojdu emisema a tak budu chodit už jen pěšky.
A v podvečer jsem měl ještě veliký spor s členy neziskové organizace "Progresivní barvoslepí", kdy jsem prostě nedokázal sehnat odkaz, který by potvrdil mou podle nich lež, o které si myslím, že to je pravda. A to na moje přesvědčení, že tráva je zelená. Kdyby měl někdo odkaz na relevantní zdroj, jako je třeba Quora (tam jsou jen odborníci a držitelé Nobelových cen), kde by se dalo potvrdit barvu trávy, tak bych mu byl moc vděčný.
Jojo. Píšu ze zdrhneš z diskuze, psla jsem to ve 20:04. Do brna a zpet si stihl za 28 minut ( jeden tvuj příspěvek 19:52 a druhy 20:20 ). Pak jeste zoufale stejně ignoruješ neodpovidas na otázky. Ale vím proč to děláš, nemáš argument, jen osobní útoky, a zase by vyšlo najevo, že si vymýšlíš. Takze do Brna a zpět za 28 minut. Z Pardubického kraje určitě.
Jamme
Ozzman
A to víte, že Kizashi mělo předchůdce v menším bráškovi SX4 jako sedan ? Je to dost ojedinělé v našich končinách, ale jezdilo to docela dobře, přišlo mi to jízdně lepší, než klasická SX4 - celé to bylo takové tužší a pevnější (sedan no), točivé 16tistovky, tenkrát mne to zaujalo, ale moc krásy nepobralo.
jeden je tu na prodej 😊
http😐/www.sauto.cz/…ki/sx4/199973062
Zkoušel to někdo ? Znáte to ?
jeden je tu na prodej 😊
http😐/www.sauto.cz/…ki/sx4/199973062
Zkoušel to někdo ? Znáte to ?
v sedanu jsem nejel nikdy, jen v tom HB nebo jak to nazvat. Ten sedan se mi i líbil a upřímně, dnes vypadá pořád dobře.
A ještě předtím tu byla Liana
https😐/www.auto.cz/…o-zuzeno-10-2002?…
Známí ji měli. Nic moc to nebylo auto tedy.
A ještě předtím tu byla Liana
https😐/www.auto.cz/…o-zuzeno-10-2002?…
Známí ji měli. Nic moc to nebylo auto tedy.
Jo, Lianu si pamatuji, ta měla více kar. variant.
Jinak to první klasické SX4 bylo velmi dobré autíčko, motory točivé, možnost 4x4 i s MAUNALEM (Ahoj ARESE!) a i to dobře jezdilo, bylo prostorné... trochu to odneslo punc auto duchodcu, ale to dnes vnímám jako pozitivum, protože ti kupovali auta, co by měly dožít s nimi, tzn spolehlivé 😊
Jinak to první klasické SX4 bylo velmi dobré autíčko, motory točivé, možnost 4x4 i s MAUNALEM (Ahoj ARESE!) a i to dobře jezdilo, bylo prostorné... trochu to odneslo punc auto duchodcu, ale to dnes vnímám jako pozitivum, protože ti kupovali auta, co by měly dožít s nimi, tzn spolehlivé 😊
Arese
byl způsoben nejen nevhodným modelovým mixem a pro tento segment "nevhodnou" značkou, ale i divným designem - při pohledu z boku vynikal extrémní nepoměr v délce předních a zadních dveří a to boubelaté víko kufru evropskému vkusu taky rozhodně nelahodilo... 😒 :no:
v USA 2,4 atmoséfra v té době naprosto běžný motor u řady značek
Výrobní cena je cca 12 kč
Co se kizhasi týká, tak problémem byl hnací řetězec jako celek, nejen čistě motor, auto bylo zajímavé ve čtyřkolce, u té ale bohužel jen s variátorem, dynamika neodpovídající ani deklarovanému výkonu, spotřeba šestiválce. V manuálu zas jen předokolka, každopádně titulková konkurence pro bmw nebo mercedes to nebyla ani náhodou, pro tohle auto byl problém v běžné střední i nižší střední (vzhledem k velikosti kizashi), kde mu naložila tehdy běžná motorizace sportovně laděných variant mainstreamových značek, tj. dvoulitrový turbobenzin.
U nás salon suzuki je a já jsem tím kizashi, na rozdíl od jasnonázorníků tady, jel, bylo to jízdně příjemné auto se zastaralým vnitřkem a hnacím řetězcem neodpovídajícím třídě a ceně, tehdejší ORS si s tím vytřela zadek v každém ohledu, prostě obecně nebyl důvod pro koupi kizashi. A mazdu 6 bych do toho snad ani nezatahoval, pro ni nebylo Kizashi vůbec soupeř, i přes papírově podobné motorizace.
Jasnonázorník mám být já? Jestli jo, tak než něco vypustis z huby, tak se radši zeptej a nedělej že sebe hlupáka. Pokud ne, na koho to mělo být?
Ano, jasnonázorník, kizaschi se neprodávalo, protože lidi zblbí pr automobilek chtěli dýzl. 😁 A věty o dieselpodvodech v souvislosti s neúspěchem kizaschi jsou už úplná zoufalost.
A s tou hubou to je co, ukázka úrovně? Nemusíš mě přesvědčovat o tom, co už vím...
Ja napsal názor, ne že to tak muselo být, jen dle mých zkušeností. ty nepíšeš názor, ale konkluzi.
Takze ano, vypadá to tak, ze si nevidíš do huby přes své ukrivdene ego. Čím jsem se tě dotknul? U ostatních vím, že začali, kdyz jsem je usvedcil ze lži, u tebe si toho doteď nějak nejsem vědom. Ale prave si ukazal, co jsem si trochu myslel. Za každou cenu se chceš navážet do lidi s jiným názorem. k dieselu, chceš říct, že s emisemi se nepodvadelo? Nebo snad že není prokázán negativní dopad na zdraví?
A myslí si co chceš, já si o lidech s arogantnimi, egoistickymi, povyseneckymi výkřiky, obhajujicimi podovdy myslím své. Obzvlast, kdyz jsi napsal, že jsem v tom ani nejel. Hulvátská nevymachana huba se ani za svůj výplod nedokáže omluvit.
- Já napíšu názor
- Dinar se vysměje a napíše něco o jasnovidectví a všeználkovství, když jsem v tom ani neseděl a že to je jinak.
- jsem mu napsal, že by se měl nejprve zjistit, jestli to, co se domnívá je skutečtnost aspoň, protože jsem v tom jel.
- pak začal hloupě blábolit než aby se omluvil a mohli jsme diskutovat na dané téma, protože v dost jeho pointech na kizashi též souhlasím.
- pak je tu ubožák mokrous, který tady neustále opakuje již několikrát vyvrácené lži a děsně ho štve, že na to upozorňuju i s odkazy na skutečnost, že každý může vidět, že to co tvrdí není pravda, nebo jen polopravda
- a čím víc lže, tím víc ho to vytáčí, že to každý může vidět a začne s osobními útoky a urážkami.
nebo to chceš popřít, že s urážkami a osobními útoky nezačal ani jeden z nich?
Pochopitelně, že hybridní Highlander, kterej žere o 2/100 víc, tak ten na 100 km nevyprodukuje ani gram CO2. A je to i proto, protože benzín se narozdíl od nafty nevyrábí a nedopravuje. On totiž na stojanech rovnou vzniká sám od sebe. A ty prokazatelné x-násobky CO, který vyprodukuje, tak ty na IQ majitele nemají žádný vliv. A je to proto, protože uvědomělý majitel hybridu nestrká dětem do kabiny hadici od výfuku, kdežto dementní majitel dieselu to dělá.
Takhle nějak by se daly shrnout jeho nezaujaté a hluboké myšlenky.
Těch 30kg je ale spocitano. A nikde jsem netvrdil, že benzin má méně. Benzin má stejen co2 ve výsledku, ale to jen zase jeden lhář říká polopravdy. To CO2 bylo v reakci na to, ze neznalí lidé jako ty chtějí počítat co2 u EV, ale u spalovaku tu výrobu ignorují. Takze 30kg při 5l nafty je srovnání s řekněme 20kwh u EV, což odpovídá aktuálně v našem mixu 8,3kg.
Co je u dieselu problem, jsou NOx a BaP. BaP jsou zase hlavně problém u lokálních topenišť, ale diesel jich vyrábí nasobne víc než benzin, takže při tom množství je prostor na zlepšení.
A 10minut nebudu komentovat, další z tvých vymyslu. Pokud se ve studii objevila nějaká časová hodnota, jednalo se o 2 hodiny. Ale také se tam píše, že už 2 hodiny stačí k tomu, že přestává člověk chápat přemýšlet a pamatovat si.
A kdyz jsi u těch čísel, pořád ti jezdi passat za 5-5.5 při 160+?
Narozdil od lháře jménem mokrous ( jake prekvapeni, ze u vas padaji sekery z oblohy ) mám k tomu podklady
https😐/www.sciencedirect.com/…1361920920306957
https😐/www.news-medical.net/news/20230124/Brief-e😜osure-to-diesel-exhaust-can-affect-human-brain-function.aspx
show that just two hours of e😜osure to diesel exhaust causes a decrease in the brain's functional connectivity
Hloupý ubožák zůstane ubožákem. Takhle neustále se snažit bez podkladů ukázat, že tvoje lži jsou pravdivé
Poniektorým to z dízlu už asi preplo úplne, a také tu boli fajn diskusie.
Jo a Barik tam hejtoval diesel už tenkrát 😒]
Človek si zvykne kupovať na čo má a čo mu vyhovuje.
Tak komfort u vitary moc nebyl, kdyz to bylo na rámu.
A že bude Kizashi propadák bylo jasné, už když přišlo na trh. Pro Evropany to prostě bylo moc podivínské....
A pobil by všechny majitele dieselů včetně těch, co jezdí jen dálky a NOx mají 3x nižší, než benzíňáky. Třídní boj je třídní boj a na oběti nehleďme.
Dej dokaz, jak diesely mají 3x méně NOx než benziny. Nebo zase nějaká vyhoněná informace?
Jo on vlastně zoufalec se slamou z bot, co se zmohl na passata za 1.2M si myslí, že sežral víc moudrosti než všechny studie a jeho názor není třeba ničím podložit.
Pořád od těch ubožáků čekám aspoň odkaz na studii, která vyvrací dané studie ohledně dieselu, když jim to tak moc vadí. Já nemám problém o tom diskutovat, ale zatím tu tihle dva akorát jedou své cucání z prstu a zoufalec Mokrous už neví co vytáhnout, aby si mohl pohonit a zkusil prokázat nějakou nepravdu. Zatím se mu to nedaří a lži tu šíří on, ale přeji mu to, aby mu to jednou vyšlo. Nikdo není neomylný.
Zeptám se, nejezdis taky dieselem, že máš problém poznat, který čas je dřívější?
https😐/www.adac.de/…der/xu70/318504/#…
NOx 4mg
A passat s SCR
https😐/www.adac.de/…assat/b8/245090/#…
84mg NOx
https😐/www.adac.de/…facelift/300379/#…
82mg NOx
Ty 3x více. Delas ze sebe sobrou trosku jen za cenu se nekomu pomstit, ze ukazuje na tvé lži. Kdyz chceš něco vytahovat, je lepší informace, co se nedají tka snadno ověřit. Nebo chceš říct, že adac lže u passatu?
dízeldezolát
ElektroVydlabanec - to je asi ekvivalent 3. pohlaviu
Překrucování je tvá dominanta, ukázal jsi to skvěle v této diskuzi, kde jsem opět musel hodit odkazy, že si vymýšlíš.
Jo vlastně, ty patříš do skupiny "normálních", co můžou jen urážet ostatní za jiný názor a žádná fakta ke svým názorům dokládat nemusí.