Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Jeep Wrangler se loučí s motorem V8. Finální edice není ani moc drahá

Americké značky pod střechou koncernu Stellantis se postupně zbavují osmiválcových modelů a nyní došla řada i na oblíbený off-road.
Zpět na článek
21. 3. 2024 08:14
21. 3. 2024 08:59
21. 3. 2024 08:51
Avatar - Horký Rom
21. 3. 2024 08:14
moc líbí
‼️ Konec hodnocení komentářů ‼️
————————————————-

Vážení čtenáři našeho webu, velmi si vážíme Vaší aktivity, kterou projevujete nejen čtením našich článků, ale i tím, že aktivně vstupujete do diskusí pod jednotlivými články. Ceníme si toho, že se v diskusi velmi často objevují zajímavé informace, které dokáží rozšířit obsah článku, nabídnout pohled z druhé strany, nebo zasadit probírané téma do širšího kontextu. Takové komentáře a z nich plynoucí diskuse jsou skutečným obohacením našeho portálu a můžeme je považovat za důkaz toho, že redakce a návštěvníci společnými silami vytváří jeden projekt. Nyní jsme se rozhodli zpřístupnit všem návštěvníkům možnost jednoduše ostatním diskutujícím poděkovat.

Není potřeba psát děkovné zprávy, stačí kliknout jen na tlačítko s vyobrazeným palcem nahoru :yes: Systém přidělí komentáři Váš hlas a pokud se takových hlasujících najde více, bude to známka pro ostatní čtenáře, že daný komentář se ostatním líbí. Autor komentáře tak dostane nehmotnou odměnu a věříme, že jej potěší, když uvidí, kolika lidem jeho text udělal radost.

Systém nabízí i tlačítko s palcem dolů :no: Jeho úkol je opačný – po kliknutí na něj se odečte jeden bod ratingu daného komentáře. I toto tlačítko může být užitečné a sice v případech, kdy se v diskusi objeví nějaký komentář, který je z jakéhokoliv důvodu špatný. Co kdo považuje za špatný komentář už nechám na osobním posouzení každého čtenáře, jen za sebe řeknu, že pevně věřím našim čtenářům, že budou komentáře hodnotit férově – stejně jako když férově diskutují na našem webu.
——————————————————————
❗️Vážená redakce ACZ, Czech News Center ❗️

Prosím o ÚPLNÉ zrušení palcování příspěvku, jde o zastaralý, neobjektivní a manipulační nástroj hodnoceni kvality příspěvku.
Rozbalit vlákno
2
Avatar - apoho
21. 3. 2024 08:59
Re: moc líbí
vem si ranní medikaci a strč si svůj palec do zadku.
Přestaň prudit a otravovat lidi, kteří mají rozum v hlavě a ne v palcích v zadku jako ty :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no:
Avatar - cizekHUNTER
21. 3. 2024 16:05
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - kruskar
21. 3. 2024 08:51
Tak šťastnou
cestu do obyčejnosti a zapomnění.
Rozbalit vlákno
0
Avatar - Barrichello
21. 3. 2024 10:09
Smutná doba
jeden z posledních tradičních motorů mizí, zbydou jen V8 u Forda a GM, otázka je jak dlouho.

Jsem rád, že jezdím každý den svými V8 a užívám si to, než to tady zelená bolševická pakáž zakáže nebo nesmyslně zdaní.
Rozbalit vlákno
2
21. 3. 2024 13:00
Re: Smutná doba
Vé osmičku do každý rodiny. Co je nám po tom, že jsme za pár let vydrancovali přírodu jak nikdo v celé historii lidstva.
Avatar - Barrichello
21. 3. 2024 14:57
Re: Smutná doba
v USA těmi V8 jezdí 70 let, v luxusních modelech ještě déle a pořád tam příroda funguje :-)
On vývoj za tu dobu pokročil a dnešní motory už nejzdí za 30 na sto a nemaj emise jak Tatra 111 :-) :-) :-)