Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ford chce využít světlomety k hraní videoher. Volant získá novou funkci

12 komentářů

Othello
... bude pecka. Ještě mohli vysvětlit jak zajistí aby byl barevný

:no: :no: :no:
Mokrous
To neřeš, hlavní je chtít a zabývat se myšlenkou.

Já bych jim mohl mezi tím navrhnout nějakou výsuvnou střešní rampu, co na ní bude promítací bílý plátno na ty číčoviny. Sice to zvedne cx asi tak na 0,98, ale to nevadí, já se pak budu zabývat myšlenkou, jak to dostat pod 0,2.
traveldrive
Tak spravíš to plátno natáčacie, a namiesto zvýšeného aerodynamického odporu získaš ekologický pohon naviac. A navyše bude aj ekonomický, veď vietor je zadarmo... 😁
Mokrous
Jasné, na jachting jsem úplně zapomněl. :yes: 😁
traveldrive
double
ericn
To jsou vážně majitelé EV taková děcka nebo se jen u nabíjení tak příšerně nudí? S řízením auta tohle nemá nic společného. Zbytečná fíčura od zbytečných vývojářů :no:
traveldrive
Nie, to je prejav omladenia vývojových tímov. Inžinierov už vlastnosti a funkcie auta ako auta nezaujímajú. Najradšej by robili autonómne vehikle s domácim kinom a videoherňou..
ericn
No vypadá to tak, ale kolik mladých lidí má na tohle auto peníze? Kdekoliv na světě? 😉
Arese
Radši Forde připrav novou generaci Fiesty, Focusu a Mondea, ať tady máš co prodávat! 😲
cizekHUNTER
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ozzman
Mondeo má, je docela hezký

http😐/ksa.motory.com/…nymce/fdngkf.png

říkaj mu někde Taurus, někde Mondeo,
zatím 2.0 EB 245HP motor, 8st hydroměnič....příjde i HEV verze a 4x4.... no akorát ho NETAHAJ DO EU a tady prodávají jen elektropodivnosti a pak V8 Mustang či naftové dodávky.
3_diamanty
Ked uz ta nebavi vyrabat auta tak zacnes vymyslat uplne blbosti... z pohladu psychologie je ford uz jasne vareny peceny... teda zatial aspon v eu...