Testy
Mikesus
5
Koukam, ze kromě toho, ze kdekdo dnes driftuje, a podle toho posuzuje zabavnost auta, tak i to zvládá s predokolkou, kterých je dnes naprostá většina, jako třeba ta i30N. S tou se musí driftovat jedna báseň narozdil od ioniq 5 N.
Přejít do diskuze
Jj za 1.8mil K na něj budou stát fronty, vždyť drift s 2,5t stodolou je to nejsportovnější, co se dá zažit 😉 Ale musíš rychle nebo ti dojde baterka 😒]
Doteď nechápu jednu věc, proč ani Hyundai, ale ani Kia neudělala ostřejší kombík. Techniku mají, karoserie mají. Dnes je to už pasé, bohužel. Ono by to nemuselo být ani tak ostré jako plnotučne N. Mimo Nka končí i 1.6TGDi v Ceedu (GT), kde taktéž chyběl kombík.... škoda, Proceed je docela hlučný a i30Fastback N zase docela malý, každopádně je to velká škoda....
Tohle je fakt test? Jako fakt? Za tenhle text, který vyplodím na mobilu během zastávky na WC dostal někdo zaplaceno? A já myslel, že si přečtu něco nového, zajímavého....reálné nedostatky. A ono prd..
Ja narážím na to, ze zminujes jako zábavu driftovani a ze EV to nenabidne, a je to u FWD HH, to moc driftovat nebude.
Skor reagujem, co z neho ostalo. Boli casy, ked sa dal kupit aj dobry benzin a zvezenie bolo super.
Tak je to taky adrenalin, ne ? 😁 Vzpominam na prudsi zatacku s PHEV Ravkou, taky jsem cekal jestli zrychlim po tečně ven do stromu a nebo to zatočí 😁 Na druhou stranu ja uz od rodinneho auta chci asi neco jineho 😉
Trochu nadhledu by neškodilo 😉 Btw myslíš že ta 2,5t baterka s dvojnásonou cenou a nesmyslným výkonem nahradí hravý hatch?
Já bohužel i30 jel už hodne dávno a nepřišlo mi to nikterak zlé v rámci třídy a Ceedem aktuální generace jsem nejel, jen Proceed GT před fl a po fl, přičemž po fl mi subjektivně přišel hlučnější 😊
Já už ti asi fakt nerozumím. Ericn si patrně dělá srandu právě z driftování s 5N jakožto vrcholu zábavy. I30N nikdy (logicky) driftovací stroj být neměla.
Uz nejsou, 2.3 je pro mne finance dalekoi nasledny servis bude jiste drazsi nez konvencni verze a zbytek nema atraktivni motor 😁
Ja si na Focus technicky nestěžoval, podvozek, řízení a nakonec i ta 1.6TDCi 85kW byli super. Vnitřní prostor, multimedia, sedačky a malý kufr - to bylo slabé…
Tak hlavně že sis to s tou RAVkou užil 😉 Co tě na tom Focusu tak láká, vždyť je hnusný. Mě se ten design Evropského Fordu nelíbí. Ještě F3 v kombíku vypadal dobře, měl jsem ho cca rok, jenže byl uvnitř prostě malý. F4 je na tom uvnitř už celkem dobře, ale ten hnusný vykulený předek…
Ani nevíš jak strašně moc souhlasím.
Kombík, stačil by "nePerformance", klidně s o něco nižším výkonem (prostě něco jako Megane GT220).
Ach jo.
Jinak - RIP, i30N. Skvělé auto. :yes:
Kombík, stačil by "nePerformance", klidně s o něco nižším výkonem (prostě něco jako Megane GT220).
Ach jo.
Jinak - RIP, i30N. Skvělé auto. :yes:
Snažím se převážně tem třem vysvětlit, že říkat někomu, že lže, když lže schválně nemá význam. Ale je to marný, je to marný.
Kankunen,ty ocividne trpis dusevnou chorobou rozdvojenej osobnosti.
Daj sa prosim ta vysetrit a nechaj si nasadit lieky.
Na jednej strane poucas,aby nikto na toho trotla nereagoval a na druhej strane sam na toho trotla reagujes.
Daj sa prosim ta vysetrit a nechaj si nasadit lieky.
Na jednej strane poucas,aby nikto na toho trotla nereagoval a na druhej strane sam na toho trotla reagujes.
velká škoda, další z už ikonických hothatchů končí...A i30N i přes kratší éru patřila k těm nejzábavnějším.
Čest Meganu RS, Type-R a I30N - byly jste skvělými hot hatchy... 😒
Čest Meganu RS, Type-R a I30N - byly jste skvělými hot hatchy... 😒